Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 7 tema

QUOTE(Loreta_1973 @ 2011 02 27, 09:55)

Loreta_1973, idekite dar karta sijonuko nuotraukyte, tik sumazinkite. labai grazus pasirode, kiek spejau iziureti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(anj @ 2011 02 27, 11:19)
Loreta_1973, idekite dar karta sijonuko nuotraukyte, tik sumazinkite. labai grazus pasirode, kiek spejau iziureti ax.gif .

Nemoku sumazinti blush2.gif doh.gif Todel ir istryniau rolleyes.gif Bandysiu deti kitaip (foto mergina su 4 dydziu) ax.gif

Gavau va toki is Factory - 100% ,,neskystos" medvilnes - labai mielas, su kisenem, dydi atitinka. Pirkau 2, perku paprastai bottom 2 dydi ax.gif Man (apie 168 cm) kiek trumpesnis, nei fotkes modeliui. Bet ilgis, aisku, nuo ugio priklauso cool.gif
user posted image

Pirkas su nuolaidom per sita nuoroda, kai pirkau, buvo pasirinkimas is triju spalvu 4u.gif
http://www.jcrew.com...D=1296136202371
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreta_1973: 27 vasario 2011 - 09:56
QUOTE(Linutelia @ 2011 02 27, 08:17)
Gyte, o kiek pas jus per krutine? Gal galetumet parasyti ismatavimus per krutine tos bliuzeles ir dar jos ilgi?  4u.gif
O ji labai labai plonyte?

Pas mane 85.
Bliuzelė per krūtinę 80cm, ilgis 60 cm
Atsakyti

Norėčiau pademonstruoti Cord Atlee sijonuką, 0 dydzio, juosmuo apie 36 cm. Esu 168 cm ūgio, 68-91.

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Mergikes,o ka jus nesiojate po tais megztukais susagstomais su trikampiu kaklu? Vieni kanda ir persimato, o su baltinukais man rankoves negraziai atrodo. Kur kokias maikes perkat,kad be marginimu butu?
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 02 27, 11:53)
Mergikes,o ka jus nesiojate po tais megztukais susagstomais su trikampiu kaklu? Vieni kanda ir persimato, o su baltinukais man rankoves negraziai atrodo. Kur kokias maikes perkat,kad be marginimu butu?

As jcrew maikeles garbiniuotas kokias, petneselines arba 3/4 rankovem.
Atsakyti
Samaninis Cord Atlee sijonukas, 2 dydis, juosmuo apie 37cm.

user posted image

Esu 168cm ugio, 68/91.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 02 27, 11:08)
Pas mane 85.
Bliuzelė per krūtinę 80cm, ilgis 60 cm

Ar tikrai tą pačią palaidinukę pamatavote? blink.gif Nes aš tokią pat mamai parsiunčiau, tai XXS dydžio plotis per pažastukus - 45 cm, ilgis 64 cm ir su 90 cm krūtine jai tikrai niekaip neaptempia - laisva visiškai. Matavau naują, nenešiotą, neskalbtą g.gif
Sakyčiau, kad ji yra iš tų STIPRIAI PADIDINTŲ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 02 27, 12:09)
Ar tikrai tą pačią palaidinukę pamatavote?  blink.gif Nes aš tokią pat mamai parsiunčiau, tai XXS dydžio plotis per pažastukus - 45 cm, ilgis 64 cm ir su 90 cm krūtine jai tikrai niekaip neaptempia - laisva visiškai. Matavau naują, nenešiotą, neskalbtą  g.gif
Sakyčiau, kad ji yra iš tų STIPRIAI PADIDINTŲ  doh.gif

Aš per krūtinę matavau, ne per pažastis. Man tas matavimas per pažastis neturi prasmės rolleyes.gif Per pažastis tai 45cm, bet ilgis tai tikrai 60cm. Nėra ji man pertempta, bet aptempia krūtinę, o per pečius idealiai
Atsakyti
o kaip dydziai marskinuku ? gal kas turit sitokius ar panasius ?
http://www.jcrew.com...~~~~~/33083.jsp
Atsakyti
Vakar tik vieną rūbą gavau hihihi.gif

user posted image
Tissue turtleneck tee

Labai plona, miela bliuskytė. Sakyčiau dydžiu padidinta, ėmiau M (98 per krūtinę, 180 cm) gera. Mano brick wall spalva, kažkaip intensyvesnės tikėjausi, bet graži (šiek tiek persišviečia).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksuole: 27 vasario 2011 - 13:05
Kaip Jums si suknele? ax.gif

user posted image
Atsakyti