Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai arba

Sveikos 4u.gif
Gal žinote, kaip vaikui (5 metų) panaikinti karpą? g.gif Atsirado ant rankos pirštuko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jonike @ 2011 11 28, 23:41)
Sveikos 4u.gif
Gal žinote, kaip vaikui (5 metų) panaikinti karpą? g.gif  Atsirado ant rankos pirštuko verysad.gif

karpos pirmiausia reiskia imuniteto susilpnejima, gal yra kokiu tepaliuku vaistineje g.gif o pirmiausia stiprinkite vaika, esu ir as turejusi karpu tai budavo kad savaime isnykdavo, bet yra teke ir su azotu prisaldyti ir kazin ar vaikas iskestu tokia procedura g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2011 11 28, 11:12)
Silvy, gal galit paziureti, is kokiu alieju misinio Pukka aliejus nosiai? Labai jau brangus tie pukkos produktai. AS perku kanapiu alieju, tai irgi nepigus  doh.gif

Sezamu al, alyvuogiu al., azijine centele (arba gotu kola), Vacha Acorus calamus- kazkokia zole, nezinau kaip isverst, meta, eukaliptu EA 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
nežinau, ar į tą temą taikau, bet gal kas žinote... Ar įmanoma šlapimtakyje esančią bakteriją (rasta darant šlapimo pasėlio tyrimą) panaikinti be antibiotikų? Kalba eina apie nestuke.gif blush2.gif Gydytoja gąsdina, kad negeriant antibiotikų, galima prisišaukti didesnį uždegimą. 100 metų esu negėrusi antibiotikų ir še tau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambra @ 2011 12 05, 14:55)
Sveikos
nežinau, ar į tą temą taikau, bet gal kas žinote... Ar įmanoma šlapimtakyje esančią bakteriją (rasta darant šlapimo pasėlio tyrimą) panaikinti be antibiotikų? Kalba eina apie  nestuke.gif  blush2.gif  Gydytoja gąsdina, kad negeriant antibiotikų, galima prisišaukti didesnį uždegimą. 100 metų esu negėrusi antibiotikų ir še tau  verysad.gif

Ospamoxas-pats lengviausias antibiotikas, skiriamas ir nesciosioms 4u.gif
Sunku pasakyti. Priklauso nuo bakterijos bjaurumo. Pradzioj mane nestumo pabaigoj gyde spanguoliu arbata, petrazolemis, dar kazkokia neskania ir karcia arbata, nepamenu pavadinimo. Ir vis tik pamate, kad nepriveiks, o gimdymas buvo ne uz kalnu. Tad pagasdine, kad negydoma bakterija gimdymo metu pakenks vaiko akims-jis gali apakti, priverte isgerti to Ospamoxo kursa. Nu ir nieko: ir man gerai, ir kudikis gime sveikas. drinks_cheers.gif
Pasirinkit, kas jums svarbiau: ar kad jus pati pragersite antibiotiku kursa, arba gimusi kudiki farsiruos jau antibiotikais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambra @ 2011 12 05, 14:55)
Sveikos
nežinau, ar į tą temą taikau, bet gal kas žinote... Ar įmanoma šlapimtakyje esančią bakteriją (rasta darant šlapimo pasėlio tyrimą) panaikinti be antibiotikų? Kalba eina apie  nestuke.gif  blush2.gif  Gydytoja gąsdina, kad negeriant antibiotikų, galima prisišaukti didesnį uždegimą. 100 metų esu negėrusi antibiotikų ir še tau  verysad.gif

as irgi patarciau nerizikuoti, paskui dar kokia infekcija isimesk vaikui, as irgi esu be rods gerusi nescia budama, ir aisku valgykite spanguoles, gerkite petrazoliu arbata tikrai nepamaisys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2011 12 05, 15:07)
as irgi patarciau nerizikuoti, paskui dar kokia infekcija isimesk vaikui, as irgi esu be rods gerusi nescia budama, ir aisku valgykite spanguoles, gerkite petrazoliu arbata tikrai nepamaisys 4u.gif

