Sveikutes, buvau pradingusi, bet sugriztu...
Kiek nuostabiu darbeliu prideta. Labai idomios idejos vyriskiems atvirukams ar skrebukams, ten kur kompiuterines detales panaudotos
Irma kiek idomiu jautriu skrebuku pridariusi
As irgi netusciomis ateinu, patersiu biskiuka eteri Siandien atradima padariau Sumasciau, kaip graziai islygiuoti raides pavadinimuose. Pirmiausiai lipdukines raideles suklijavau ant permatomos plastikines pleveles. Toki juodrastini varianta lengva slankioti+kilnoti kol randama tiksliai norima vieta. Nuo plastikinio pavirsiaus raideles lengvai nusiima ir tada jau galima tiksliai perkelti ant norimo pagrindo. Tikiuosi supratote, ka as cia norejau pasakyti. O gal jau kas is jusu taip ir daro? Gal cia tik man tokia naujiena
Parodysiu siandienos greituka.
http://www.flickr.co...N05/5520553906/
Konkursinio dar nepadariau, bet iki termino tikiuosi suspeti.
Sumasciau, kaip graziai islygiuoti raides pavadinimuose. Pirmiausiai lipdukines raideles suklijavau ant permatomos plastikines pleveles. Toki juodrastini varianta lengva slankioti+kilnoti kol randama tiksliai norima vieta. Nuo plastikinio pavirsiaus raideles lengvai nusiima ir tada jau galima tiksliai perkelti ant norimo pagrindo. Tikiuosi supratote, ka as cia norejau pasakyti. O gal jau kas is jusu taip ir daro?
daro
as klijuoju ant skaidrios liniuotes...apatine dalis priklijuota laikinai ant liniuotes o virsutine ne...Tada pridedu ties kur reikia, ir virsutine dali priklijuoju ant skrebuko, o apatine lengvai nusilupa nuo liniuotes tokiu budu visad aisku ar tilps pavadinimas ir kaip atrodys
Oi tikrai, su liniuote dar gudriau gaunasi Bet kaip gerai, kad galima leptelejus minti, dar gauti geresni pasiulyma, liuks
Gera ideja su liniuote! As irgi ant skaidrios pleveles kartais klijuodavau, ziuredama, ar tilps.
labai sumaniai amira skrebuka savo sukurpus tikrai kaip saules spinduliai, ir spalva labai gera
pasidare madinga ikelti tik uzuomina neatsilieku nuo mados. Kvieciu apziureti bloge mano vakarykscio salduko. Vel pasitelkiau i pagalba savo megiamus websters pages
Labai grazu, Ader
As taip nesugebeciau... Nemokeciau naudoti puosniu geliu ar imantriai uzlankstyti kapmuciu... Bet kaip jus tuos grozius paskui kisat i imautes, juk gaila kai viskas susispaudzia... As dar isvis jokio "iskilumo" nesu panaudojusi savo darbeliuose. "Uzaugsiu" ir iki tokio reikalo
As taip nesugebeciau... Nemokeciau naudoti puosniu geliu ar imantriai uzlankstyti kapmuciu... Bet kaip jus tuos grozius paskui kisat i imautes, juk gaila kai viskas susispaudzia... As dar isvis jokio "iskilumo" nesu panaudojusi savo darbeliuose. "Uzaugsiu" ir iki tokio reikalo
Aciu Amira
niekas tose imautese nesusispaudzia, juk nesveria tie skrebukai kazin kiek. Pas mane jie suristi imautese visi ir guli lentynoj, dar ne vienas nesusiplojo.
niekas tose imautese nesusispaudzia, juk nesveria tie skrebukai kazin kiek. Pas mane jie suristi imautese visi ir guli lentynoj, dar ne vienas nesusiplojo.
Ader, grazus tavo saldukas. Prie naujagimio cukriukas tinka
Gali vadinti save websteriu dizainere Man turbut ilgam sitie popieriukai asocijuosis su tavim
Gali vadinti save websteriu dizainere Man turbut ilgam sitie popieriukai asocijuosis su tavim
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 03 13, 09:47)
Ader, grazus tavo saldukas. Prie naujagimio cukriukas tinka
aciu aciu zmogiuke, anokia cia is manes dizainere man tiesiog tas popierius nu toks fantastinis, jo ne tik spalvos , rastai grazus ji tiesiog ciupinet malonu. As dar vis gailiu ji plesyt ir karpyt, bet sitam skrebuke jau isidrasinau net tris lapus "sugadinau"
QUOTE(Amira4 @ 2011 03 13, 04:26)
Labai grazu, Ader
pas mane ivairiai tu skrebuku: ir labai iskilusiu ir su minimum iskilimais. Aisku jei iskile tai maziau skrebuku tilps i albuma.
Neverta isitikinti kokie skrebukai 'turi buti'. Skrebink taip kaip muza ikvepia negalvodama apie galutini rezultata....anaip, paralizuosi kuryba