Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai arba

[quote=nataliuncik,2011 10 13, 13:25]
Peršalimo ligų profilaktikai, imuniteto stiprinimui visai šeimai duodu bičių duonelė/žiedadulkės, [/quote]
o kuriais menesiais siuos biciu produktus vartojate. Kuomet as sau pirkau ziedadulkes ir biciu pieneli, man paaiskino, kad tik du menesius per metus reikia gerti-pavasari ir velyva rudeni

[quote=Rikara,2011 10 13, 18:43]
[quote=Nidulia,2011 10 13, 10:39][color=red][b]Merginos, ka geriate saltuoju sezonu persalimo ligu profilaktikai?[/b

Mano išbandyti savigydos metodai,kuriuos taikau peršalimo ligų profilaktikai:
Gėrimas imunitetui stiprinti:
[/quote]
4u.gif thumbup.gif
apie lauro lapu bauda sanariams jau girdejau, kazkaip praleidau pro ausis. Jusu parasymas sujudino mane prisiminti laurus, mamai reikia 4u.gif

o tiktu toks misinukas: imbieras, spanguoles, medus?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2011 10 13, 18:30)

O,puiki įdėja drinks_cheers.gif
Žinoma, kad gerai.Va kai daro spanguolė,citrina ir medus,tada jau manau,kad sviestas sviestuotas gaunasi schmoll.gif .
Reiks Jūsų sugalvotą receptūrą išbandyti thumbup.gif
Dar pamiršau pridurti,kad jau suvartojau trintas bruknes su medumi.Čia buvo pirmasis pasiruošimas peršalimų sezonui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rikara: 13 spalio 2011 - 18:39
QUOTE(Nidulia @ 2011 10 13, 18:30)
o kuriais menesiais siuos biciu produktus vartojate. Kuomet as sau pirkau ziedadulkes ir biciu pieneli, man paaiskino, kad tik du menesius per metus reikia gerti-pavasari ir velyva rudeni

kas jums tai pasakė? bičių pikis/duonele vartojami ligų profilaktikai, imuniteto stiprinimui, ypač patariama vartot "pavojingu"laikotarpiu

toks mišinys geras ne tik imunitetui kaip natūralus vit.C šaltinis, bet ir puikus vaistas turintiems aukštą spaudimą mirksiukas.gif
Atsakyti
nataliuncik, mano sumastytas imbieras, spanguoles, medus- tinka auksta spaudima turintiems?? o zema?
man ne del pikio, o del grynu ziedadulkiu ir biciu pienelio sake du kart metuose:)
gal galit parodyti kokia duonele/piki naudojate??

Papildyta:
QUOTE(Rikara @ 2011 10 13, 19:36)
O,puiki įdėja  drinks_cheers.gif

dar jei putino uogu imaisyti ir saltalankiu, tai jau butu bomba pries ligas:)
Atsakyti
[quote=Nidulia,2011 10 13, 19:08]nataliuncik, mano sumastytas imbieras, spanguoles, medus- tinka auksta spaudima turintiems?? o zema?
man ne del pikio, o del grynu ziedadulkiu ir biciu pienelio sake du kart metuose:)
gal galit parodyti kokia duonele/piki naudojate??
Papildyta:

Aš esu hipotonikė,kiek analizavausi,minėtų sudėtinių dalių poveikį,manau,kad tikrai tinka thumbup.gif

dar jei putino uogu imaisyti ir saltalankiu, tai jau butu bomba pries ligas:)

Galai žino kaip g.gif
Man asmeniškai dar reiktų gerokai pasistudijuoti ,kad toks mišinys nekontrindikuotų tarpyusavyje, ar nedubliuos vieni kitų? Nors gal yra kas kažką panašaus yra darę ir vartoję.Būtų malonu išgirsti patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rikara: 13 spalio 2011 - 19:14
as tai siulau darytis vaisiu kokteilius ir tarkim gerti rytais, deti banana, ar apelsina obuoli, ir tada kokias spanguoles putino uogas ir truputi vandens, jei rugstu galima siek tiek medaus, cia toks tipo zaliavalgiu kokteilis, as tokius visada geriu thumbup.gif tada manau nepadauginsi nieko g.gif
Atsakyti
gera mintis. Tik citrusiniai vaisiai nepatariami pusryciams smile.gif
Atsakyti
Tai vien putino uogai išvis nuostabus natūralus vaistai nuo daugelių ligų, bet jų nepatartina vartoti, kai sumažėjęs kraujo spaudimas, kai laikosi labai aukšta kūno temperatūra, jei žmogus linkęs viduriuoti.
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 10 14, 09:25)
Tai vien putino uogai išvis nuostabus natūralus vaistai nuo daugelių ligų, bet jų nepatartina vartoti, kai sumažėjęs kraujo spaudimas, kai laikosi labai aukšta kūno temperatūra, jei žmogus linkęs viduriuoti.

o vaikams galima duot?
Atsakyti
QUOTE(Sūpynės @ 2011 10 14, 08:51)
o vaikams galima duot?

galima, bet tada darykit nuovirą ir duokit su medumi
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 10 14, 09:52)
galima, bet tada darykit nuovirą ir duokit su medumi

kaip jus ji verdat kaip tik nusipirkau ju, pasidariau ale toki vaisiu mixa ju primeciau ale karcios zarazos doh.gif
ir visgi kas sveikiau putino uogos ar saptalankis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 10 14, 12:19)
kaip jus ji verdat kaip tik nusipirkau ju, pasidariau ale toki vaisiu mixa ju primeciau ale karcios zarazos doh.gif
ir visgi kas sveikiau putino uogos ar saptalankis? g.gif

o jus šv. į šadiklį įdėkit mirksiukas.gif
šiaip užtenka 1v.š. uogų užpilt stikline verdančio vandens, paskaninkit medumi ir gerkit
biggrin.gif čia geras klausimas biggrin.gif ir tas ir tas sveika, tik kiekvienas iš jų turi ir sau skitu savybių, pvzd.šaltalankiai gydo žaizdas, putino uogos spaudimo mažinimui ir t.t.
Atsakyti