Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai arba

QUOTE(lemputė @ 2011 03 07, 19:38)
reikia patarimo  4u.gif kokį aliejų patartumėt pagerti vyrui ( o gal girdot kokiais tai savo B ) ?

QUOTE(Rasma @ 2011 03 07, 19:39)

drinks_cheers.gif nes pats pačiausias vaistas vyrų prostatai thumbup.gif

Mano vyras ir tėvas labai dėkingi už šį kadaise padaryta atradimą wub.gif
Atsakyti
1.Mano sunui dvi naktis is eiles temperatura 39 verysad.gif pradejo stipriai kosyti,kraujas be pakitimu,pasake kaskoks virusas,gal net gripo verysad.gif Kolkas duodu daug arbatu,kaitinam kojas,duodu prospano nuo kosulio,pamasauoju jam ryte nugara,purskiam faringospray,bet jis ji uzsigeria,manau tuomet nera efekto g.gif net nezinau ka dar galeciau daryt,nes su virusais retai susiduriam.(mus labiau ,,myli,, bakterijos doh.gif )
2.Nusipirkau biciu duoneles,skaiciau kad zmogui pavasary ir rudeni reikia suvartot po 200g,bet kiek jos suvartot per para kad organizmas gautu reikiama kieki?ar uztenka po arbatini sauksteli be kaupo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridukas: 08 kovo 2011 - 10:58
QUOTE(ingridukas @ 2011 03 07, 20:06)
Sveikutes,mane anta savaite kamuoja nuolatinis noras miegot.Siaip pas mane visada zemas spaudimas,bet as prie jo pripratus ir diskonforto nejauciu.Kava geriu ne kasdien ir tai silpna su pienu.O dabar tiesiog prie zemes traukia,antra savaite kavos norisi 3,4 kartus per diena ir tai nepadeda,vistiek miegot norisi,bet atsigulus dienos metu neuzmiegu.Kartais buna taip,kad net galva apisuka ir silpna pasidaro(ypac siandien)Baigiu menesinem prasirgt,si karta jos itin gausios buvo.Bet tas mieguistumas prasidejo 4 dienos iki menesiniu.Itariu kad pas mane labai zemas spaudimas,kaip galima butu tonusa pakelt?Gal kokiu zoleliu ar dar ko pagert?
4u.gif

Reikia kraujo ir geležies tyrimo> Neretai būna geležies trūkumas - 50 proc planetos gyv.(miego elgsenos sutrikimai, raumenų funkc. sutrikimai). geležies gausu: oboliuose, moliūguose, petražolėse, pupelėse, rupių miltų duonoje, sorose. Geriausiai pasisavinama iš mėsos ir žuvies gaminių 15proc. vitam C padidina Fe pasisavinimą iki 30 proc. (pvz. apelsinų sultys su totoriška jautiena) iš daržovių - 1 proc. (bet tai nėra priežastis vartoti tik gyvulin kilmės maistą, nes yra žmonių kuriems gyvul. kilmės Fe nepasisavina).
Arbata (žalia ir juoda) ir kava mažina Fe pasisavinimą. Tinka verbenos arba dilgėlių arbatos, bet 2 val prieš ir po negerti kavos. Kinijoje: 10 geležinių vinių į obuolį per naktį ir 25gr Fe garantuoti (2parų norma). Spiralė 60proc padidina geležies praradimą. Rūkymas naikina vit C, mažina Fe pasisavinimą.
Vienas privalumas - geležies trūkumas stiprina imuitetą, nes daugeliui bakterijų geležis svarbiausia maisto medž. Anemikai rečiau serga gripu.
Mažakraujystė - eritrocitų sumažėjimas. Daugiametė saulutė (pavasarį į salotas).
Mano mėgstamas receptas: po stiklinę: spanguolių sulčių, burokėlių sulčių, Kagoro stiklinė(geriau moldaviško) ir medaus; lygiomis dalimis, supilti į stiklinį indą (šaldytuve mėnesį gali stovėti) ir po šaukštą tris kartus dienoje.
Sveikatos ir geležinės stiprybės !

Papildyta:
QUOTE(ingridukas @ 2011 03 08, 11:57)
1.Mano sunui dvi naktis is eiles temperatura 39 verysad.gif pradejo stipriai kosyti,kraujas be pakitimu,pasake kaskoks virusas,gal net gripo verysad.gif Kolkas duodu daug arbatu,kaitinam kojas,duodu prospano nuo kosulio,pamasauoju jam ryte nugara,purskiam faringospray,bet jis ji uzsigeria,manau tuomet nera efekto g.gif net nezinau ka dar galeciau daryt,nes su virusais retai susiduriam.(mus labiau ,,myli,, bakterijos doh.gif )
2.Nusipirkau biciu duoneles,skaiciau kad zmogui pavasary ir rudeni reikia suvartot po 200g,bet kiek jos suvartot per para kad organizmas gautu reikiama kieki?ar uztenka po arbatini sauksteli be kaupo?

