Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai arba

QUOTE(Rožė Marija @ 2011 03 08, 17:31)
aš turiu klausimėlį, gal žinot, ką gerti, kai užpuola moterų bėda pienligė g.gif po dviejų anibiotikų kursų pirmąkart gyvenime turiu tokį dalyką, vartojau kapsules, tačiau vistiek diskomforto jausmas tebėra, labai nesmagu. Žinau apie dietas, apie medvilnines kelnaites ir pan, bet gal dar yra kažkas, ko nežinau ax.gif ačiū 4u.gif

reikia atstatyt organizmo pusiausvyra ir nužudytas gerąsias bakterijas
gerosios bakterijos ir per skrandį(natūralų jogurtą), taip ir į makštį(yra žvakutės su gerosiomis bakterijomis)
Atsakyti
QUOTE(elipsė @ 2011 03 08, 17:42)
O kaip su ginekologinėm, viskas gerai?  smile.gif

na kaip ir taip smile.gif reguliariai lankausi pas ginekologa,niekuom nesiskundziu smile.gif Bet jei gausios ir skausmingos menesines liecia mociute,mama,sese ir mane,tai gal tai ne tik nebuvimas dvasinio ar fizinio balanso,gal tai ir paveldimumas?Siaip viskas pakankamai reguliariai,plius minus viena dvi dienos.
Susintetinta ir as kaskada buvau,bet jau antri metai bandau gryst i savo(gamtos)vezias,ir sakyciau visai neblogai sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2011 03 08, 20:39)
na kaip ir taip smile.gif reguliariai lankausi pas ginekologa,niekuom nesiskundziu smile.gif Bet jei gausios ir skausmingos menesines liecia mociute,mama,sese ir mane,tai gal tai ne tik nebuvimas dvasinio ar fizinio balanso,gal tai ir paveldimumas?Siaip viskas pakankamai reguliariai,plius minus viena dvi dienos.
Susintetinta ir as kaskada buvau,bet jau antri metai bandau gryst i savo(gamtos)vezias,ir sakyciau visai neblogai sekasi smile.gif

Ingriduk, paveldime ne ligas, o mąstymo būdą. Klaidingo mąstymo pasekmė- ligos.
Atsakyti
permeciau sia tema, bet nepastebejau, kad butumet kalbeja... tad jei kartosiuos-nusiuskit ieskot toliau, gerai? smile.gif
gal kam teko issigydyti cista ant kiausides ? man pries metus rado, stebejo ir galiausiai paskyre 3 menesius gerti hormoninius vaistus unsure.gif bet nesiryzau ju gerti unsure.gif buvau tikra, kad jei ignoruosiu ta "liga" ji man ir praeis ir tikrai-kuri laika visai nejauciau jokiu nemalonumu. bet va pries kelias dienas masazuojant vel skaudet pradejo unsure.gif
be to dar perskaiciau vaizgantes komentara, kad ant smakro kyla spuogeliai, jei yra kokiu bedu su moteriskom ligom... unsure.gif o pas mane kaip taisykle per ovuliacija taip ir atsitinka unsure.gif
zodziu, jei turit koki patarima-labai laukciau 4u.gif (nors sia savaite einu pas gydytoja (jau kita), bet vistiek norisi ir kitokio poziurio...)
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 03 07, 22:40)
drinks_cheers.gif nes pats pačiausias vaistas vyrų prostatai  thumbup.gif

Mano vyras ir tėvas  labai dėkingi už šį kadaise padaryta atradimą  wub.gif

Nataliuncik) gal galite placiau parasyti...koki kur pirkti) ir kaip naudoti??Kaip profilaktika lygu irgi>>Gal galima info?(inete irgi pajeskosiu)
aciu.
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2011 03 08, 21:39)

Ingriduk, labai panasi situacija ir amn buvo, bet nuejau pas viena ginek. menesiniu metu ir ji man padare echoskopija. Ir pastebejo, jog viena gimdos sienele tiesiog negerai susitraukineja, del to ir menesines gausios. Tuo metu susiradau homeopate Vln. ir nuejau pas ja. Man padejo viskas susitvarke. smile.gif
Papildyta:
Rožė Marija 80% moteru, kurios turi problemu su zarnynu turi problemu ir su maksties uzdegimai, grybeliais ir pan.
Homeopatijoje pienliges gydyti nelabai skubama, nes pienlige yra uzdegimas, per kuri organizmas sukelia noredamas pasalinti nereikalingas bakterijas. Vartojant tabletes (jei zvakutes nepadeda) yra sunaikinamas uzdegimas, bet yra atveju kaip priezastis nepasalinama ir tu gyvenk kaip nori higieniskai bet nepades.
Yra tokie papildai Refungin, kurie sunormalizuoja bakteriju kieki organizme. Nesakau kad jie stebuklingi, bet daugeliui pazistamu padejo.
Aisku vengti saldziuju ir pieno produktu reiktu taipogi.
Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2011 03 09, 13:47)
Homeopatijoje pienliges gydyti nelabai skubama, nes pienlige yra uzdegimas, per kuri organizmas sukelia noredamas pasalinti nereikalingas bakterijas. Vartojant tabletes (jei zvakutes nepadeda) yra sunaikinamas uzdegimas, bet yra atveju kaip priezastis nepasalinama ir tu gyvenk kaip nori higieniskai bet nepades.
Yra tokie papildai Refungin, kurie sunormalizuoja bakteriju kieki organizme. Nesakau kad jie stebuklingi, bet daugeliui pazistamu padejo.

Na mano žiniomis viskas yra atvirkščiai - pienligė joks uždegimas, o grybas, kurį homeopatai gydo...
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2011 03 09, 14:37)
Na mano žiniomis viskas yra atvirkščiai - pienligė joks uždegimas, o grybas, kurį homeopatai gydo...

