Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 7 tema

Gal turit kuri issisaugojus sitos bliuskutes nuoroda?
user posted image

Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 03 02, 11:08)
Sita maikute atitinka dydi? Nes ziuriu isparduotuveje parasyta kad xs atitinka m g.gif Nzn koki reiktu imi, as cia ateiciai, labai grazi ji man bigsmile.gif
http://www.flickr.co...in/photostream/

Mačiau, kad pardavinėja, bet keistai ji ten surašius. Visų pirma ten ne šilkas, o ir dydį man atitiko..jei ir didinta, tai max pusę dydžio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 03 02, 10:11)
Mačiau, kad pardavinėja, bet keistai ji ten surašius. Visų pirma ten ne šilkas, o ir dydį man atitiko..jei ir didinta, tai max pusę dydžio 4u.gif

Jeigu netingesi, gali kada prie progos pamatuoti koks sito S dydzio ilgis ir kiek cm tarp pazastu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 03 02, 11:13)
Jeigu netingesi, gali kada prie progos pamatuoti koks sito S dydzio ilgis ir kiek cm tarp pazastu ax.gif  4u.gif

Na va manosios ilgis 60 cm, tarp pažastų ramybės būsenoj apie 42 cm, bet tempiasi, max ištempus koks 47 cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 03 02, 11:10)
Gal turit kuri issisaugojus sitos bliuskutes nuoroda?
user posted image

Ir man reiktu.. ax.gif
Savita1 - o sita maikute atitinka dydi ane ? nes rodos tu parduodi tokia S dydzio..tai su 92 cm krutine tilpti ten sansu ner ane? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 03 02, 10:26)
Ir man reiktu.. ax.gif
Savita1 - o sita maikute atitinka dydi ane ? nes rodos tu parduodi tokia S dydzio..tai su 92 cm krutine tilpti ten sansu ner ane?  g.gif  4u.gif

Atitinka ji dydi, as telpu su tiek. Tik man jai biski ilgio truksta verysad.gif
Atsakyti
O tas silkas jos kaip su lyginimu? g.gif Siaip realybeje grazi ji? Tinkama idomu prie kokiu dzinsiuku ar ji tokia labiau jau iseigine? rolleyes.gif
Papildyta:
Savita1, gal galetumet ant saves ja nufotkinti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip su dirziukais ax.gif jeigu Sd., koks jo ilgis g.gif uzsimaniau dirziuko ir kaip neprasaut, gal kas zinote mirksiukas.gif 4u.gif

Man ta palaidine su silkinemis gelytemis irgi labai grazute wub.gif bet kaip ja paciupt biggrin.gif
Atsakyti
Ta su šilko gėlytėm realiai man dar gražesnė nei ant j.crew modelio wub.gif Tikrai bus viena mylimiausių palaidinių. Įmeta ją karts nuo karto po vieną kokį dydį, bet tuoj pat dingsta. Gerai, kad mūsų Fabiana tokia greituolė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 03 02, 12:01)
Ta su šilko gėlytėm realiai man dar gražesnė nei ant j.crew modelio wub.gif Tikrai bus viena mylimiausių palaidinių.

mano irgi labai mylima, tik dėl savo plonumo sugebėjo velkantis suplyšti per pažastį biggrin.gif
bet gal čia tik man tokia pakliuvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 03 02, 13:01)
Ta su šilko gėlytėm realiai man dar gražesnė nei ant j.crew modelio wub.gif Tikrai bus viena mylimiausių palaidinių. Įmeta ją karts nuo karto po vieną kokį dydį, bet tuoj pat dingsta. Gerai, kad mūsų Fabiana tokia greituolė bigsmile.gif

Aga, ant jusu tai ji daug graziau atrodo nei ant modelio J.crew wub.gif Superine, o jos idomu buna XXS?
Gal kadanors imes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2011 03 02, 11:29)
Atitinka ji dydi, as telpu su tiek. Tik man jai biski ilgio truksta verysad.gif

o tai kiek ilgis jos ?

QUOTE(Linutelia @ 2011 03 02, 11:32)
O tas silkas jos kaip su lyginimu?  g.gif Siaip realybeje grazi ji? Tinkama idomu prie kokiu dzinsiuku ar ji tokia labiau jau iseigine?  rolleyes.gif
Papildyta:
Savita1, gal galetumet ant saves ja nufotkinti?  mirksiukas.gif

Tikrai savita1, jeigu nesunku nufotkink blush2.gif
Paziuresim i vaizda gal kils noras perpirkt bigsmile.gif
Atsakyti