Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame, 7 tema

Paneles patarkite, koki dydi geriau imti XS ar XXS Merino cielo ruffle cardigan, kur vakar Vvaiva maciau eme sweet almond spalvytes wub.gif Pas mane per krutine 83 cm, bet ir rankos kudos, ir peciai, nu zodziu smulki biggrin.gif Vis neapsisprendziu...
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2011 02 25, 10:57)
Gal jau kuri gavot tokį sijonuką  smile.gif  su 98 klubais kokį ėmėt?
http://www.jcrew.com...~~~~~/28260.jsp

KRISTELA albumelyje su 2 d

http://www.flickr.co...57625881302864/
Atsakyti
QUOTE(ATrim @ 2011 02 25, 10:59)
Mano pečiai ir rankos stambokos (plaukikė), tai ties rankom ir užstrigo geda2: Šilkinis jo pamušalas, tad jokio tempimosi, pasidavimo nėra 4u.gif Plotis tarp pažastų pamatavus panašiai 51, kaip ir šilkinių 10 dydžio palaidinių. Kas Vilniuj, prašom matuotis biggrin.gif

aciu 4u.gif nes irgi laukiu toki, tik kita dydi, tai neramu jau kad gali buti mazas verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2011 02 25, 12:00)
Dauguma merginu nelabai jais dziaugiasi. Realus vaizdas truputi skiriasi nuo internetines foto.. wink.gif

o ne apie vienspalvius buvo kalba? tikrai sitie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ATrim @ 2011 02 25, 12:05)
Kokią turi? blush2.gif

Turiu tokią tik spalva kita-šviesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2011 02 25, 11:03)
Keista, tą gėlėtą megztuką nesenai pabrangino  g.gif  vakar buvo 49dol. Tikiuos nebus taip su visom prekėm, kai ta nuolaida patapo oficiali  doh.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/39086.jsp

Kad man lyg 49$ teberodo blink.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 02 25, 11:06)
Paneles patarkite, koki dydi geriau imti XS ar XXS Merino cielo ruffle cardigan, kur vakar Vvaiva maciau eme sweet almond spalvytes  wub.gif Pas mane per krutine 83 cm, bet ir rankos kudos, ir peciai, nu zodziu smulki  biggrin.gif Vis neapsisprendziu...

As tai XXS emiau ax.gif Vakar XS nebuvo tos spalvos, man rodos g.gif Manau, nesiskirs labai XXS nuo XS g.gif As tu kitu su silko apvadeliais matavausi XXS ir XS, tai man abu tiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 02 25, 11:06)
Paneles patarkite, koki dydi geriau imti XS ar XXS Merino cielo ruffle cardigan, kur vakar Vvaiva maciau eme sweet almond spalvytes  wub.gif Pas mane per krutine 83 cm, bet ir rankos kudos, ir peciai, nu zodziu smulki  biggrin.gif Vis neapsisprendziu...

XXS imk. Aš turiu XS su panašiai, nėr labai aptemptas tikrai. Tik trumpas, ir rankovės neilgos jo
Atsakyti
QUOTE(Jucke @ 2011 02 25, 11:10)
Kad man lyg 49$ teberodo  blink.gif
My Webpage

Kodas tas pats, o kainos tikrai skiriasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 02 25, 13:07)
aciu 4u.gif nes irgi laukiu toki, tik kita dydi, tai neramu jau kad gali buti mazas verysad.gif  unsure.gif

Jeigu rankos smulkios, bus gerai mirksiukas.gif Šiaip jis ne įliemintas, tiesus. Jeigu ne rankovės, ir man geriau būtų. Ir jo toks modelis, sakyčiau, baggy, tai norisi man laisvesnio. Nepergyvenkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2011 02 25, 12:06)

As su 83-84 emiau XXS ir dziaugiuosi, nes kaip tik ir labai graziai atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2011 02 25, 13:14)
As su 83-84 emiau XXS ir dziaugiuosi, nes kaip tik ir labai graziai atrodo  4u.gif

Aciu, nu db jau galutinai apsisprendziau, imsiu ir as XXS drinks_cheers.gif thumbup.gif
Tik tikiuosi, kad ismes XXS bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Asstule @ 2011 02 25, 13:16)
Bus kaip man vakar. Sedejau iki kokiu 15val., o papildymo nebuvo. Kol uzmigdziau dukryte, nuejau i parduotuve, jau ziuriu, kad buves papildymas ir jau gerai prasluotas  doh.gif

Tai va to ir nenoriu, kad atsitiktu doh.gif Sedziu db prikalta prie kompo doh.gif
Atsakyti