Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai arba

QUOTE(ingridukas @ 2011 03 08, 17:23)
Mano mociute,mama,sese,as visos visa gyvenima kenciam nuo gausiu menesiniu,kurios trunka minimum 7-8,kartais net 10 dienu.

O kaip su ginekologinėm, viskas gerai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elipsė @ 2011 03 08, 16:42)
O kaip su ginekologinėm, viskas gerai?  smile.gif

Teoriškai neturėtų būti gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 08, 16:11)
Ingriduk, gausios mėnesinės rodo moters užterštumą- tiek fizinį, tiek dvasinį. Ir natūraliai jos turi vykti per mėnulio pilnatį. Jei ne- moteris nukrypus nuo natūralaus gamtos ritmo.

Kaip įdomu, o kas jei moteris nukrypusi nuo natūralaus gamtos ritmo, ar yra kažkokios pasekmės ir ką reikia daryti?
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2011 03 08, 17:03)
Kaip įdomu, o kas jei moteris nukrypusi nuo natūralaus gamtos ritmo, ar yra kažkokios pasekmės ir ką reikia daryti?

Na, dauguma moterų tapę "sintetinėmis", aš irgi tokia buvau, kol negrįžau į gamtą...Labai verta paskaityti Megre "Anastasija" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 08, 17:44)
Teoriškai neturėtų būti gerai  g.gif

Aš taip pat pagalvojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 08, 16:09)
Nusipirkau to Silicea, kaip MB sako, savo plaukams, nagams ir ragams  biggrin.gif
Brangumas...  doh.gif  Bet supratau, kad minimum mėnesį turėčiau gerti, kad pajustų kokį poveikį oda... O kad nagams kas pasijustų - ir ilgiau... Vieną makaliūzę jau išgėriau - ir žiūriu į nagus, ar labai pasikeitė  bigsmile.gif
Įdomu, per kokį laiką nenulaužiami ragai užaugs  hihihi.gif

Kiek kainuoja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 08, 18:06)
Na, dauguma moterų tapę "sintetinėmis", aš irgi tokia buvau, kol negrįžau į gamtą...Labai verta paskaityti Megre "Anastasija"  ax.gif

Na o tas pavadinimas sintetinės, ar čia nuo naudojamų sintetinių priemonių ar ir dvasiškai sintetinės? Į gamtą galbūt dagelis norėtų sugrįžti, bet kaip tai padaryti pvz. miestietei?...
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2011 03 08, 18:12)
Na o tas pavadinimas sintetinės, ar čia nuo naudojamų sintetinių priemonių ar ir dvasiškai sintetinės? Į gamtą galbūt dagelis norėtų sugrįžti, bet kaip tai padaryti pvz. miestietei?...

aš įsivaizduoju, kad sintetinėmis čia vadinama ir tiesiogiai, ir perkeltine prasme- pirmiausia- viską reguliuoja mūsų protas, mūsų mintys, jausmai, valia- jei tai yra užteršta pykčio, neapykantos, pavydo- nenuostabu, kad viskas sustreikuoja unsure.gif
iš kitos pusės- sintetika tiesiogiai ,,karaliauja" moterų kūnuose- kontraceptinės tabletės, spiralės, prezervatyvai (nors patys juos naudojame, bet vistiek parašau kai neigiamą dalyką), tamponai, kremai ir pan. Visa tai, be abejonės, išbalansuoja moters ,,moteriškąją" sistemą.
O viskas turi derėti tarpusavyje. Manau, jūsų klausimas ir turi atsakymą mirksiukas.gif nesvarbu, ar jūs kaime, ar mieste gyvenat- pradėti lengva ir sunku vienu metu, o svarbiausia- reikia ryžtis svarbiam žingsniui 4u.gif Žinau, kad nelengva pradėti, dar sunkiau laikytis ir sunkiausia suvokti, kad tai ne laikinas dalykas, o tiesiog natūralus gyvenimo būdas 4u.gif pati bandžiau, klydau, dabar vėl ieškau savo kelio 4u.gif

