Gal turit kuri issisaugojus sitos bliuskutes nuoroda?
QUOTE(savita1 @ 2011 03 02, 11:08)
Sita maikute atitinka dydi? Nes ziuriu isparduotuveje parasyta kad xs atitinka m Nzn koki reiktu imi, as cia ateiciai, labai grazi ji man
http://www.flickr.co...in/photostream/
http://www.flickr.co...in/photostream/
Mačiau, kad pardavinėja, bet keistai ji ten surašius. Visų pirma ten ne šilkas, o ir dydį man atitiko..jei ir didinta, tai max pusę dydžio
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 03 02, 10:11)
Mačiau, kad pardavinėja, bet keistai ji ten surašius. Visų pirma ten ne šilkas, o ir dydį man atitiko..jei ir didinta, tai max pusę dydžio
Jeigu netingesi, gali kada prie progos pamatuoti koks sito S dydzio ilgis ir kiek cm tarp pazastu
QUOTE(savita1 @ 2011 03 02, 11:13)
Jeigu netingesi, gali kada prie progos pamatuoti koks sito S dydzio ilgis ir kiek cm tarp pazastu
Na va manosios ilgis 60 cm, tarp pažastų ramybės būsenoj apie 42 cm, bet tempiasi, max ištempus koks 47 cm
QUOTE(Linutelia @ 2011 03 02, 11:10)
Ir man reiktu..
Savita1 - o sita maikute atitinka dydi ane ? nes rodos tu parduodi tokia S dydzio..tai su 92 cm krutine tilpti ten sansu ner ane?
QUOTE(Prancuzyte @ 2011 03 02, 10:26)
Ir man reiktu..
Savita1 - o sita maikute atitinka dydi ane ? nes rodos tu parduodi tokia S dydzio..tai su 92 cm krutine tilpti ten sansu ner ane?
Atitinka ji dydi, as telpu su tiek. Tik man jai biski ilgio truksta
O tas silkas jos kaip su lyginimu? Siaip realybeje grazi ji? Tinkama idomu prie kokiu dzinsiuku ar ji tokia labiau jau iseigine?
Papildyta:
Savita1, gal galetumet ant saves ja nufotkinti?
Papildyta:
Merginos, o kaip su dirziukais jeigu Sd., koks jo ilgis uzsimaniau dirziuko ir kaip neprasaut, gal kas zinote
Man ta palaidine su silkinemis gelytemis irgi labai grazute bet kaip ja paciupt
Man ta palaidine su silkinemis gelytemis irgi labai grazute bet kaip ja paciupt
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 03 02, 12:01)
Ta su šilko gėlytėm realiai man dar gražesnė nei ant j.crew modelio Tikrai bus viena mylimiausių palaidinių.
mano irgi labai mylima, tik dėl savo plonumo sugebėjo velkantis suplyšti per pažastį
bet gal čia tik man tokia pakliuvo
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 03 02, 13:01)
Ta su šilko gėlytėm realiai man dar gražesnė nei ant j.crew modelio Tikrai bus viena mylimiausių palaidinių. Įmeta ją karts nuo karto po vieną kokį dydį, bet tuoj pat dingsta. Gerai, kad mūsų Fabiana tokia greituolė
Aga, ant jusu tai ji daug graziau atrodo nei ant modelio J.crew Superine, o jos idomu buna XXS?
Gal kadanors imes
QUOTE(savita1 @ 2011 03 02, 11:29)
Atitinka ji dydi, as telpu su tiek. Tik man jai biski ilgio truksta
o tai kiek ilgis jos ?
QUOTE(Linutelia @ 2011 03 02, 11:32)
O tas silkas jos kaip su lyginimu? Siaip realybeje grazi ji? Tinkama idomu prie kokiu dzinsiuku ar ji tokia labiau jau iseigine?
Papildyta:
Papildyta:
Tikrai savita1, jeigu nesunku nufotkink
Paziuresim i vaizda gal kils noras perpirkt