Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(bagyra9 @ 2011 02 28, 21:41)
Sveikos,  4u.gif

Gal kuri bandėte darytis depiliacinį kremą cukraus pagrindu? Esu bandžiusi depiliacija su cukrumi  ir likau labai  patenkinta. Norėčiau namuose pasidaryti tokio kremuko blush2.gif

Dariau va toki: depiliuojam kojeles thumbup.gif
bet cia ne kremas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 28 vasario 2011 - 20:44
QUOTE(Palomina @ 2011 02 28, 20:36)
taigi parasyta kad sezamu alieju  biggrin.gif  savaime aisku, kad nerafinuota..

Nelabai as dar gaudausi tuose aliejuose blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2011 02 28, 20:43)
Dariau va toki: depiliuojam kojeles  thumbup.gif
bet cia ne kremas..

LAAAAAAAABAI AČIŪŪŪ clap.gif Kažko tokio ir ieškojau.
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 02 28, 18:41)
Rasos tikrai eina! jau 2 kremai pas mane stovi biggrin.gif

O kaip tu i jas pripili, nes as net neisivaidzuju virsu ar apacia reik nuimt, ar ka daryt?
Atsakyti
QUOTE(SaDa @ 2011 02 28, 20:38)
nuo isutimu mano mazytei padeda grynas sviestmedis.

gal ne taip parašiau, kažkas panašaus reikia į Sudocrem blush2.gif ten kremukas su talku buvo
Atsakyti
QUOTE(Galadrielė @ 2011 02 28, 14:41)
Proporcijų nėra, viskas iš akies - cukrus užpilamas bet kokiu aliejumi, kad apsemtų, padaroma tokie grietinės tirštumo košytė, galima palašinti EA ir pylinguojamės smile.gif

Gal blondiniskas klausimas, bet koki alieju pilti? Kosmetini, pvz turiu Jojoba?
QUOTE(ssaule @ 2011 02 28, 17:49)
as dar siulyciau prausti veida su rasulo (gasulo) moliu, bus ir pylingas lengvas tuo paciu. Galima imaisyti himalaju druskos, maltu aviziniu dribsniu arba migdolu smulkintu ar vaisiu, uogu sekluciu.
jei veidas isbertas pulingais spuogeliais tada jo geriau nesveisti - nes sveisdama gali isplatinti uzdegima po visa veida.

Didziulis dekui uz receptus, butinai isstudijuosiu ax.gif
Ar galiu paprasyti jusu pakomentuoti, gal ka darau ne taip...
Veida prausiu butent su gosulo moliu. Tusa nuvalau su hidrolatu + Jojoba aliejus. Nupurskiu veida su hidrolatu, veliau sutepu su pagamintu kremuku misriai odai... Kartais, kai labai issauseja tiesiog su svietmedziu...
Bet vakar is pazistamos, kuri dirba su kosmetika, tik ne naturalia, isgirdau, kad bet koks molis neisvalo poru, o jas sutraukia ir visas brudas lieka viduje, kas pasekoje iskyla spuogai... Nezinau, kiek tame tiesos, bet kai paskutiniu metu kankinuosi su ivairiais spuogais, tai pradejau abejot, gal ka ne taip darau... Ir dar kadangi nesu stipri kosmetikos priemonese, tai galvoju, kad laikas prasyt pagalbos speco, geriau dirbancio su naturaliom priemonem...

Busiu tikrai dekinga, jei pakomentuotumete. Tikiuosi, i ta tema pataikiau, nes susimaisiau jau truputi ... blush2.gif
Atsakyti
As retkarciais naudoju gasulo molio kauke, tai bent jau man tikrai pravalo poras. Kauke darau su jojobos aliejum ir rozmarinu EA. O siaip tai kekvieno molio savybes kazkiek skiriasi, kadangi kitu nebandziau tai nezinau ar jie pravalo ar ne.

Siandien gavau sviestmedzio sviesta, gaminau pomada plauku galiukam su biciu vasku. Tuo paciu pasitepau rankas sviestmedziu, tai o siaube kaip man jis smirda, o dar galvojau veido krema is jo gamint lotuliukas.gif
Gal priprasiu, bet abejoju, nes kiti kvapai buna dirgina ar erzina tai dar galiu pakest, bet nuo sito pykina net prisiminus (man primena kazkuo grybus, o as ju nevalgau) doh.gif , ziuresiu gal kokie EA pades
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 02 28, 22:41)
O kaip tu i jas pripili, nes as net neisivaidzuju virsu ar apacia reik nuimt, ar ka daryt?

reikia nuimti viršų, maždaug kur dedasi dangtelis eina atidaryti. Bet ne ten kur susiaurėję, o jau kur pati tūbelė. Matosi sujungimas wink.gif Pirmą kartą sunkokai atlupau, po to jau lengviau atsidarė.
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 03 01, 00:16)
Siandien gavau sviestmedzio sviesta, gaminau pomada plauku galiukam su biciu vasku. Tuo paciu pasitepau rankas sviestmedziu, tai o siaube kaip man jis smirda, o dar galvojau veido krema is jo gamint  lotuliukas.gif
Gal priprasiu, bet abejoju, nes kiti kvapai buna dirgina ar erzina tai dar galiu pakest, bet nuo sito pykina net prisiminus (man primena kazkuo grybus, o as ju nevalgau)  doh.gif  , ziuresiu gal kokie EA pades

lotuliukas.gif geras
man jis visiskai nesmirga, netgi malonus lengvas kvapas, as juo pasitepu ir prikisus nosi uodziu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 02 28, 19:41)
Rasos tikrai eina! jau 2 kremai pas mane stovi biggrin.gif

o kaip jūs atidarėt? aš vakar ir taip, ir anaip klibinėjau ten, nu bet nieko biggrin.gif
net peilį išsitraukiau biggrin.gif
jau vienu metu galvojau, kad skeveldros tiktais tik liks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious_L @ 2011 03 01, 00:16)
Siandien gavau sviestmedzio sviesta, gaminau pomada plauku galiukam su biciu vasku. Tuo paciu pasitepau rankas sviestmedziu, tai o siaube kaip man jis smirda, o dar galvojau veido krema is jo gamint  lotuliukas.gif
primena kazkuo grybus, o as ju nevalgau)  doh.gif  , ziuresiu gal kokie EA pades

lotuliukas.gif lotuliukas.gif o man jis nerealiai kvepia wub.gif as kaip leja -uodziu uodziu..nu kaifas grynas tongue.gif
tik, nepaguosiu -jo kvapa tai sunku permust 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 01 kovo 2011 - 09:20
Sveikos merginos, as irgi labai susidomejau naturalia kosmetika. Kremo dar nesiryztu gaminti, nors labai labai noriu... Labai sunku issirinkti tinkamus ingridientus, pirkiniu krepselius po simta kartu perkraunu biggrin.gif Snd pasidariau kuno sveitikli-prausikli is to kas buvo po ranka: kavos tirsciu, kokoso drozliu, rasulo molio ir migdolu aliejaus. Nerealiai svelni oda tapo wub.gif thumbup.gif
Atsakyti