Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai arba

QUOTE(nataliuncik @ 2011 03 07, 13:22)
O kad jus suvalgysit nors karta-du per sav. jūros kopūstų salotos, tai busit tik gražesnes ir lieknesnes mirksiukas.gif o dar ir skanu

...arba savaitę gydysitės alergiją verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 07, 14:58)
...arba savaitę gydysitės alergiją  verysad.gif

jei negalima tai jau nieko nepadarysit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 06, 15:00)
O to Silicea vaistinėje ieškoti?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 03 07, 16:52)

Ačiū 4u.gif Tikiuosi rytoj ir rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 07, 17:02)
Ačiū  4u.gif  Tikiuosi rytoj ir rasti  mirksiukas.gif

Į gražumą 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,mane anta savaite kamuoja nuolatinis noras miegot.Siaip pas mane visada zemas spaudimas,bet as prie jo pripratus ir diskonforto nejauciu.Kava geriu ne kasdien ir tai silpna su pienu.O dabar tiesiog prie zemes traukia,antra savaite kavos norisi 3,4 kartus per diena ir tai nepadeda,vistiek miegot norisi,bet atsigulus dienos metu neuzmiegu.Kartais buna taip,kad net galva apisuka ir silpna pasidaro(ypac siandien)Baigiu menesinem prasirgt,si karta jos itin gausios buvo.Bet tas mieguistumas prasidejo 4 dienos iki menesiniu.Itariu kad pas mane labai zemas spaudimas,kaip galima butu tonusa pakelt?Gal kokiu zoleliu ar dar ko pagert?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2011 03 07, 19:06)
Gal kokiu zoleliu ar dar ko pagert?
4u.gif

Yra toks augalas eleuterokokas.
Vaistinėse galima jo tinktūros rasti.
Atsakyti
Sveikutes,mane anta savaite kamuoja nuolatinis noras miegot.Siaip pas mane visada zemas spaudimas,bet as prie jo pripratus ir diskonforto nejauciu.Kava geriu ne kasdien ir tai silpna su pienu.O dabar tiesiog prie zemes traukia,antra savaite kavos norisi 3,4 kartus per diena ir tai nepadeda,vistiek miegot norisi,bet atsigulus dienos metu neuzmiegu.Kartais buna taip,kad net galva apisuka ir silpna pasidaro(ypac siandien)Baigiu menesinem prasirgt,si karta jos itin gausios buvo.Bet tas mieguistumas prasidejo 4 dienos iki menesiniu.Itariu kad pas mane labai zemas spaudimas,kaip galima butu tonusa pakelt?Gal kokiu zoleliu ar dar ko pagert?
4u.gif

dėl visa ko, gerai būtu padaryt kraujo tyrimus
ir daugiau valgykit vaisius/daržovės(puikiai tinka juodieji ridikai, imbieras), galit daryt ir sveikuolių kokteilius kada tik užsimanysit, grūdus(daigintus, daigint galima bet kokius grudus, bet ypač vertingi yra miežiai, tada eina kviečiai; dar gerai košės-ryžiai, kukurūzai, kviečiai, grikiai), uogos(tinka ir šaldytos-erškėtuogės, spanguolės, mėlynes), žalumynai, dažniau išeikit į lauką pasivaikščiot
Atsakyti
QUOTE(Elenajazz @ 2011 03 07, 10:43)

Ačiū, nieko rimto.
Turiu savo nuomonę apie homosanitus straisnius, kurių skaityta ir nagrinėta ne vienas.
Tai tik 'rimtos mokslinės' studijos įspūdis..
Atsakyti
reikia patarimo 4u.gif kokį aliejų patartumėt pagerti vyrui ( o gal girdot kokiais tai savo B ) ?
Atsakyti
QUOTE(lemputė @ 2011 03 07, 19:38)
reikia patarimo  4u.gif kokį aliejų patartumėt pagerti vyrui ( o gal girdot kokiais tai savo B ) ?

Moliūgų 4u.gif
Atsakyti
4u.gif

Ryte atsikėlus 20 pritūpimų, į dušą, išsitrinti kūną šiurkščia kempine ar pirštine ir nereikės jokių kavų. Daugiau būti lauke, prisiglausti prie norimo medžio, paprašyti energijos. Atsistoti priešais saulę, pakvėpuoti jos šviesa.
Atsakyti