QUOTE(indrusep @ 2011 03 09, 13:47)
Rožė Marija 80% moteru, kurios turi problemu su zarnynu turi problemu ir su maksties uzdegimai, grybeliais ir pan.
Homeopatijoje pienliges gydyti nelabai skubama, nes pienlige yra uzdegimas, per kuri organizmas sukelia noredamas pasalinti nereikalingas bakterijas. Vartojant tabletes (jei zvakutes nepadeda) yra sunaikinamas uzdegimas, bet yra atveju kaip priezastis nepasalinama ir tu gyvenk kaip nori higieniskai bet nepades.
Yra tokie papildai Refungin, kurie sunormalizuoja bakteriju kieki organizme. Nesakau kad jie stebuklingi, bet daugeliui pazistamu padejo.
Aisku vengti saldziuju ir pieno produktu reiktu taipogi.
na, su žarnynu bėdų visada turėjau, bet pastaraisiais metais man yra pavykę jį neblogai susireguliuoti...bet šią žiemą sunkiai sirgau gripu, tada komplikacijos, be to, esu maitinanti mama, organizmas pasilpęs, tad po antibiotikų ir atsirado ta pienligė, kurios nesu turėjusi
Kad pienligės gydyti neskubama, aš žinau (šiek tiek esu susijusi su medicina
laikomasi nuostatos, kad jeigu nesukelia diskomforto, vaistų neskiriama, tačiau šį kartą man buvo taip blogai, kad nežinojau kur dėtis
šiandien kaip tik buvau pas ginekologę dėl gimdos kaklelio žaizdelės, tai sakė, kad viskas gerai, kartosim OCT ir viskas......
Pieno produktų faktiškai nevartoju, saldumynų išvis nemėgstu..tai matyt čia man viskas dėl tų antibiotikų
O kur platinami tie Refungin? kažin, ar galima mėginti maitinant kūdikį krūtimi
Papildyta:QUOTE(eja @ 2011 03 09, 14:37)
Na mano žiniomis viskas yra atvirkščiai - pienligė joks uždegimas, o grybas, kurį homeopatai gydo...
QUOTE(indrusep @ 2011 03 09, 14:51)
Pienlige - tai išorinių moters lytinių organų ar makšties gleivinės grybelinis uždegimas.
tai jūs abi teisios, tik iki galo neužbaigiat sakinio...tai uždegimas, kurį sukelia grybas (candida)
atrodo, toks lyg ir niekutis, bet tokie skausmai buvo, viskas sutino, negalėjau pavaikščioti.....