Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(nikofija @ 2011 03 19, 13:01)
Aš pasigaminau sau aliejukų mišinuką ir man labai patinka:
Erškėtrožių al desert. šaukštas
Jojobos al. desert. š.
Argano al. desert š.
Rožių EA 5 lašiukai
Santalo EA 8 l
Rozmarinų Ea 2 l

Prieš tepdama gausiai pripurškiu odą rožių vandeniu, kurį pasigaminau pati ( ir laikau šaldytuve) arba rožių hidrolatu. ir pasitepus dar papurškiu. Labai geras pojūtis nuo jų. Esu pasigaminusi dar kremą veidui su hidrolatais, tai dažnai dar mažą kiekį ir paakiams tepu ( į jį įeina dar ir sviestai ir bičių vaškas).

O ne per daug EA į tokį mažą kiekį? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alioniukas @ 2011 03 19, 19:10)
vienu momentu man buvo panasiai, t.y. veido oda kaip pleiskanota doh.gif  , tai ne tik sausumo pozymis, - oda dehidruota. Apart kremu su tinkamais aliejais, naudojau 2kartus i sav. kauke, man laaabai pagelbejo: smulkintu linu semenys apie 5ml, 2ml avokado aliejaus,visa tai uzpilti apie 10ml karsto vandens, gerai ismaisyti, ir dar silta mase uztepti ant veido.Palaikyti 20-30min.Nuplauti gerai, nes linu semenys gerai susirisa su veido oda. Bet labai atgaivina, suteikia papildomos dregmes  4u.gif

Ačiū už atsakymą, reikės pabandyti tavo kaukę smile.gif Bet kaip tik vakar dariau banano ir jogurto kauke. nu man nepadėjo. doh.gif tik nusiploviau tą kaukę - oda kaip buvusi. blink.gif o iš kur tų linų sėmenų gauti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilita_A @ 2011 03 19, 16:46)
Ačiū už atsakymą, reikės pabandyti tavo kaukę  smile.gif Bet kaip tik vakar dariau banano ir jogurto kauke. nu man nepadėjo.  doh.gif  tik nusiploviau tą kaukę - oda kaip buvusi. blink.gif  o iš kur tų linų sėmenų gauti?  blush2.gif

pirkau atrodo vaistineje g.gif bent jau nesmulkintu visada buna, tada galima sumalti
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2011 03 19, 17:53)
Sveikos  4u.gif
gal galėtumėte patarti, kur pigiausiai galima įsigyti kosmetikos gaminimo rakandų - cilindrų, šaukštelių, svarstyklių, termometrų?  blush2.gif kažkaip 32 lt už 2 cilindrus atrodo brangokoka, nebent čia normali kaina  g.gif

As tai nei cilindru nei svarstykliu nei termometru turiu kiek gaminausi is kokiu 5 ar 6 kremu tai tik 1 nesigavo manau kad po biski galetumet isigyti jei viskas is karto per brangub bet man asmeniskai nieko nereikia nedarau aklai pagal receptus tik kiekius miligramais pasimatuoju ir viskas gaunasi
Atsakyti
Gal zinot, kiek laiko nuo atidarymo buna tinkamas kremu gamybai distiliuotas vanduo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(godė @ 2011 03 19, 16:27)
sveikutes, gelbekite, gavau juvelyrines svarstykles, bet niekaip neįkertu kaip naudoti???? gal galite trumpa info.....

Parodykite bent kokias turite, juk skirtingų yra
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2011 03 19, 19:26)
Gal zinot, kiek laiko nuo atidarymo buna tinkamas kremu gamybai distiliuotas vanduo?  4u.gif

iki begalybės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinkag @ 2011 03 19, 20:08)
As tai nei cilindru nei svarstykliu nei termometru turiu kiek gaminausi is kokiu 5 ar 6 kremu tai tik 1 nesigavo manau kad po biski galetumet isigyti jei viskas is karto per brangub bet man asmeniskai nieko nereikia nedarau aklai pagal receptus tik kiekius miligramais pasimatuoju ir viskas gaunasi

o tai kaip pasimatuojat be svarstyklių miligramus? blink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2011 03 19, 20:26)
Gal zinot, kiek laiko nuo atidarymo buna tinkamas kremu gamybai distiliuotas vanduo?  4u.gif

g.gif va va ir man idomu.
4u.gif pasigirsiu,pasigaminau lupu balzama,supyliau i ta issukama indeli ir sustigo yahoo.gif
Dejau kakavos,sviestmedzio,mangu sviestus,kokoso al su gardeniju fitoliu,medaus,benzoino et kelis lasiukus,biciu vasko.gavosi saldus ir kvapnus,rudos spalvos.Aisku vadovavausi Palominos receptais, ir truputi improvizavau ax.gif dejau visko is akies,mazdaug po puse AN saukstelio,nes neturiu tiksliu,juvelyriniu svarstykliu.
Atsakyti
sveikos,
gal kuri kaunietė žada daryti užsakymą iš AZ? Labai reikėtų poros dalykėlių. Gal būtų galima prisijungti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2011 03 19, 20:36)
sveikos,
gal kuri kaunietė žada daryti užsakymą iš AZ? Labai reikėtų poros dalykėlių. Gal būtų galima prisijungti... ax.gif

4u.gif o as noreciau prisijungti prie tu,kurios is ebejaus galvoja svarstykles juvelyrines siustis,pasidalintume atsiuntimo mokesti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastet @ 2011 03 19, 20:33)
o tai kaip pasimatuojat be svarstyklių miligramus?  blink.gif  bigsmile.gif

Ups blush2.gif mililitrus
Atsakyti