Įkraunama...
Įkraunama...

Pakvaišusios dėl konkursų, loterijų, akcijų 2

http://www.viskasmok...g...ursai&id=12
Atsakyti
Mamoje lt.
Pasakų kūrėjų konkursas

Visiems žmonėms būdinga pasakoti visokias įdomias istorijas. O jų forma ir turinys gali būti labai įvairūs, kaip ir pačių žmonių gyvenimai. Juk tik paklausykite, kaip įkvepiančiai mes gebame skųstis, o kaip išraiškingai piktintis ar impulsyviai džiaugtis... Tai, kaip mes pasakojame vieną ar kitą istoriją, turi svarbią reikšmę. Mes „pasikrauname“ tos energijos, kurią įdedame į savo pasakojimą, bet tuo pačiu metu ir atsikratome (iš dalies) negatyvios energijos, kuri gali mumyse tūnoti.
Pasakų kūrimo dirbtuvėje „Permainų vėjas“ gyvena stebuklinga knyga. Šioje knygoje daug stebuklingų pasakų. Pasakos siužetą diktuoja mūsų su jumis gyvenimas. Jeigu į jį įsižiūrėtume sąmoningiau, tai galėtume pamatyti, kad gyvenimas pilnas siužetų, dekoracijų, vaizdų, kuriuos galime panaudoti pasakoje. Priminsiu vieną pasakų paslaptį – jų siužetuose paslėpta stresinė situacija, o šito „gėrio“ mūsų šiuolaikiniame gyvenime per akis. Bet vis dėlto yra dalykų, kurie skiria pasaką nuo gyvenimo – tai stebuklai. Jeigu manysime, kad stebuklai įmanomi ir leisime sau fantazuodami kurti stebuklus, tai gyvenimas bus pilnas jų. Štai viena pasaka, kurią siūlome jums papasakoti savaip.

Kartą vienas žmogus po įtemptos darbo dienos, kaip ir visada, atsigulė miegoti. Ilgai vartėsi lovoje nuo šono ant šono – ieškojo tokios kūno padėties, kurioje jis sapnuodavo sapnus. (O jūs ar žinote kokioje kūno padėtyje sapnuojate sapnus? Aprašykite, savo „sapnų matymo vietą“. Tegu tai būna vienas iš stebuklingų jūsų gyvenimo atradimų.)

Susapnavo žmogus, kad eina kažkokiu keliu ir staiga tas kelias atveda prie ežero. Vanduo ežere skaidrus, matosi gražus, žaismingas dugnas. Nuo vandens paviršiaus kyla garai. Staiga ežeras paprašė žmogaus įdėmiau į jį įsižiūrėti. „Matai save?“ – paklausė ežeras. Žmogus atsakė, kad nieko nemato, tik gražų dugną. Bet po akimirkos jis staiga pamatė nuostabios pilies kontūrus. Ežeras paaiškino, kad ši pilis pilna įvairių spalvų. „Prabusti tu galėsi tik įėjęs į šitą pilį. O įeiti į ją galėsi tik tada, kai pilis taps spalvota“, – paslaptingai paaiškino ežeras. Žmogus buvo labai nustebęs - jis niekada nebuvo susidūręs su tokiomis pilimis ir spalvinti jų nemokėjo, ir net neįsivaizdavo, kaip iš viso tai įmanoma. Ežeras mielai atsakė, kad viskam yra savas laikas. „Ilgai tavęs nekankinsiu, duosiu tau ritinį, jame tu perskaitysi sąlygas, kurias įvykdžius, pilis taps spalvota, ir tu tada galėsi į ją įeiti ir prabusti“, – pasakė ežeras ir išmetė ant kranto prie keliautojo kojų ritinį. (Kas parašyta jame, kokias sąlygas reikia žmogui įvykdyti, kad galėtų pamatyti pilį spalvotą ir įeitų į ją?)




Išnaudokite visas galimybes, mieli pasakų kūrėjai. Pradėkite kurti jau dabar. Norint sukurti savo pasaką nieko ypatingo nereikia. Pasidomėkite, kas galėtų būti tame ritinyje, ir suraskite atsakymą. Čia ir slypi pasakiška, stebuklinga jėga.
Ši pasaka duoda pasakų kūrėjui vieną patarimą: pagalvokite, pafantazuokite, kaip gali pasijusti žmogus, įėjęs į spalvotą pilį, kurią jis mato kaip savo atvaizdą ežere.
Konkurso sąlygos:
Sukurkite savo pasaką, pagal nurodytas gaires ir publikuokite ją šiame konkurso puslapyje.
Pasakos keliamos nuo 2011-04-05 iki 2011-05-01.
Nugalėtojai skelbiami 2011-05-03.
Nugalėtojus atrenka Pasakų kūrimo dirbtuvės.
Atsakyti
http://www.cosmopoli...lt/laimek/lindt

http://www.cosmopoli...mp;topic_page=0

http://www.cosmopoli...alyvauk/garnier

http://www.cosmopoli...t/laimek/lirene

http://www.cosmopolitan.lt/laimek

http://www.cosmopolitan.lt/parodyk

http://www.aviasiste...lis-is-virsaus/


http://www.facebook....190322544333196

NATŪRALIĄ, DVIDEŠIMT, KALJANAS, PLAUČIŲ, BLOKUOJA, CITIZINAS, MESTI, DERVŲ, GELSVĄ, KOLUMBAS, NARKOTIKŲ, EREKCIJOS, SMOKER, PASYVUS NIKOTINAS, KADMIS, STRESU, CIANIDAS, NERUKYSIU ,ŽUDO

http://www.panele.lt...skas_konkursas/

http://www.panele.lt...stas_smegenims/

http://www.verslosav...-klausimas.html

manau D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edvina: 08 balandžio 2011 - 20:38
http://www.diena.lt/...c0343a2395834dd
žurnalistė

http://tavovaikas.lt...i/Apsikabinkime

http://tavovaikas.lt.../Feroglobin-B12

Atsakyti
http://www.diena.lt/...a1c0393373c5b43
"Mažosios anglės Paryžiuje"

http://www.diena.lt/...f5a30154e9f6deb
balandžio 29


http://www.zebra.lt/...ite-prizus.html
Aš manau:
Saulėlydis,
Naujokė
Shiloh Fernandez
Vankuveryje ?..
Atsakyti
postinat čia visokius konkursus, man įdomu kaip jums juose sekasi ką nors laimėti? tongue.gif
Atsakyti
http://www.verslosav...-klausimas.html
A
Atsakyti
http://www.5braskes....k.d?id=44700701
Atsakyti
http://www.facebook....168418173217090
Atsakyti
www.seimininikiukovos.lt naujas konkurselis, puikus prizai
Atsakyti
http://www.forumcine...games/game/288/
http://www.forumcine...games/game/289/
http://www.zebra.lt/...Rio-prizus.html
http://www.zebra.lt/...iai-prizus.html
Atsakyti
QUOTE(drugys333 @ 2011 04 30, 10:44)

Kaip vadinasi vieta, kur mokosi ir treniruojasi fėjos Vinksės?
Stebuklų šalis
Hogvartsas
Alfėja

nu niekaip nerandu ats g.gif
Atsakyti