Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai arba

QUOTE(Rikara @ 2011 10 02, 23:10)
Kiek teko skaityti,tai taip,rekomenduojamas nerafinuotas saulėgrąžų aliejus.Aš tokį ir naudoju g.gif

Rikara, o kur perkate būtent saulėgrąžų nerafinuotą aliejų, nes tokio kažkaip netekę matyti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 10 03, 10:19)
Rikara, o kur perkate būtent saulėgrąžų nerafinuotą aliejų, nes tokio kažkaip netekę matyti? rolleyes.gif

Obelių saulėgrąžų nerafinuotą aliejų,net neabejoju, rasite bet kuriame pc.Gal neatkreipėte dėmesio.
Radau foto 4u.gif
http://www.sveikasva...duct?id=1114147
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rikara: 03 spalio 2011 - 10:27
QUOTE(Miavile @ 2011 10 01, 08:18)
Sweikos.. Mazyle manoji turi problemele su oda. Ejom pas daktaru,nes is pradziu atsirado guziukas is nugaros puses prie ausu ir toks tarsi gumziukas/zydinelis galwoje. Lb waikas pradejo kasytist-galwyte,kakliuka,krutine, tai rankeles,tai kojeles. Nuejom pas UK daktarus ir pasake,kad nieko rimto -limfazgiai isoko. Israse kremo,kuri ant swarios dregnos odos turim tepti 2krt per diena ir swelniai ta krema nuplauti. Mano nuogastawimas tas,kad po wisos proceduros, tose wietose kur waikas kasosi atsirado tarsi puskeliai ir jie paraudonuoja ploteliais. Del odeles daktaras parase,kad atrodo tarsi egzema mestusi. Tas kremas ir nuo begalo issausejusios odos/egzemos. Gal kokiu patarimu turetumete? Turiu namie ekologisku alieju. Gal meginti su jais tepti? Waikas wirs 3metu.

Nelabai suprantu - ar nuo iššokusių limfmazgių skyrė tepaliuką?
Juk limfmazgiai reaguoja į uždegimą, tada jie ir padidėja.
Gal alergija, ten kur kasosi? Siūlyčiau padaryti bendrą kraujo tyrimą ( dėl limfmazgių), o odelę nuolat drėkinti , nežinau ar yra eko kremų su urea (šlapalu) , bet geriausiai tiktų tokie, jei aliejukai ( jie tikrai neatliks tokios pat funkcijos) tai tik ant drėgnos odos. Ir būtinai sekti maistą, gal net dienoraštį rašykit- ką suvalgė, gal paūmėjo, išbraukit didžiausius alergenus iš raciono ( spalvotus saldumynus, riešutus , medų, citrusinius ir pan. Gal daug pieno produkų naudojat? Nuo jų irgi gali alergizuoti.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2011 10 03, 14:57)
Nelabai suprantu - ar nuo iššokusių limfmazgių skyrė tepaliuką?
Juk limfmazgiai reaguoja į uždegimą, tada jie ir padidėja.
Gal alergija, ten kur kasosi? Siūlyčiau padaryti bendrą kraujo tyrimą ( dėl limfmazgių), o odelę nuolat drėkinti , nežinau ar yra eko kremų su urea (šlapalu) , bet geriausiai tiktų tokie, jei aliejukai ( jie tikrai neatliks tokios pat funkcijos) tai tik ant drėgnos odos. Ir būtinai sekti maistą, gal net dienoraštį rašykit- ką suvalgė, gal paūmėjo, išbraukit didžiausius alergenus iš raciono ( spalvotus saldumynus, riešutus , medų, citrusinius ir pan.  Gal daug pieno produkų naudojat? Nuo jų irgi gali alergizuoti.

Aciu uz ats. Na , mazyle nera alergiska lyg ir niekam. Ant dregnos odeles pradejau naudoti ekologisku alieju/swiestu misini,tai nors pazwelgus odele atrodo geriau. Prasiau ir as daktaro,kad kraujo tyrima padarytu,bet jie nedaro , nes pagal ji nera tam reikalo. O kasytis wis kasosi,bet po tu patepimu ,kasosi mazeliau. Pieno produktu nelb wartoja,tik jogurtus walgo ir kartais suri. Lyg ir nepasikeite musu meniu,tai tikrai nesuprantu is kur ta elergija atsirado.
Atsakyti
QUOTE(Miavile @ 2011 10 03, 15:57)
Aciu uz ats. Na , mazyle nera alergiska lyg ir niekam. Ant dregnos odeles pradejau naudoti ekologisku alieju/swiestu misini,tai nors pazwelgus odele atrodo geriau. Prasiau ir as daktaro,kad kraujo tyrima padarytu,bet jie nedaro , nes pagal ji nera tam reikalo. O kasytis wis kasosi,bet po tu patepimu ,kasosi mazeliau. Pieno produktu nelb wartoja,tik jogurtus walgo ir kartais suri. Lyg ir nepasikeite musu meniu,tai tikrai nesuprantu is kur ta elergija atsirado.

