Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 7 tema

QUOTE(bakopa @ 2011 02 27, 14:49)

niu kad cia tikrai ne sita g.gif
Atsakyti
Dominyyka koki dydi emet pirmos palaidines? ax.gif Ir su kokiom apimtim? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(09daluze02 @ 2011 02 27, 14:49)
drinks_cheers.gif sutinku, Cord Atlee sijonukui svarbiausia liemens apimtis. Pvz. mano dubens kaulai neleidzia sijonukui pakristi zemiau  verysad.gif

aš dubens kaulais irgi nesiskundžiu biggrin.gif na, žiūrėsim, kaip atrodys, tokio modeliuko labai norėjau, o ir spalva patiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2011 02 27, 14:50)
niu kad cia tikrai ne sita g.gif

kita cia. Mona Shirtdress cia reali foto http://confessionsof...om-reviews.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bakardi: 27 vasario 2011 - 13:57
QUOTE(preta @ 2011 02 27, 14:52)
Dominyyka koki dydi emet pirmos palaidines?  ax.gif  Ir su kokiom apimtim?  blush2.gif

pasiemiau XS, nors megztuku dauguma S imu. Turiu pora, kurie didoki, bet siaip S. As tokia S/M esu. Bet krutine mano maza, o be rankoviu tai paprastai biski padidintos. Kiek maikuciu turiu, tai XS visas.
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 02 27, 13:58)
pasiemiau XS, nors megztuku dauguma S imu. Turiu pora, kurie didoki, bet siaip S. As tokia S/M esu. Bet krutine mano maza, o be rankoviu tai paprastai biski padidintos. Kiek maikuciu turiu, tai XS visas.

Mm, as vis ziurežineju i ja ir svarstau XXS, ar XS pasiimti. doh.gif Vienoj foto buvau nuziurejaus ja, tai modeliui buvo per aptempta ir negraziai atrode schmoll.gif Kokia Jusu krutines apimtis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(preta @ 2011 02 27, 15:01)
Mm, as vis ziurežineju i ja ir svarstau XXS, ar XS pasiimti.  doh.gif  Vienoj foto buvau nuziurejaus ja, tai modeliui buvo per aptempta ir negraziai atrode  schmoll.gif Kokia Jusu krutines apimtis?  g.gif

mano 75A. Pabijojau S imt. Viena maike S pernai pirkau, nesiojau, bet nera prigludusi.
As pirkau sita po megztuku.
Atsakyti
O aš turiu Cord Atlee sijonuką net 6 dydžio biggrin.gif Ir jis man labai puikiai tinka kažkodėl g.gif Tiesa, nešioju ant klubų ir kitaip nenorėčiau, nes būtų per aukštai pakilęs, t.y. per trumpas ir išsipūtęs. Mano liemuo 71 cm., o klubai 88 cm. bigsmile.gif
Atsakyti
Dominyyka, gražūs pirkinukai thumbup.gif Tą megztuką pilką aš jau kitą savaitę gausiu wub.gif Maikutė labai wub.gif Bus sekantis mano pirkinys bigsmile.gif
Man Fabiana nukovė wub.gif thumbup.gif
user posted image
Iš tokią tik pilką. Juodą jau turiu labai faina thumbup.gif
user posted image
Papildyta:
Koks gražus šitas sijonukas wub.gif
user posted imageuser posted image
Čia iš kažkurio blogo pakopinau.
Atsakyti
Aciu uz patarimus del sukneles, taciau nusprendziau neuzsisakyti... schmoll.gif

Man nukove sia maikute, labai ilgai ja gaudziau, bus gerai vasarai kasdienai ax.gif Gal kas turit sio tipo maikute ir galit pakomentuoti?

user posted image

Ir nesusilaikiau del sitos maikutes doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aiste P. @ 2011 02 27, 14:23)
Ir nesusilaikiau del sitos maikutes  doh.gif

user posted image

Gal nuorodele galima? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bakopa @ 2011 02 27, 13:49)
man rodos cia panasi labai suknele 4u.gif

Kazkiek panasi, bet ne ta.