QUOTE(Vitulka @ 2011 02 26, 21:49)
gal aš čia su klausimu nelabai į temą, jūs čia jau kremus darot, o aš tik molį maišau ir ea su baziniu
Jau perskaičiau, kad netiesa, jog bazinį aliejų maišant su ea, jis suges greičiau nei šiaip. Ar tikrai tokį mišinį reik sunaudot per 3 savaites? Ką pirmiau reik pilt: bazinį, paskui ea sukapsint, ar atvirkščiai?
ar reik laikyt tokį mišinį šaldytuve per naktį, kad jie susimaišytų tarpusavyje?
apskritai, kur jį reik laikyt?
gal yra naudojusių dumblių spiruliną?
susimaišiau su moliu, bet bijau pamažint ar padaugint. Dėjau arbatinį šaukštelį molio ir 1/3 a. š. dumblių
Alieju misinys geras bus tiek, kiek galioja patys aliejai.. Kas ten zino, EA prilasinus gal kazkiek net ir prasiilgintu galiojimas.. Na, reikia stebet ar nepakito kvapas (ta prasme, ar nesmirda
) ir pan..
I bazini alieju (ar ju misini) reikia sulasinti eterinius aliejus..
Nereikia laikyti saldytuve.. Laikyti tamsioje, sausoje vietoje.. t.y. tiesiog spintelej..
Spirulinos nesu turejusi.. as turejau litotamnius.. tai dedavau is akies.. kelis kartus net vien is ju dariausi kauke veidui..
QUOTE(Stiprioji @ 2011 02 26, 21:53)
Sveikos, aš turiu hialurono rūgšties miltelių ir norėčiau pasigaminti kremą su juo, tik nelabai suprantu, kaip jį dėti į kremą - ištirpinti kažkame ir įmaištyti? Gal kas darėt ir galit papasakoti?
hialurono miltelius reiketu tirpinti vandenineje fazeje (pvz hidrolate)..