QUOTE(nataliuncik @ 2011 12 11, 11:26)
Rikara klausimas jums
Radau labai įdomu dantų balinimo būdą su aliejumi, principas t.p. kaip jus skalaujat tą aliejų burnoj, tik po procedūros reikia papildomai perskalaut burną su himalajų druskos tirpalų
Ar jus pastebėjot kokį poveikį?
nataliuncik,
Jūs turbūt turite omenyje apie taip vadinamą aliejaus čiulpimą/skalavimą kol aliejus tampa baltas ir skystas,kaip pienas.Šį metodą aš naudoju,kaip toksinų surinkimo,antibakterinį metodą,bent jau aš taip įsivaizduoju.Apie dantų balinimą nė minties neturėjau.Nors abejočiau,kad nerafinuotas saulėgrąžų aliejus galėtų turėti tokių savybių
.Pradėjus naudoti šį metodą, dėl gan tamsios neraf.saulėgrąžų aliejaus spalvos,nuogąstavau,kad dantys nepradėtų geltonuoti
.Tai pasidariau tokį mišinuką:ger.soda,paprasta druska,šiek tiek džiov.labai smulkaus baziliko.Minėtu mišiniu po aliejaus procedūros valydavau dantis.Ir kurį laiką įdėmiai žiūrėjau ar negeltonuoja dantys.
Išvada: dantys tikrai negeltonuoja,bet kad šviesėtų irgi nepastebėjau
.
Nors tą mišinuką vartojau gan neilgai,kol įsitikinau,kad nuo aliejaus dantys negelsta.
Jūsų paminėtas metodas-aliejumi balinti dantis mane labai sudomino.Būčiau dėkinga
,jei pasidalintumėte info.Įdomu,kokia minėto aliejaus sudėtis?