Paneles patarkite, koki dydi geriau imti XS ar XXS Merino cielo ruffle cardigan, kur vakar Vvaiva maciau eme sweet almond spalvytes Pas mane per krutine 83 cm, bet ir rankos kudos, ir peciai, nu zodziu smulki Vis neapsisprendziu...
QUOTE(rapoja @ 2011 02 25, 10:57)
KRISTELA albumelyje su 2 d
http://www.flickr.co...57625881302864/
QUOTE(ATrim @ 2011 02 25, 10:59)
Mano pečiai ir rankos stambokos (plaukikė), tai ties rankom ir užstrigo geda2: Šilkinis jo pamušalas, tad jokio tempimosi, pasidavimo nėra Plotis tarp pažastų pamatavus panašiai 51, kaip ir šilkinių 10 dydžio palaidinių. Kas Vilniuj, prašom matuotis
aciu nes irgi laukiu toki, tik kita dydi, tai neramu jau kad gali buti mazas
QUOTE(tiju @ 2011 02 25, 12:00)
Dauguma merginu nelabai jais dziaugiasi. Realus vaizdas truputi skiriasi nuo internetines foto..
o ne apie vienspalvius buvo kalba? tikrai sitie?
QUOTE(-Gyte- @ 2011 02 25, 11:03)
Keista, tą gėlėtą megztuką nesenai pabrangino vakar buvo 49dol. Tikiuos nebus taip su visom prekėm, kai ta nuolaida patapo oficiali
http://www.jcrew.com...~~~~~/39086.jsp
http://www.jcrew.com...~~~~~/39086.jsp
Kad man lyg 49$ teberodo
My Webpage
QUOTE(Linutelia @ 2011 02 25, 11:06)
Paneles patarkite, koki dydi geriau imti XS ar XXS Merino cielo ruffle cardigan, kur vakar Vvaiva maciau eme sweet almond spalvytes Pas mane per krutine 83 cm, bet ir rankos kudos, ir peciai, nu zodziu smulki Vis neapsisprendziu...
As tai XXS emiau Vakar XS nebuvo tos spalvos, man rodos Manau, nesiskirs labai XXS nuo XS As tu kitu su silko apvadeliais matavausi XXS ir XS, tai man abu tiko
QUOTE(Linutelia @ 2011 02 25, 11:06)
XXS imk. Aš turiu XS su panašiai, nėr labai aptemptas tikrai. Tik trumpas, ir rankovės neilgos jo
QUOTE(Jucke @ 2011 02 25, 11:10)
Kodas tas pats, o kainos tikrai skiriasi
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 02 25, 13:07)
aciu nes irgi laukiu toki, tik kita dydi, tai neramu jau kad gali buti mazas
Jeigu rankos smulkios, bus gerai Šiaip jis ne įliemintas, tiesus. Jeigu ne rankovės, ir man geriau būtų. Ir jo toks modelis, sakyčiau, baggy, tai norisi man laisvesnio. Nepergyvenkit
QUOTE(Linutelia @ 2011 02 25, 12:06)
As su 83-84 emiau XXS ir dziaugiuosi, nes kaip tik ir labai graziai atrodo
QUOTE(Asstule @ 2011 02 25, 13:14)
As su 83-84 emiau XXS ir dziaugiuosi, nes kaip tik ir labai graziai atrodo
Aciu, nu db jau galutinai apsisprendziau, imsiu ir as XXS
Tik tikiuosi, kad ismes XXS
Papildyta:
QUOTE(Asstule @ 2011 02 25, 13:16)
Bus kaip man vakar. Sedejau iki kokiu 15val., o papildymo nebuvo. Kol uzmigdziau dukryte, nuejau i parduotuve, jau ziuriu, kad buves papildymas ir jau gerai prasluotas
Tai va to ir nenoriu, kad atsitiktu Sedziu db prikalta prie kompo