QUOTE(ingridukas @ 2011 03 07, 19:06)
Sveikutes,mane anta savaite kamuoja nuolatinis noras miegot.Siaip pas mane visada zemas spaudimas,bet as prie jo pripratus ir diskonforto nejauciu.Kava geriu ne kasdien ir tai silpna su pienu.O dabar tiesiog prie zemes traukia,antra savaite kavos norisi 3,4 kartus per diena ir tai nepadeda,vistiek miegot norisi,bet atsigulus dienos metu neuzmiegu.Kartais buna taip,kad net galva apisuka ir silpna pasidaro(ypac siandien)Baigiu menesinem prasirgt,si karta jos itin gausios buvo.Bet tas mieguistumas prasidejo 4 dienos iki menesiniu.Itariu kad pas mane labai zemas spaudimas,kaip galima butu tonusa pakelt?Gal kokiu zoleliu ar dar ko pagert?
dėl visa ko, gerai būtu padaryt kraujo tyrimus
ir daugiau valgykit vaisius/daržovės(puikiai tinka juodieji ridikai, imbieras), galit daryt ir sveikuolių kokteilius kada tik užsimanysit, grūdus(daigintus, daigint galima bet kokius grudus, bet ypač vertingi yra miežiai, tada eina kviečiai; dar gerai košės-ryžiai, kukurūzai, kviečiai, grikiai), uogos(tinka ir šaldytos-erškėtuogės, spanguolės, mėlynes), žalumynai, dažniau išeikit į lauką pasivaikščiot