Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai arba

QUOTE(J.Evute @ 2011 09 29, 10:17)
neturiu kantrybės tam  doh.gif  verysad.gif  bet matyt teks
g.gif  bigsmile.gif  va apie aliejaus ciulpima buvau jau girdėjusi tik kazkodel pagalvojau kad jis ten tiek neduoda naudos, bet matyt tas zmogus nemelavo  thumbup.gif  eikės pabandyti,o kelis kart daryti ta procedura per diena? as turiu linu semenu aliejaus manau kad jis tikrai tiks šalto spaudimo nerafinuotas  thumbup.gif

vaikams pulingas tonziles visuomet gerai isvalau su biciu pikiu..... kur kas sumazejo tu anginu ( keli metai nebuvo0
sau , kadangi budavo : savaite sergu, savaite gydausi, savaite lyg jau geriau ir vel sergu..... uzsiemiau isgerti po shauksteli obuoliu acto rytais ant tuscio ( saukstelis obuoliu acto i stikline SALTO vandens, gurksnoti neskubant, palaikant). geriau kasdien -metus laiko , kiekviena ryta..... ir jau kokie 7 metai neturejau puliu ant tonziliu. ax.gif
Atsakyti
del aliejaus idomiai reik isbadyti bet vat kad gali pykinti tai brrr....
del toziliu ka as galiu pasakyti, vargau ir as daug metu ir skalaudavau su visokiu velniu ir spiritinius kompresus dedavausi ant gerkles, zodziu tikrai vargau, kol viena diena gavosi absesas(pulinys) ispjove ir dabar ramu, o tai nuo manes istisai sirgdavo vaikas doh.gif as manau visas bajeris imunintete jis pas mane po gimdymu ypac susilpneje tada pasireiskia uzmigusios ligos 4u.gif
gal kas zinot kaip ji pastiprinti naturaliai budais g.gif
kaip su biciu duonele yra karta paragau tai ji man tokia neskani pasirode a visos jos vienodos? g.gif
Atsakyti
Su gerkle tai ir aš kas žiemą vargstu. doh.gif Kai tik ima maust, tai vis stengiuos kokią tabletę čiulpt, nu bet ten chemija. sad.gif Dabar kitoj temoj mergaitės užrodė visokių tokių čiulpinių, pasirodė visai nieko. Dar į krepšį ir tokių įsimečiau. Maž gal kiek pagelbės. g.gif Vis blogiau nebus.. g.gif

Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 09 29, 12:40)
vaikams pulingas tonziles visuomet gerai isvalau su biciu pikiu.....  kur kas sumazejo tu anginu ( keli metai nebuvo0
sau , kadangi budavo : savaite sergu, savaite gydausi, savaite lyg jau geriau ir vel sergu.....  uzsiemiau isgerti po shauksteli obuoliu acto rytais ant tuscio ( saukstelis obuoliu acto i stikline SALTO vandens, gurksnoti neskubant, palaikant). geriau kasdien -metus laiko , kiekviena ryta..... ir jau kokie 7 metai neturejau puliu ant tonziliu. ax.gif

hm obuolių actas, jis dezinfekuoja? g.gif na jei padejo vadinasi kazka daro.. reikės ir sita pabandyti
QUOTE(Mannu @ 2011 09 29, 15:44)
Su gerkle tai ir aš kas žiemą vargstu.  doh.gif  Kai tik ima maust, tai vis stengiuos kokią tabletę čiulpt, nu bet ten chemija. sad.gif Dabar kitoj temoj mergaitės užrodė visokių tokių čiulpinių, pasirodė visai nieko. Dar į krepšį ir tokių įsimečiau. Maž gal kiek pagelbės.  g.gif Vis blogiau nebus..  g.gif

tie saldainiukai tai cia tik tam kas rimtų bėdų neturi tai gal ir padeda profilkatikai pacioje pradzioje, bet kai pastoviai raudona tai cia jau tik pinigu leidimas vietoj mintono del gero kvapo burnos smile.gif
Atsakyti
Super moterys 4u.gif Kaip gydyti adenovirusą?
11mėn vaikui užkilo temperatūra, snargliuojasi, paraudus gerklė. Išsikviečiau gydytoją - apžiūrėjo, išrašė gerklei homeopatinius lašus, slogai gydyti-vibrocil. Mano patirtis su vibrociliu nekokia. Tad lašinu euphorbium, bet šitas rodosi neitin veiksmingas. Sloga lokalizuojasi kažkur nosiaryklėje, nes vaikas naktį springsta, o ir atsisiurbia nekažkiek. Gal žinot kokių būdų (alijošiaus neturiu)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmonaite: 29 rugsėjo 2011 - 15:12
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 09 29, 03:16)
Ačiū už informaciją. Tokį būdą pirmąkart girdžiu 4u.gif

Visada būna pirmas kartas mirksiukas.gif

QUOTE(saulyte33 @ 2011 09 29, 06:25)
Skaitau ir galvoju, kad temos pavadinimas neatitinka jos turinio g.gif Veikiau tiktų gydomės naturaliai arba natūraliais gydymo būdais (na bet čia moderatorės darbas) g.gif Iki ekologijos šioje temoje toloka... mirksiukas.gif

