QUOTE(bambooce @ 2011 02 25, 15:30)
Sveikutes, buvau prapuolus kuriam laikui.
gristu atgal
pasisakysiu, gaminau kremuka, Satura dave kelis patarimus, gaminau visikai elementaru, be jokiu imantrybiu. po keliu dienu naudojimo veida ismete ryskiom raudonom demem, grizau atgal prie "nesveiko" Nivea kremo ir viskas praejo. dabar bijau ir tepti. o va mano vaikinui jis geras, geresnio kremo neturejes gyvenime.
as turiu toki asmenini pastebejima apie save. seniau, kai naudodavau sintetinius kremus (nivea, garnier, dove ir pan.)- mano veido oda buvo kaip persikas, lygutele, jokiu berimu, jokiu demeliu ar sudirgimu ir pan. o perejus prie naturaliu produktu, veido oda suprastejo sakyciau. karts nuo karto islenda kokie berimai, spuogeliai paraudimai, nebe tokia lygi tapo. aisku buna tokiu dienu, kai viskas ok, bet sakau karts nuo karto islenda ant veido visokiu "grozybiu". ir nezinau kame esme
galvoju gal nuo sintetiniu kremu veido oda tarsi "uzsikonservuodavo" ir visi negerumai slypedavo po oda, o dabar kai viskas tepama naturalu, gal kaip nors visi tie negerumai gali lengviau islysti.. net nezinau kame cia esme
bet grizti prie sintetikos visai nebesinori.