aš turiu klausimėlį, gal žinot, ką gerti, kai užpuola moterų bėda pienligė g.gif po dviejų anibiotikų kursų pirmąkart gyvenime turiu tokį dalyką, vartojau kapsules, tačiau vistiek diskomforto jausmas tebėra, labai nesmagu. Žinau apie dietas, apie medvilnines kelnaites ir pan, bet gal dar yra kažkas, ko nežinau ax.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožė Marija: 08 kovo 2011 - 17:39
QUOTE(Rožė Marija @ 2011 03 08, 17:31)
aš įsivaizduoju, kad sintetinėmis čia vadinama ir tiesiogiai, ir perkeltine prasme- pirmiausia- viską reguliuoja mūsų protas, mūsų mintys, jausmai, valia- jei tai yra užteršta pykčio, neapykantos, pavydo- nenuostabu, kad viskas sustreikuoja unsure.gif
iš kitos pusės- sintetika tiesiogiai ,,karaliauja" moterų kūnuose- kontraceptinės tabletės, spiralės, prezervatyvai (nors patys juos naudojame, bet vistiek parašau kai neigiamą dalyką), tamponai, kremai ir pan. Visa tai, be abejonės, išbalansuoja moters ,,moteriškąją" sistemą.
O viskas turi derėti tarpusavyje. Manau, jūsų klausimas ir turi atsakymą mirksiukas.gif nesvarbu, ar jūs kaime, ar mieste gyvenat- pradėti lengva ir sunku vienu metu, o svarbiausia- reikia ryžtis svarbiam žingsniui 4u.gif Žinau, kad nelengva pradėti, dar sunkiau laikytis ir sunkiausia suvokti, kad tai ne laikinas dalykas, o tiesiog  natūralus gyvenimo būdas 4u.gif pati bandžiau, klydau, dabar vėl ieškau savo kelio 4u.gif

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2011 03 08, 17:10)
Kiek kainuoja? ax.gif

Neberandu čekio, bet maždaug 46 - 48 lt. Eurovaistinėj, bet be nuolaidų kortelės...
500 ml plečkutė balzamo, kurio kasdien reikia išgerti 15 ml. Vadinasi, užteks maždaug mėnesiui...
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2011 03 08, 13:51)
As su sese abi esame linkusios i mazakraujiste.Krauja priduodu daznokai.Geriu gelezies preparatus arba biciu duonele kaip alternatyva pastariesiems.Geriu ir buroku sultys,valgau granatus,ypac save ziuriu per menesine,nes labai kraujuoju(kartais vaizdas kaip is siaubo trilerio)....zodziu visa tai as zinau,bet man ziema kai sunkiai sirgau hemoglobinas buvo 110 ir man taip miegot nesinorejo,kaip dabar 119.
Cia gal dar ir pavasariui atejus,organizmui nusilpus taip reaguoju.Siandien pasinaudojau Vaizgantes patarimu,ryte padariau manksta(ja darau kasdien)pridejau dar 20 pritupimu,nubegau i dusa,nusiprausiau po drungnu vandeniu,isgeriau zalios arbatos,ir pati save nuteikiau zvalumui,kolkas viskas ok smile.gif
Pasinaudosiu jusu receptuku thumbup.gif
Dar nuo persalimo zinau toki arbatos  recepta-1.valgomas saukstas konjako,1.v. saukstas avieciu uogienes,1.v.saukstas citrinu sulciu,1.v.saukstas medaus,1 aspirino tablete,viska uzpili verdanciu vandeniu ir isgeri nakciai.Isprakaituoju oi oi oi....
Kaskada cia kalbejom apie schwedenbitter balzama.Nusipirkau as tas zoleles operos vaistinei,uzpyliau puse litro degtines,palaikiau tamsioi siltoi vietoi dvi savaites ir dabar kasdien geriu po arbatini sauksteli.Kaip buvo mineta gydo daug ligu stiprina imuniteta ir.t.t...taip pat tinka kompresams deti.Ziuresim kaip bus,tikiuosi tikrai geras vaistas thumbup.gif

Šaunu!
Suprantu tas kurioms gausios mėnesinės, nes pati tokia, paguodai: mažiau kitom ligom sirgsite, ir nereiks dirbtinai nuleidinėti, nes nenubėgant irgi savos bėdos. Dėlės padeda, arba donorystė.
Atsakyti
QUOTE(Elenajazz @ 2011 03 08, 18:45)
Šaunu!
Suprantu tas kurioms gausios mėnesinės, nes pati tokia, paguodai: mažiau kitom ligom sirgsite, ir nereiks dirbtinai nuleidinėti, nes nenubėgant irgi savos bėdos. Dėlės padeda, arba donorystė.

Siūlau pasidomėti Rytų išminčia šiuo moterišku klausimu. Sveikai moteriai mėnesinės trunka 3- 4 dienas, būna negausios, normalu, jei tik teplioja. Tai rodo jos fizinę, psichinę, dvasinę sveikatą. Kitu atveju reikia žiūrėti, kas yra negerai.
Atsakyti