Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 7 tema

[quote=bakardi,2011 02 25, 19:16]
as vakar sita paemiau
user posted image

Labai fainas sijonukas, o kaip dydis ar atitiko, kokį pirkot ir jei ne paslaptis kokiems ismatavimas? Ar jis storesnes vilnos?
Atsakyti
Labai fainas sijonukas, o kaip dydis ar atitiko, kokį pirkot ir jei ne paslaptis kokiems ismatavimas? Ar jis storesnes vilnos?
[/quote]
ne tai parasiau blush2.gif vakar tik uzsakiau tai pakomentuoti negaliu, klubai mazdaug 93 cm emiau 00 dydi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bakardi: 25 vasario 2011 - 17:41
Kaip Jcrew rubeliai nepadidinti buna? domina suknutes
Atsakyti
O aš šiandien taip susiplanavau dieną, kad per jcrew papildymus niekur pc nerasčiau biggrin.gif Bet visą dieną sukosi mintys, ką gero šiandien papildė lotuliukas.gif Mergaitės, gal jau kas gausit ant dienų tą leopardinį megztuką? Jau ir man jo reikia, bet va tas trumpumas jo g.gif
Atsakyti
ziauriai prisireike ir man to plunksnuoto megztuko. Siandien buvo xs, bet pabijojau. O gal ilisciau su 87 krutine ir 70 liemeniu? g.gif
Atsakyti
Noreciau sia maikute pakomentuoti: pamacius stipriai nusiviliau, tie apsiuvimai aplink blizgucius jau paire.
http://www.flickr.co...N02/5393213003/

Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 02 25, 20:28)
ziauriai prisireike ir man to plunksnuoto megztuko. Siandien buvo xs, bet pabijojau. O gal ilisciau su 87 krutine ir 70 liemeniu?  g.gif

O kaip jį plauti?Noriu ir vien tai stabdo...
Atsakyti
gal kas gali pakomentuoti kaip islyginti sia suknele ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2011 02 25, 23:42)
O kaip jį plauti?Noriu ir vien tai stabdo...

Raso, kad galima skalbti rankomis. Bet man idomu, kaip tos plunksnos atrodys po skalbimo g.gif Ir ar neisbyres g.gif

QUOTE(ledi_x @ 2011 02 26, 07:59)
gal kas gali pakomentuoti kaip islyginti sia suknele  ax.gif
user posted image

As laikau ja pakabinus ir tikiuos, kad issilygins pati hihihi.gif Siaip sako, kad su garais kazkaip galima... Nezinau, as isvis nemegeja lygint.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 02 26, 08:13)

As laikau ja pakabinus ir tikiuos, kad issilygins pati  hihihi.gif Siaip sako, kad su garais kazkaip galima... Nezinau, as isvis nemegeja lygint....  ax.gif

AS galvoju gal galima koki medziagos ar marles gabaliuka dregna uzdeti ir bandyt per ji lygint ax.gif pamenu mam mano lygindavo taip nelyginamus rubus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 02 26, 08:26)
AS galvoju gal galima koki medziagos ar marles gabaliuka dregna uzdeti ir bandyt per ji lygint ax.gif pamenu mam mano lygindavo taip nelyginamus rubus biggrin.gif

Taip, bet silkas toks klostuotas, prirauktas. As bijau, kad uzsilygins klostes taip kampuotai, susiplos g.gif
Atsakyti
Papildė lygtai g.gif
Nematyta apranke
Kita apyranke
Jau nebėra pirmos, o dar galvojau doh.gif dingo akyse
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vlastimila: 26 vasario 2011 - 09:32