Pienlige - tai išorinių moters lytinių organų ar makšties gleivinės grybelinis uždegimas.
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2011 03 09, 11:56)
Nataliuncik)  gal galite placiau parasyti...koki kur pirkti) ir kaip naudoti??Kaip profilaktika lygu irgi>>Gal galima info?(inete irgi pajeskosiu)
aciu.

nataliuncik, pasipasakok mirksiukas.gif
Aš perku pilstomą moliūgų sėklų aliejų iš vietinės krautuvikės, prekiaujančios ekologiškais produktais. Arba perku Anira moliūgų sėklų (nerafinuotą, pirmo spaudimo) aliejų iš IKI.
Įdomu, kokio aliejaus galima gauti dideliuose miesuose? Kuris geresnis? O geriausias?
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2011 03 09, 11:56)
Nataliuncik)  gal galite placiau parasyti...koki kur pirkti) ir kaip naudoti??Kaip profilaktika lygu irgi>>Gal galima info?(inete irgi pajeskosiu)
aciu.

QUOTE(Laisvė @ 2011 03 09, 14:56)
nataliuncik, pasipasakok  mirksiukas.gif
Aš perku pilstomą moliūgų sėklų aliejų iš vietinės krautuvikės, prekiaujančios ekologiškais produktais. Arba perku Anira moliūgų sėklų (nerafinuotą, pirmo spaudimo) aliejų iš IKI.
Įdomu, kokio aliejaus galima gauti dideliuose miesuose? Kuris geresnis? O geriausias?

Moliūgų sėklų aliejuje yra daug biologiškai aktyvių medžiagų, vitaminų B1, B2, C, P, nesočiųjų ir polinesočijų riebalų rūgščių – linolio, linoleno, oleino, palmitino, stearino. Moliūgų sėklų aliejus šalina iš organizmo toksines medžiagas, palaiko arterijų ir odos elastingumą. Vartojamas sutrikusiai medžiagų apykaitai normalizuoti, sergant ateroskleroze, gydo šlapimo pūslės, prostatos susirgimus. Tinka vartoti sergantiems hepatitu, skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opalige bei gastritu. Naudojamas maisto gaminime, salotoms pagardinti, kaip maisto papildas geriamas po desertinį šaukštą kelis kartus per dieną; taip pat naudojamas kaip kosmetikos priemonė.
Poveikis:
Normalizuoja medžiagų apykaitą;
Naudojamas sergant ateroskleroze;
Numalšina skausmą prostatos srityje ir palengvina šlapinimąsi;
Lėtina uždegiminių ligų vystymosi riziką;
Naudojamas sergant lėtinėmis difuzinėmis kepenų ligomis: hepatitu, ciroze, riebaline kepenų distrofija, alkoholiniu hepatitu, alkoholiniu kepenų pažeidimu;
Naudojamas sergant cholecistocholangitu, tulžies takų diskinezija, skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opalige;
Naudojamas gydant ūminį ir lėtinį gastritą, rėmenį;
Šalina iš organizmo toksines medžiagas;
Palaiko arterijų ir odos elastingumą.

Reikia naudot nerafinuota šalto spaudimo aliejų. Pas mus galima nupirkt sveikuose produktuose ir Rudugys
Mano tėvui labai sunkios formos prostatos uždegimas, anksčiau keldavosi vos ne kas pusvalandi, kai praeina kursą pagerdamas šį aliejų (tik geria po 1v.š. trys kartus per diena) gali atsikelt max viena du kartus per naktį, o čia jau pažanga, o ir skausmas žymiai sumažėja.
Atsakyti
QUOTE(indrusep @ 2011 03 09, 13:47)
Rožė Marija 80% moteru, kurios turi problemu su zarnynu turi problemu ir su maksties uzdegimai, grybeliais ir pan.

4u.gif
na, su žarnynu bėdų visada turėjau, bet pastaraisiais metais man yra pavykę jį neblogai susireguliuoti...bet šią žiemą sunkiai sirgau gripu, tada komplikacijos, be to, esu maitinanti mama, organizmas pasilpęs, tad po antibiotikų ir atsirado ta pienligė, kurios nesu turėjusi unsure.gif Kad pienligės gydyti neskubama, aš žinau (šiek tiek esu susijusi su medicina blush2.gif laikomasi nuostatos, kad jeigu nesukelia diskomforto, vaistų neskiriama, tačiau šį kartą man buvo taip blogai, kad nežinojau kur dėtis cray.gif šiandien kaip tik buvau pas ginekologę dėl gimdos kaklelio žaizdelės, tai sakė, kad viskas gerai, kartosim OCT ir viskas......
Pieno produktų faktiškai nevartoju, saldumynų išvis nemėgstu..tai matyt čia man viskas dėl tų antibiotikų blush2.gif
O kur platinami tie Refungin? kažin, ar galima mėginti maitinant kūdikį krūtimi g.gif
Papildyta:
QUOTE(eja @ 2011 03 09, 14:37)

QUOTE(indrusep @ 2011 03 09, 14:51)
Pienlige - tai išorinių moters lytinių organų ar makšties gleivinės grybelinis uždegimas.

tai jūs abi teisios, tik iki galo neužbaigiat sakinio...tai uždegimas, kurį sukelia grybas (candida) 4u.gif atrodo, toks lyg ir niekutis, bet tokie skausmai buvo, viskas sutino, negalėjau pavaikščioti..... verysad.gif
Atsakyti
Beje nuo pienliges padeda pats paprasciausias arbatmedzio eterinis aliejus nes jis yra antimikrobinis ir priesgrybelinis. reikia daryti apsiplovimus i vandeni ilasinant arbatmedzio kelis lasus.
Atsakyti