Blogai! kaitinti kojas - pakilus temperatūrai negalima!!!!!!!. Geriau vėsinti kūną drėgnu vėsiu rankšluosčiu, ir skubiai apkloti. Temperatūra geras rodmuo - vadinasi organizmas stiprus ir gerai kovoja su virusu. Čia jau rašė - varškės kompresas ant kaklo nakčiai, arba atvėsinto geriau lininio audinio kompresai - mažina uždegiminį procesą. Gerklę skalauti geriausia jonažolių arbata - stabdo uždegimą. Drėkinti patalpas - padidinti drėgmę garais (galima įlašinti arbatm, čiobrelio al ) valo ir dezinfekuoja sausą orą. nes žiemą drėgmė sumažėja iki 45 proc. ir dar mažiau.
Atsakyti
QUOTE(Elenajazz @ 2011 03 08, 11:19)
Blogai! kaitinti kojas - pakilus temperatūrai negalima!!!!!!!.

Pritariu. Man pediatrė įkalė, jog procedūros su vandeniu esant temperatūrai negalimos.
Dar pasiūlyčiau garstyčių. Jos dabar vaistinėse ne trauklapiais parduodamos, o milteliai pakeliuose. Šiek tiek, aišku, labai mažai, kad paduko nenudegintų, galima įberti į vilnonę kojinę.
Žinau, kad taurėms dabar labai skeptiška nuomonė išsakoma, bet aš savo dukrai ir taures statau. Tikrai padeda. Net pati prašo, kai užpuola įkyrus kosulys.
Maniškę nuo naktinio kosulio priepuolių gelbėdavo medaus/degtinės kompresas ant krūtinės (jei vaikas nealergiškas medui).
Atsakyti
Temperaturos metu mes nekaitinam koju,jam uzkyla 2 valanda nakties kada miega,o kaitinam pries miega,ar taip irgi negalima?
Del tauriu,tai as kiek zinau jos yra sveika,man jas stato mama,bet vaikui baisoka(pas mus tos senovines kur su ugnim).Paskutini karta mama man state sia ziema kai turejau faringita ir bronchita.Po proceduru geriau jausdavausi,o kai nuejau pas gyditoja,beklausydamas plaucius pamate tas demes ant nugaros ir pasibaisejo,kad tipo cia tokia atgyvena,o as praktikuoju.Bet ta karta pratylejau smile.gif
Sunus siaip nelinkes sirkt,anksciau karta du i metus pasisnargluoja ir tiek,nu bet si ziema tragiska tiek man tiek jam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenajazz @ 2011 03 08, 12:19)
Reikia kraujo ir geležies tyrimo> Neretai būna geležies trūkumas - 50 proc planetos gyv.(miego elgsenos sutrikimai, raumenų funkc. sutrikimai). geležies gausu: oboliuose, moliūguose, petražolėse, pupelėse, rupių miltų duonoje, sorose. Geriausiai pasisavinama iš mėsos ir žuvies gaminių 15proc. vitam C padidina Fe pasisavinimą iki 30 proc. (pvz. apelsinų sultys su totoriška jautiena) iš daržovių - 1  proc. (bet tai nėra priežastis vartoti tik gyvulin kilmės maistą, nes yra žmonių kuriems gyvul. kilmės Fe nepasisavina).
Arbata (žalia ir juoda) ir kava mažina Fe pasisavinimą. Tinka verbenos arba dilgėlių arbatos, bet 2 val prieš ir po negerti kavos. Kinijoje: 10 geležinių vinių į obuolį per naktį ir 25gr Fe garantuoti (2parų norma). Spiralė 60proc padidina geležies praradimą. Rūkymas naikina vit C, mažina Fe pasisavinimą.
Vienas privalumas - geležies trūkumas stiprina imuitetą, nes daugeliui bakterijų geležis svarbiausia maisto medž. Anemikai rečiau serga gripu.
Mažakraujystė - eritrocitų sumažėjimas. Daugiametė saulutė (pavasarį į salotas).
Mano mėgstamas receptas: po stiklinę: spanguolių sulčių, burokėlių sulčių, Kagoro stiklinė(geriau moldaviško) ir medaus; lygiomis dalimis, supilti į stiklinį indą (šaldytuve mėnesį gali stovėti) ir po šaukštą tris kartus dienoje.
Sveikatos ir geležinės stiprybės !