Nereik pradėti kažko naujo, kad išsivystytų koks atopinis dermatitas ( atopinis- reiškia kažkoks ne toks, netipinis, ir jis būna dažniausiai maistinės kilmės.)
Atsakyti
Susirgo 5mėn. mažasis, 38 temperos, neramus naktį. Ir jau nuo pirmadienio, buvo pagerėję ir vėl pablogėjo, pasidarėm CRB 40 (norma 8), o LOR sakė ausytės paraudę, kaip ir uždegimas (nedidelė slogytė, kosuliuko nėra) žodžiu - antibiotikai. O kaip žiauriai aš jų nenoriu schmoll.gif , vyresnėliui jau net kelis kartus jų išvengėm ir dar nė karto nesu davus.
Sakau gal yra kokių homeopatinių žirniukų - antibiotikų, ar kokių kitų natūralių antibiotikų. Gal kas ką galit patart, parašykit pavadinimus, aš pasitarčiau su vaistininke. Šiandien būtinai turim pradėt jau...
ačiukas
Atsakyti
QUOTE(Mane @ 2011 10 07, 14:20)
Susirgo 5mėn. mažasis, 38 temperos, neramus naktį. Ir jau nuo pirmadienio, buvo pagerėję ir vėl pablogėjo, pasidarėm CRB 40 (norma 8), o LOR sakė ausytės paraudę, kaip ir uždegimas (nedidelė slogytė, kosuliuko nėra) žodžiu - antibiotikai. O kaip žiauriai aš jų nenoriu  schmoll.gif  , vyresnėliui jau net kelis kartus jų išvengėm ir dar nė karto nesu davus.
Sakau gal yra kokių homeopatinių žirniukų - antibiotikų, ar kokių kitų natūralių antibiotikų. Gal kas ką galit patart, parašykit pavadinimus, aš pasitarčiau su vaistininke. Šiandien būtinai turim pradėt jau...
ačiukas

Umcolor lyg yra homeopatiniai antibiotikai.
Naturalus antibiotikai - spanguoles, alijosius...
Atsakyti
mergaites kai issigyti sinusita, vargstu jau nbegaliu antibus kazkokius isgeriau bet nauji tai itariu dabar visi gydytojai juos prakisineja, nes nepadeda ne kiek verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mane @ 2011 10 07, 15:20)
Susirgo 5mėn. mažasis, 38 temperos, neramus naktį. Ir jau nuo pirmadienio, buvo pagerėję ir vėl pablogėjo, pasidarėm CRB 40 (norma 8), o LOR sakė ausytės paraudę, kaip ir uždegimas (nedidelė slogytė, kosuliuko nėra) žodžiu - antibiotikai. O kaip žiauriai aš jų nenoriu  schmoll.gif  , vyresnėliui jau net kelis kartus jų išvengėm ir dar nė karto nesu davus.
ačiukas

yra toks coral club,kur pardavineja naturalu antibiotika: skruzdziu medzio zieve. Jei sudomis parasykit i a.z. papasakosiu smulkiau.
Atsakyti
QUOTE(Mane @ 2011 10 07, 14:20)
CRB 40 (norma 8), o LOR sakė ausytės paraudę, kaip ir uždegimas (nedidelė slogytė, kosuliuko nėra) žodžiu - antibiotikai. O kaip žiauriai aš jų nenoriu  schmoll.gif  , vyresnėliui jau net kelis kartus jų išvengėm ir dar nė karto nesu davus.

Toks crb rodo bakterinę infekciją, nežaiskit vaiko sveikata, klausykit gyd ir pradėkit duoti antibiotikus kūdikiui..būtų vyresnis vaikas ir ne toks crb, dar būtų galima bandyti 'išvengti'...
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 10 07, 14:30)
mergaites kai issigyti sinusita, vargstu jau nbegaliu antibus kazkokius isgeriau bet nauji tai itariu dabar visi gydytojai juos prakisineja, nes nepadeda ne kiek verysad.gif

O pries skiriant antibiotikus dare koki tyrima? Nes panasu, kad greiciausiai ne tokius paskyre.
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 10 07, 14:30)

Gal jums ne sinusitas, o alerginė sloga arba gal purškiat į nosį daugiau nei tris dienas (otrivin, olynth ir pan.).
Galit pabandyti pašildyti kaktą, skruostus ir pamasažuoti nosies kuprelę.
Iš chemijos teko naudoti cyrus, labai padėjo. Bet jie receptiniai.
Atsakyti