Man taip pat teko sugerti siu antibiotiku kursa... ir nestumas tikrai sklandziai praejo 4u.gif
Atsakyti
Esant šlapimo takų uždegimams taip pat vartojama Meškauogė - baisiai karti arbata, bet veiksminga. Ambra, visgi pagerkite antibiotikus, neštumas tikriausiai nėra tinkamiausias laikas bandymams 4u.gif

Beje, grįžtant prie mano klausimų apie nosies plovimą, galiu pasakyt, jog jau ši procedūra praeina labai sėkmingai. Du kart į dieną profilaktiškai plaunu, garinuos. Na gal pavyks išvaryt viską... Ir imunitetą stiprinu. Praeitą gruodį visą sirgau, žiūrėsim kaip čia dabar bus.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 12 05, 14:03)
Ospamoxas-pats lengviausias antibiotikas, skiriamas ir nesciosioms 4u.gif
Sunku pasakyti. Priklauso nuo bakterijos bjaurumo. Pradzioj mane nestumo pabaigoj gyde spanguoliu arbata, petrazolemis, dar kazkokia neskania ir karcia arbata, nepamenu pavadinimo. Ir vis tik pamate, kad nepriveiks, o gimdymas buvo ne uz kalnu. Tad pagasdine, kad negydoma bakterija gimdymo metu pakenks vaiko akims-jis gali apakti, priverte isgerti to Ospamoxo kursa. Nu ir nieko: ir man gerai, ir kudikis gime sveikas. drinks_cheers.gif
Pasirinkit, kas jums svarbiau: ar kad jus pati pragersite antibiotiku kursa, arba gimusi kudiki farsiruos jau antibiotikais 4u.gif

QUOTE(evuxiene @ 2011 12 05, 14:07)

QUOTE(@IW@ @ 2011 12 05, 14:32)
Man taip pat teko sugerti siu antibiotiku kursa... ir nestumas tikrai sklandziai praejo 4u.gif

Dėkui, aš ir nerizikuoju, jau turiu išrašytą Augmentin (amoksiciliną). Bet vis galvoju, gal galima būtų ir be antibiotikų apsieiti (tai ne kartą pavyko gydant dukrą). Netikiu, kad antibiotikai gali būti nekenksmingi kūdikiui. Bet tenka rinktis mažesnę blogybę...
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 11 29, 14:35)
Sezamu al, alyvuogiu al., azijine centele (arba gotu kola), Vacha Acorus calamus- kazkokia zole, nezinau kaip isverst, meta, eukaliptu EA  4u.gif

Ajeras tas neišverstasis. Mėtas, ajerus galėtų užsipilt aliejumi-ištrauką pasidaryti, eukalipto ea įlašint. Gotų kolą tik papilduose radau. Gal ir be jos efektas būtų. Visi sudėtiniai dalykai labai puikių savybių turi.
Atsakyti
QUOTE(jauku @ 2011 12 05, 16:20)
Esant šlapimo takų uždegimams taip pat vartojama Meškauogė - baisiai karti arbata, bet veiksminga. Ambra, visgi pagerkite antibiotikus, neštumas tikriausiai nėra tinkamiausias laikas bandymams  4u.gif

uzdegimas ir bakterija- skirtingi dalykai. Pirmus nestumo menesius pavojinga gerti antibiotikus. Veliau- jei rekia, geriau jau pagerti nei didesniu bedu uzsidirbti. Slapimtakyje esancios bakterijos (ziurint kokios) gali pakenkti vaisiui, tad-antibiotikas yra mazesne blogybe.
Atsakyti
QUOTE(jauku @ 2011 12 05, 08:20)
Ir imunitetą stiprinu. Praeitą gruodį visą sirgau, žiūrėsim kaip čia dabar bus.

Kokiais būdais? Man labai aktualu, nes pūslelinė pastoviai puola doh.gif
Atsakyti