Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 7 tema

QUOTE(Dzinte @ 2011 03 01, 15:38)
Gal kas šios turite nuorodą 4u.gif Arba parduoti biggrin.gif

user posted imageuser posted image

Net labai didinta... parsisiunciau xs.. teko nest pasiaurint.. bet vistiek didoka... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 03 02, 11:13)
Aga, ant jusu tai ji daug graziau atrodo nei ant modelio J.crew  wub.gif Superine, o jos idomu buna XXS?
Gal kadanors imes  biggrin.gif

Buna XXS
Atsakyti
QUOTE(bumbuliukas @ 2011 03 02, 11:50)
Net labai didinta... parsisiunciau xs.. teko nest pasiaurint.. bet vistiek didoka...  doh.gif

As ja turiu XXS dydzio - liuks, pats tas man
Papildyta:
QUOTE(Irmama @ 2011 03 02, 10:34)
Man ta palaidine su silkinemis gelytemis irgi labai grazute wub.gif bet kaip ja paciupt biggrin.gif

Dirziuka S dydzio turiu, ilgis be sagties - 90cm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 02 kovo 2011 - 12:34
QUOTE(Irmama @ 2011 03 02, 10:34)
Merginos, o kaip su dirziukais  ax.gif jeigu Sd., koks jo ilgis g.gif uzsimaniau dirziuko ir kaip neprasaut, gal kas zinote mirksiukas.gif  4u.gif

Turiu S - 90, o kitoks S/M - 104 4u.gif

QUOTE(bumbuliukas @ 2011 03 02, 11:50)
Net labai didinta... parsisiunciau xs.. teko nest pasiaurint.. bet vistiek didoka...  doh.gif

QUOTE(VVaiva @ 2011 03 02, 12:30)
As ja turiu XXS dydzio - liuks, pats tas man

Ir as tokia buvau parsisiuntus, irgi dydis atitiko g.gif
Atsakyti
Atpigino velvetukus su užtrauktukais doh.gif O aš jau spėjau nusipirkt prieš tai mad.gif
http://www.jcrew.com...D=1299063676051
Atsakyti
Pasiemiau siandien ir as ta leopradini megztuka wub.gif . Emiau xs dydi su 83 apimtim per krutine, tai kaip tik. Dydis jo tikrai atitinka 4u.gif
Ir gavau ta linini rysku toki, retai kada irgi ismeta, bet Fabiana pagavo thumbup.gif , tik dar nespejau darbe pasimatuot biggrin.gif . Emiau xs dydi, tai ziuresiu ar nebus labai laisvas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fggh: 02 kovo 2011 - 13:18
QUOTE(fggh @ 2011 03 02, 14:17)
Pasiemiau siandien ir as ta leopradini megztuka  wub.gif . Emiau xs dydi su 83 apimtim per krutine, tai kaip tik. Dydis jo tikrai atitinka  4u.gif
Ir gavau ta linini rysku toki, retai kada irgi ismeta, bet Fabiana pagavo  thumbup.gif ,  tik dar nespejau darbe pasimatuot  biggrin.gif . Emiau xs dydi, tai ziuresiu ar nebus labai laisvas  4u.gif

lauksim fotoreportazo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(fggh @ 2011 03 02, 13:17)
Pasiemiau siandien ir as ta leopradini megztuka  wub.gif . Emiau xs dydi su 83 apimtim per krutine, tai kaip tik. Dydis jo tikrai atitinka  4u.gif
Ir gavau ta linini rysku toki, retai kada irgi ismeta, bet Fabiana pagavo  thumbup.gif ,  tik dar nespejau darbe pasimatuot  biggrin.gif . Emiau xs dydi, tai ziuresiu ar nebus labai laisvas  4u.gif

Gal sita megztuka? g.gif Jei netiks, busiu pirma eileje perpirkimui bigsmile.gif biggrin.gif

as tai kol kas, kol nuolaidos pasibaigusios, laikausi. Nieko neimu ir vis laukiu, kol vel pametes ka. Labai tikiuos, kad pametes kokia nuolaida biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
http://www.jcrew.com...~~~~~/33966.jsp
megztuka nupigino irgi bigsmile.gif

man sitas koks fainas wub.gif bet kaina net labai nefaina doh.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/34052.jsp

bliamba, ismete megztuka su plunksnom.. bet taaaip nenoriu pirkt be papildomo koduko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaiMita: 02 kovo 2011 - 13:29
QUOTE(VVaiva @ 2011 03 02, 13:15)
Du kartus buvo  mirksiukas.gif

O kada anksciau buvo, mazdaug? Gal dar nesirgau jcrew manija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 03 02, 15:23)
lauksim fotoreportazo  thumbup.gif

Nebent uz poros savaiciu tongue.gif , nes isvykstu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 03 02, 15:24)
Gal sita megztuka?  g.gif  Jei netiks, busiu pirma eileje perpirkimui  bigsmile.gif  biggrin.gif

Taip sitas 4u.gif . Jei netiks parasysiu, bet labai tikiuosi, kad tiks smile.gif
Atsakyti