Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 7 tema

QUOTE(success @ 2011 02 25, 17:50)
Man lygiai taip pat pasirodė  drinks_cheers.gif

O koki dydi turit 4u.gif ? Palygint galit ta bonzini leopardini su tuom? Sis gal padidintas kiek?
Atsakyti
Sveikos visos j.crew gerbejos.. bigsmile.gif 4u.gif Zodziu uzsisakiau as sita sijonuka My Webpage ir toks gilus liudesys aplanke biggrin.gif Nesuprantu kas man sove i galva, bet uzsisakiau Ivory spalvos, na kur as su juo eisiu ? doh.gif Kaip manot ar imanoma ji nesiot saltuoju sezonu toki sviesu ? Zodziu.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 02 25, 15:59)
Sveikos visos j.crew gerbejos..  bigsmile.gif  4u.gif  Zodziu uzsisakiau as sita sijonuka. Nesuprantu kas man sove i galva, bet uzsisakiau Ivory spalvos, na kur as su juo eisiu ?  doh.gif  Kaip manot ar imanoma ji nesiot saltuoju sezonu toki sviesu ? Zodziu....  verysad.gif

O kodel ne? Grazi ziemiska spalva. As turiu sviesu palta, tikrai suderinciau.
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 02 25, 15:59)
Sveikos visos j.crew gerbejos..  bigsmile.gif  4u.gif  Zodziu uzsisakiau as sita sijonuka My Webpage ir toks gilus liudesys aplanke  biggrin.gif  Nesuprantu kas man sove i galva, bet uzsisakiau Ivory spalvos, na kur as su juo eisiu ?  doh.gif  Kaip manot ar imanoma ji nesiot saltuoju sezonu toki sviesu ? Zodziu....  verysad.gif

Laisvai, labai grazus sitas sijonas, jis is vilneles, tai kuo puikiausiai saltuoju sezonu irnesakyk.gif Va musu albumelyje yra reali jo foto wub.gif http://www.flickr.co...57625881302864/
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 02 25, 17:08)
O kodel ne? Grazi ziemiska spalva. As turiu sviesu palta, tikrai suderinciau.

Na nezinau, uzsisakiau ir sudvejojau del spalvos... kad atrodys juokingai sviesus sijonas ziema ax.gif

QUOTE(savita1 @ 2011 02 25, 17:10)
Laisvai, labai grazus sitas sijonas, jis is vilneles, tai kuo puikiausiai saltuoju sezonu irnesakyk.gif Va musu albumelyje yra reali jo foto wub.gif http://www.flickr.co...57625881302864/

Va va, pamacius KRISTELOS nuotrauka sia ir susigundziau biggrin.gif wub.gif jau turiu ant dienu ji gauti, tai tikiuos dydis tiks, su 89 klubais emiau 0, dabar ziuriu ir 00 dydis atsirado unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fggh @ 2011 02 25, 15:54)
O koki dydi turit  4u.gif ? Palygint galit ta bonzini leopardini su tuom? Sis gal padidintas kiek?

Plunksnuotis truputuką didesnis už leopardinį, man rodos mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(success @ 2011 02 25, 18:36)
Plunksnuotis truputuką didesnis už leopardinį, man rodos mastau.gif

O plunksnuoti turit xs dydi 4u.gif ? Noriu ir as jo, tik metausi tarp dydzio xs ar xxs. Tai kai bus reiks griebt smile.gif . Gerai butu, kad tas leopardinis pareitu ant dienu, bent zinociau kaip tas xs dydis man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fggh @ 2011 02 25, 16:40)
O plunksnuoti turit xs dydi  4u.gif ? Noriu ir as jo, tik metausi tarp dydzio xs ar xxs. Tai kai bus reiks griebt  smile.gif . Gerai butu, kad tas leopardinis pareitu ant dienu, bent zinociau kaip tas xs dydis man  ax.gif

As turiu plunksnuocio XS dydi mirksiukas.gif
Plotis tarp pazastu apie 45cm. Neistempto, siaip jis toks plonutis ir daug tempiasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 25 vasario 2011 - 16:43
Šios maikės nepadidintos? Kokį dydį su 96-77(viršus) imt? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(VVaiva @ 2011 02 25, 16:41)
As turiu plunksnuocio XS dydi  mirksiukas.gif
Plotis tarp pazastu apie 45cm. Neistempto, siaip jis toks plonutis ir daug tempiasi

Tai sakyc, didintas. Negi turiu vilti isliuogti i ji? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fggh @ 2011 02 25, 16:40)
O plunksnuoti turit xs dydi  4u.gif ? Noriu ir as jo, tik metausi tarp dydzio xs ar xxs. Tai kai bus reiks griebt  smile.gif . Gerai butu, kad tas leopardinis pareitu ant dienu, bent zinociau kaip tas xs dydis man  ax.gif

Jo, plunksnuotį būtent XS turiu. Na jis toks gražiai truputuką laisvas per visur, ypač rankovės, nes rankos prie plonesnių. Įdomumo dėlei visai norėčiau pasimatuoti XXS, bet ir XS tikrai tvarkingai atrodo, negaliu labai priekabiauti drinks_cheers.gif
Atsakyti
as vakar sita paemiau
user posted image

ir golfiuku ziemai baigiantis hihihi.gif
niekaip nepagaunu sito http://www.jcrew.com...fzI85RMP3tmQtJA

kazkada klausiau vel pasikartosiu- ar svarkai didinti J.Crew? jei paprastai nesioju xs imti 0 ar 00?
Atsakyti