Laba,
perskaiciau sita ir ankstesne visa tema, labai jau idomu man buvo, saunuoles!
Noreciau ir as sau ka nors pagaminti, bet kol kas dar truksta man info, manau nesugebeciau
Kaip supratau ir specjaliu priemoniu, indu reikia isigyti, net neisivaizduoju kiek tai viska kainuotu ir dagiau laisvo laiko tureti
Gal kas galetu patarti kokie aliejukai tinku mano odai ir pagaminti man veido kremuka, kuno svietikli, anticeliulitini kremuka, domintu ir paslaugu kainos
Siuo metu naudojusi pirmu savo pirkiniu, tai japoniniu kameliju seklu aliejuku. Tepu kuna, perbraukiu plauku galiukus. Mano oda laaabai sausa, jauciasi toks lengvas niezejimas ir tempimas- alergologe deagnozavo dermatita. Reikia naudotis stipriai drekinanciomis priemonemis, dar savo rankom ir kojom darytis su negyvuosios juros druska voneles. Noretu vis tiek tureti koki kuno svietikli ir anticeliulitini losjona/kremuka. Veido oda sausa, taip pat po prausimosi jauciasi lengvas niezejimas, isberia ne spuogeliais, o rauduonais taskiukais... kaip sualergizavo nuo kazko. Sunku atrasti sau tinkanti veido kremuka, aisku dar nesu viska isbandziusi.
Gal kas ka galetu patarti, pagaminti