Mano nuomone,tai,kaip pavadinsi,taip nepagadinsi 4u.gif

QUOTE(J.Evute @ 2011 09 29, 09:17)
neturiu kantrybės tam  doh.gif  verysad.gif  bet matyt teks
g.gif  bigsmile.gif  va apie aliejaus ciulpima buvau jau girdėjusi tik kazkodel pagalvojau kad jis ten tiek neduoda naudos, bet matyt tas zmogus nemelavo  thumbup.gif  eikės pabandyti,o kelis kart daryti ta procedura per diena? as turiu linu semenu aliejaus manau kad jis tikrai tiks šalto spaudimo nerafinuotas  thumbup.gif

Jūs čia prabangiai su šalto spaudimo linų sėmenų aliejumi biggrin.gif .Aš jau geriau jį išgerčiau. Kaip minėjau,renkuosi Obelių nerafinuotą,dar ant jo parašyta ,kad be GMO (įdomu,ar tai tiesa g.gif ).
Kai iškelia dantenas ir ar koks pūlinukas burnos ertmėje grąsinasi atsirasti,tai kokias porą dienų po 2-3 kartus per dieną makaluoju.O jei neesant jokių grėsmių,tai vieną kartą,tik atsikėlus iš ryto tą procedūrą darau.Paskui jaučiasi tokia švara burnos ertmėje, kad kartais tik užtenka burną praskalauti.Dar įdomu tai ,kad po procedūros nei iš šio nei iš to atsiranda skreplių.Jei jau kokia sloga ar užkimimas bando kabintis,tada porą kart per dieną pamakaluoju.
Beje,buvo užskaudėję protinį dantį,tai kelias dienas kentėjau skausmą, bet aliejaus procedūras atlikinėjau po 2 kartus per dieną,kai pašalino mano protinį -nebuvo jokio pūliavimo,jokios temperatūros ar skausmų.Nežinau ar tai su tuo susiję, bet darau išvadą,kad aliejus per procedūrą susirenka bakterijas ir virusus.
Dėl to,kad pradžioje gali būti negatyvių reiškinių nieko negaliu pasakyti,nes kai pradėjau praktikuoti šį metodą jaučiausi taip blogai, kad man jau viskas dzin buvo.Bet ką būčiau dariusi,kad tik būtų geriau.Aliejaus čiulpimas buvo viena iš kompleksinių mano sveikatinimosi procedūrų.
Man ši procedūra tinka.Bandykit žiūrėkit,jei tiks ir padės šaunu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rikara: 29 rugsėjo 2011 - 15:18
Rikara, žaviuosi jumis thumbup.gif apie šį metodą žinau jau seniai, prieš gerus 13-15m. bandžiau, bet baigiasi nekaip, tai ir nekartojau, bet tėvai tai darė, tai negalavimai pradžioj tai yra normalu, nes pasišalina visi šlakai...ir kol organizmas neapsivalys ir būna taip, bet užtat vėliau labai geri rezultatai thumbup.gif o ir sirgamumams sumažėja gan stipriai, tai kad jei kas netoks jautrus ir turi kantrybės šį metodą labai rekomenduočiau ir kaip apsivalymui, ir kaip ligų gydimui/profilaktikai
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 09 30, 14:33)
Rikara, žaviuosi jumis  thumbup.gif apie šį metodą žinau jau seniai, prieš gerus 13-15m. bandžiau, bet baigiasi nekaip, tai ir nekartojau

O kaip baigesi? Sis metodas turi stipru salutini poveiki?
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2011 09 30, 14:25)
O kaip baigesi? Sis metodas turi stipru salutini poveiki?

aš vėmiau, niekaip negalėjau priprast ir skalavimas baigėsi skrandžio ištuštinimu ir spazmavimu doh.gif
o šalutiniai poveikiai, įvairus: tai atsiranda spuogai, pykinimai, pablogėja bendra savijauta, gali paaštrėt senos ligos, bet čia laikinai, mano tėvui tai baigėsi maždaug po 3av., jo aukštas spaudimas stabilizavosi, širdutė ne taip vargino...bet čia reikia kaip ir rašiau, kantrybės, nes ne kiekvienas gali turėt jo, o reikia bent du kart per dieną(ryte-vakare) daryt šią procedūrą
Atsakyti
Išbandžiau šiandien ryte aliejaus čiulpimą. Jau po kokios minutės man aliejus buvo baltas, tai dar kartą paskui pakartojau procedūrą. Man patiko, burna labai švari paliko. Švariau nei liežuvį rytais su šepetėlių išvalydavau.
Tik tiek, kad neišėjo 15min aliejaus burnoje išlaikyti. Bet gal čia praktikos tik reikia.
Pykinti, tai niekas nepykino.
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2011 09 30, 15:48)
Išbandžiau šiandien ryte aliejaus čiulpimą. Jau po kokios minutės man aliejus buvo baltas, tai dar kartą paskui pakartojau procedūrą. Man patiko, burna labai švari paliko. Švariau nei liežuvį rytais su šepetėlių išvalydavau.
Tik tiek, kad neišėjo  15min aliejaus burnoje išlaikyti. Bet gal čia praktikos tik reikia.
Pykinti, tai niekas nepykino.

thumbup.gif

matot, čia viskas individualu, nuo žmogaus priklauso, vieni gali, kiti ne
Atsakyti
Sveikos,
gal turite patarimų, kaip 1 m. ir 3 mėn. žmogiukui įveikti stomatitą? doh.gif Labai kankinasi dukrytė...
Atsakyti