Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

QUOTE(Lilita_A @ 2011 03 13, 16:14)
kažkokios varnos per teliką kalbančios su JAU NEBEGYVAIS (ta prasme sunkiai bepajudančiais veidais nuo viso to konservavimo visokiais pieneliais ir sintetiniais tonikais) veidais ir su nenukrintančia šypsena sakančios

drinks_cheers.gif thumbup.gif
ar matet ta laida ,kur rode su kauno pone eglija doh.gif lotuliukas.gif ji nors kazkoki recepta pasake doh.gif tik kodel cia neiviena mergaite nieko nepatarineja su arbata maisyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2011 03 13, 17:51)
tik kodel cia neiviena mergaite nieko nepatarineja su arbata maisyti g.gif

ko tokio maisyti su arbata?
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2011 03 13, 16:51)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif
ar matet ta laida ,kur rode su kauno pone eglija doh.gif  lotuliukas.gif ji nors kazkoki recepta pasake doh.gif tik kodel cia neiviena mergaite nieko nepatarineja su arbata maisyti g.gif

Aš kadangi pavyzdinga skaitytoja hihihi.gif tai kažkurioj temoj beskaitydama mačiau jau tokį klausimą. Tai atsakymas buvo, kad greitai rūgsta, bet galima vietoj arbatos daryt šaltą 'ištrauktinę' - užpilt šaltu vandeniu ir kažkiek laikyt vis pamaišant. na gal tiksliau prisimins kuri rašė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2011 03 13, 15:49)
Aš visada prausiu veidą vandeniu. Be vandens negaliu, atrodo, kad veidas nešvarus.

jei buvau su makiazu tai pirma nusivalau pieneliu,po to nusiprausiu likucius vandeniu.. be vandens ir negaliu smile.gif

QUOTE(Lilita_A @ 2011 03 13, 16:14)
tik nervina kažkokios varnos per teliką kalbančios su JAU NEBEGYVAIS veidais ir su nenukrintančia šypsena

QUOTE(zydrem @ 2011 03 13, 17:51)
ar matet ta laida ,kur rode su kauno pone eglija


Juokinga juokinga ta laida buvo. Yapac kauno ponios ne receptas, bet pati maniera, kaip ji ji pasake, lyg koki pati didziausia savo pacios atradima ir lyg niekas kitas daugiau to negaletu daryti smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taskuotas_vabalas: 13 kovo 2011 - 17:08
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 03 13, 18:04)
. Yapac kauno ponios ne receptas, bet pati maniera,  kaip ji ji pasake, lyg koki pati didziausia savo pacios atradima ir lyg niekas kitas daugiau to  negaletu daryti smile.gif)

zinociau tel. tai pasiulyciau cia SM paskaitineti kaip mergaites receptus sau kuria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2011 03 13, 18:09)
zinociau tel. tai pasiulyciau cia SM paskaitineti kaip mergaites receptus sau kuria 4u.gif

gerai paskutinis poster_offtopic.gif Nesamone butu jei ji nemoketu puikiu receptu, bet va juos isdavus nebusi tokia vienintele-unikali biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2011 03 13, 16:49)
Oi, nuomonių daugybė, o jūs darykit taip, kaip jums geriausiai tinka.

Aš visada prausiu veidą vandeniu. Be vandens negaliu, atrodo, kad veidas nešvarus. Jeigu buvau su makiažu, tai dar ir prausiklį naudoju. Po prausimosi visada valau veidą pieneliu, po to toniku, paskiausiai jau kremas.



as taip pat negaliu be vandens, o koki prausikli naudoji? Va galvoju koki reiktu pasigaminti? Dabar moli sumaisau su vandeniu ir aliejum ir nusiprausiu, paskui nusivalau hidrolatu ir pasitepu kremuku.
Atsakyti
Aš vis vargstu vargstu su savo besisluoksniuojančiais nagais ir mąstau gal būtų galima pasigaminti ką nors a la stiprinančio lako su šilko proteinais ax.gif . Nes niekuo neužlakuojant vis atplyšta kur nors užkliuvus ir nepavyksta sustiprint ir paaugint. Gal kas bandėte? Bet kaip pasigaminti laką be kenksmingų priedų?
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2011 03 13, 18:34)
Aš vis vargstu vargstu su savo besisluoksniuojančiais nagais ir mąstau gal būtų galima pasigaminti ką nors a la stiprinančio lako su šilko proteinais  ax.gif . Nes niekuo neužlakuojant vis atplyšta kur nors užkliuvus ir nepavyksta sustiprint ir paaugint. Gal kas bandėte? Bet kaip pasigaminti laką be kenksmingų priedų?

labai abejoju ar kas gaminosi namie toki daikta.. net tie vadinami eko nagu lakai yra su blogieciais, tik be tu jau visai didziuju blogieciu, kaip formaldehidas ir pan..
Atsakyti
Taigi galima ir vaistazoliu ledo kubeliu uzsisaldyt.Tiesiog superinis daikciukas rytui thumbup.gif
Arba pasidaryt "tipo" tonika.Patinkancias zoles uzsiplykit ir maisyt 9 dalys to "vyralo",1 dalis degtines.Tikrai nesausina nei kiek.
Atsakyti
QUOTE(pokatak @ 2011 03 13, 18:42)
Taigi galima ir vaistazoliu ledo kubeliu uzsisaldyt.Tiesiog superinis daikciukas rytui  thumbup.gif

Ledukai tai thumbup.gif bet odai su issipletusiais kapiliarais reiketu vengti
Atsakyti