QUOTE(Liurda @ 2011 03 19, 19:26)
Gal zinot, kiek laiko nuo atidarymo buna tinkamas kremu gamybai distiliuotas vanduo?
as atidarius del viso pikto dedu i saldytuva, nes atidarius tikrai jis ne iki begalybes gali stovet
as laikyciau atidarius kelias dienas, o paskui galit isvirinti ji pries naudojima, bet saldytuve pradarius laikyti manau galima ilgai
QUOTE(kristinkag @ 2011 03 19, 19:40)
Ups
mililitrus
maziems kiekiams naudoju svirksta ar AZ vienkartines 3 ml sugraduotas pipetes, o sverimui is AZ turiu 5 saukstuku mazuciu rinkini
QUOTE(levandina @ 2011 03 19, 20:22)
Sveikos,
labai dziaugiuosi, kad radau visai nesena pasikalbejima sia tema. maciau, kad kai kurioms merginoms su naturalia kosmetika yra bedu: pasikeitusi-suprastejusi oda, atsirade spuogeliai ir pan.
as jau kuri laika bandau prisipratinti prie naturalios kosmetikos. visi aliejai ir kiti dalykai mano is KN. Nustojus naudoti kunui kremus ir [/B]perejus prie alieju, ju misiniu nuolatos jauciu tempima. zinau, kad kol kas sildymo sezonas ir pan., taciau as jau pradejau kankintis. buvau susimaisiusi ir su taukmedzio sviestu aliejus, dabar naudoju gryna kokosu alieju. veidaui vis darau eksperimentus su eleksyrais, hidroliatu, bet vis jauciu ta sausos odos tempima. gal kuriai nors taip pat yra ar kuri nors turite koki patarima?
p.s. stengiuosi gertini daug vandens ir naudoju smenu alieju i vidu.
pasidarykite kremuka, nes aliejai jums odos nesudrekins, todel ir sauseja. Aliejai gali tik pamaitinti oda. Jei nenorit vargt su kremuku, tai bent pries tepant veida aliejukais, sudrekinkit ji gausiai hidrolatu ar vandeniu ir ant slapio tepkit aliejuka. Sausai odai mano manymu geriausia yra morku, rugiageliu, nerolio, ramuneliu hidrolatai.