As su sese abi esame linkusios i mazakraujiste.Krauja priduodu daznokai.Geriu gelezies preparatus arba biciu duonele kaip alternatyva pastariesiems.Geriu ir buroku sultys,valgau granatus,ypac save ziuriu per menesine,nes labai kraujuoju(kartais vaizdas kaip is siaubo trilerio)....zodziu visa tai as zinau,bet man ziema kai sunkiai sirgau hemoglobinas buvo 110 ir man taip miegot nesinorejo,kaip dabar 119.
Cia gal dar ir pavasariui atejus,organizmui nusilpus taip reaguoju.Siandien pasinaudojau Vaizgantes patarimu,ryte padariau manksta(ja darau kasdien)pridejau dar 20 pritupimu,nubegau i dusa,nusiprausiau po drungnu vandeniu,isgeriau zalios arbatos,ir pati save nuteikiau zvalumui,kolkas viskas ok smile.gif
Pasinaudosiu jusu receptuku thumbup.gif
Dar nuo persalimo zinau toki arbatos recepta-1.valgomas saukstas konjako,1.v. saukstas avieciu uogienes,1.v.saukstas citrinu sulciu,1.v.saukstas medaus,1 aspirino tablete,viska uzpili verdanciu vandeniu ir isgeri nakciai.Isprakaituoju oi oi oi....
Kaskada cia kalbejom apie schwedenbitter balzama.Nusipirkau as tas zoleles operos vaistinei,uzpyliau puse litro degtines,palaikiau tamsioi siltoi vietoi dvi savaites ir dabar kasdien geriu po arbatini sauksteli.Kaip buvo mineta gydo daug ligu stiprina imuniteta ir.t.t...taip pat tinka kompresams deti.Ziuresim kaip bus,tikiuosi tikrai geras vaistas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2011 03 08, 12:35)
Del tauriu,tai as kiek zinau jos yra sveika,man jas stato mama,bet vaikui baisoka(pas mus tos senovines kur su ugnim).

Aš irgi tik tokias naudoju, senas, dar babytės prie caro riuriko pirktas. Nežinau net, ar yra kokių kitokių, kur be ugnies g.gif
Maniškė jau nemaža, tad ir leidžiasi, ir net prašo, kai labai kosti, kad taures pastatyčiau... Nors pirmąsyk, kai buvo maža, spygavo iš baimės. Bet įtikinau, kad liepsnos arti jos nekišiu, kad tik prie lovos. Nusisuko ir nesekė akimis viso proceso...
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 08, 14:58)
Aš irgi tik tokias naudoju, senas, dar babytės prie caro riuriko pirktas. Nežinau net, ar yra kokių kitokių, kur be ugnies  g.gif
Maniškė jau nemaža, tad ir leidžiasi, ir net prašo, kai labai kosti, kad taures pastatyčiau... Nors pirmąsyk, kai buvo maža, spygavo iš baimės. Bet įtikinau, kad liepsnos arti jos nekišiu, kad tik prie lovos. Nusisuko ir nesekė akimis viso proceso...

tai kitu ir nėra, masažinės nesiskaito biggrin.gif
aš ir mažiem darau, įjungiu TW jie žiūri gulėdami ant pilvo ir nejuda ax.gif
Atsakyti
Nusipirkau to Silicea, kaip MB sako, savo plaukams, nagams ir ragams biggrin.gif
Brangumas... doh.gif Bet supratau, kad minimum mėnesį turėčiau gerti, kad pajustų kokį poveikį oda... O kad nagams kas pasijustų - ir ilgiau... Vieną makaliūzę jau išgėriau - ir žiūriu į nagus, ar labai pasikeitė bigsmile.gif
Įdomu, per kokį laiką nenulaužiami ragai užaugs hihihi.gif
Atsakyti
Ingriduk, gausios mėnesinės rodo moters užterštumą- tiek fizinį, tiek dvasinį. Ir natūraliai jos turi vykti per mėnulio pilnatį. Jei ne- moteris nukrypus nuo natūralaus gamtos ritmo.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 08, 16:11)
Ingriduk, gausios mėnesinės rodo moters užterštumą- tiek fizinį, tiek dvasinį. Ir natūraliai jos turi vykti per mėnulio pilnatį. Jei ne- moteris nukrypus nuo natūralaus gamtos ritmo.

Mano mociute,mama,sese,as visos visa gyvenima kenciam nuo gausiu menesiniu,kurios trunka minimum 7-8,kartais net 10 dienu.Gausumas buna toks,kad nakty ar ryte atsistojus islovos,o kartais ir to nereikia,tiesiog dienos metu,pasilpila taip,kad maza nepasirodo,perkojas,per kilima...nu nepasakosiu cia tu smulkmenu.Patenkita savo mm buvau tik kai kaskada geriau kontraceptikus,ar naudojau kontraceptini zieda.Jos buvo negausios,vos 4-5 dienas,zodziu super,tik kad va visi tie salutiniai poveikiai nekokie,todel nebenoriu tu dalyku naudot.
O siaip dazniausiai ir buna per pilnati,(kaskada savo direktoriu perspejau,kad man per pilnati mm buna ir plius dar mane neigiamai veikia,tai kad jei gu ka,kad nepyktu tongue.gif )bet poto plius minusus viena diena veliau ar anksciau ir issimusi is to ritmo,turi praeit nemazai menesiu,kad gryzt prie pilnaties.
O del uzterstumo,nu as tada nebezinau kuom dar galeciau save issivalyti apart to ka darau,jau ir taip daug metu priziuriu save verysad.gif

Siandien buvom su vaiku i miska nueje,pasinaudojom dar vienu jusu patarimu,kvepavom saules spinduliu siluma,ir glaudemes prie medziu prasydami stiprybes ir sveikatos smile.gif
Atsakyti
Ingriduk, man užtenka 5- 6 paketėlių su sparneliais...
Atsakyti