QUOTE(Bishojo @ 2011 03 01, 12:16)
Gaminau vakar kremą su naticidu iš AZ ir sutraukė jį į varškę... Gal yra kažkokių komponentų, kurie nesugyvena su naticidu?
Kremas buvo 60% vandeninė, 40 % aliejinė dalys iš levandų hidrolato, sviestmedžio, sezamų, jojobos aliejų, aišku, vit.E, emulsinis, naticidas, ylang ir morkų sėklų EA.
Vandeninė fazė su aliejine susijungė gerai, paskui sulašinau visus likusius komponentus ir vsio, sutraukė į varškę
Kažkaip nesuvokiu, kas galėtų sutraukti...
O dėl kvapų, tai sviestmedis, levandos ir kt. man normaliai, bet ylang tai smirda kaip reikalas
del kremo, tai gal per anksti sulasinai viska i dar nepravesusi krema? daugiau nzn, nebuvo kolkas, kad atsiskirtu su naticidu..
o del kvapu vienas levandu ea,man toks siaip sau, kaip ir kanangos ar rozes,bet jei misinys rozes ir levandu ar ylangu ir levandu tai kazkas nerealaus!!!
Papildyta:
QUOTE(adusia @ 2011 03 01, 11:53)
Aš tepu tiesiog migdolų aliejų- poveikis kitą rytą nieko ne prastesnis, negi po sudokremo
As susisukus sviestuka su sviestmedziu,migdolais ir avokadu veikia labai gerai
o jei pasauseja kojytes (per paskutiniu savaiciu salcius ypac) tada maza dali to sviestuko sumaisau su vandeniu (kremuka be emulsikliu padarau) ir pateplioju. Taip darau,nes smagiau tepti, nei ant dregnos odos. padarau maza kieki mksimum dviem dienom, kad konservanto nereiketu deti