Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai arba

QUOTE(JusRuMa @ 2011 03 17, 19:13)
Galima smulkiau?

pirmame puslapyje
Atsakyti
Kai dedi pižamytę pakeli ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2011 03 17, 20:13)
Galima smulkiau?

paimu kuo riebesne varske, kaimiska butu idialu, idedu i mikrobangine siek tiek pasildau. Vaika isrengtas iki puses, dedu ta varske ant krutines, tada dedu drobe ar siaip kazkoki audini, tada apvynioju maistine plevele, stipriai kad laikytu, paskui uzdedu vilnoni salika ir apvelku pizama, ar maikute butu geriau, kad butu aptemta.Svarbiausia plevele tinkamai uzdedi, kartoti 3-5 dienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 03 17, 12:20)
o kaip isgydyti metinukai kosuli doh.gif kvepuojama druska su inhaliatoriumi, tepu krutine rezorbanu, kojas pakaitinam, dar labai geras dalykas varskes kompresas, bet tokiam be sansu uzdeti nes spurda kaip padukes doh.gif gal kuri dar ka nors ant krutines dedat, pasidalinkit g.gif
dar klausimas ka daryti kad vaiku dantys butu sveiki, kaip su saldainiais, pieno produktais, su dickiu nuo 1,5 metu vargstu ir galo nematyti doh.gif

Ismeciau Rezorbana kai pamaciau jog laselis uztisko ant plastikinio zaislo ir po to pasviesejo ta vieta blink.gif Daktare patvirtino, kad jis stiprus vaistas, gali nudeginti oda, sukelti alergija. Geriau jo nenaudoti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 03 06, 19:45)
aš ąžuolo žievės nuoviru skalaudavau plaukus ir tai neapsikenčiau..perėjau prie varnalėšų, dilgėlių, apynių ir ajerų - ne taip dažo.

gal nenukrypsiu nuo ekologijos, Rasma norėjau paklausti koki atspalvi duoda ąžuolo žievė plaukams, labai ieškau kažko perskalaut, kad suteiktų atspalvį plaukams kviečių arba karamelės (turbūt neįmanoma). Nebenoriu net beamonjakiniu dažų naudoti, tačiau jie bent šiek tiek pagražina mano vaikiškus plaukelius. Esu šviesesnio lietuviško pilkumo plaukų g.gif Ramunėlių priduodamas geltonumas man nepatinka, seniai skaladavau ax.gif Ar ąžuolo žievė nepriduoda žalio atspalvio??

Gal kam pravers, kad būtų į temą parašysiu, kad votis aš išsigydydavau gan greit, uždėdama kiek įmanoma karštesnį medetkų pačių žolių kompresą ant pūlinio, dėdavau keleta kartų per dieną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadmoon: 18 kovo 2011 - 10:18
QUOTE(Azija @ 2011 03 18, 11:02)
Ismeciau Rezorbana kai pamaciau jog laselis uztisko ant plastikinio zaislo ir po to pasviesejo ta vieta  blink.gif Daktare patvirtino, kad jis stiprus vaistas, gali nudeginti oda, sukelti alergija. Geriau jo nenaudoti  schmoll.gif

Pasviesejo todel, kad i ji ieina eteriniai aliejai, o jie tokia savybe turi, alergija gali sukelti, bet kad ismesti toki gera vaista, tai tikrai nepatarciau... jei tiko ir nealergizavo, tai tikrai galima drasiai naudoti.
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 03 17, 22:56)
paimu kuo riebesne varske, kaimiska butu idialu, idedu i mikrobangine siek tiek pasildau. Vaika isrengtas iki puses, dedu ta varske ant krutines, tada dedu drobe ar siaip kazkoki audini, tada apvynioju maistine plevele, stipriai kad laikytu, paskui uzdedu  vilnoni salika ir apvelku pizama, ar maikute butu geriau, kad butu aptemta.Svarbiausia plevele tinkamai uzdedi, kartoti 3-5 dienas 4u.gif

Į mikrobangę? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(eja @ 2011 03 18, 11:29)
Pasviesejo todel, kad i ji ieina eteriniai aliejai, o jie tokia savybe turi, alergija gali sukelti, bet kad ismesti toki gera vaista, tai tikrai nepatarciau... jei tiko ir nealergizavo, tai tikrai galima drasiai naudoti.

Negaliu ant maziuko odeles tepti daikto, kuris plastmases spalva pakeicia.
Galima pagarint aromatinej eukalipto, apdelioti cesnaku, pastatyti salia garuojanti puoda. Yra tu budu palengvint kvepavimui ir musti bacilom mirksiukas.gif
O kita ziema butinai ieskosiu pas medziotojus barsuko tauku. Pazystama naudojo, sake stebuklus daro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2011 03 18, 10:02)
Ismeciau Rezorbana kai pamaciau jog laselis uztisko ant plastikinio zaislo ir po to pasviesejo ta vieta  blink.gif Daktare patvirtino, kad jis stiprus vaistas, gali nudeginti oda, sukelti alergija. Geriau jo nenaudoti  schmoll.gif

veltui, gal vaikui ir per stiprus, bet paaugusiam ar sau puikiai tinka

QUOTE(Sadmoon @ 2011 03 18, 10:14)
gal nenukrypsiu nuo ekologijos, Rasma norėjau paklausti koki atspalvi duoda ąžuolo žievė plaukams, labai ieškau kažko perskalaut, kad suteiktų atspalvį plaukams kviečių arba karamelės (turbūt neįmanoma). Nebenoriu net beamonjakiniu dažų naudoti, tačiau jie bent šiek tiek pagražina mano vaikiškus plaukelius. Esu šviesesnio lietuviško pilkumo plaukų  g.gif Ramunėlių priduodamas geltonumas man nepatinka, seniai skaladavau  ax.gif Ar ąžuolo žievė nepriduoda žalio atspalvio??

ąžuolas skirtas daugiau tamsesniems plaukams, jis priduoda rudą atspalvį, šviesiems pataria ramunėles, bet labai dažnai nuovirus naudot negalima, nes sausina plaukus
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 18, 12:06)
Į mikrobangę?  blink.gif

taip tik neparasiau, kad vos keliom sekundem, kad varske pasidarytu siek tiek silta, jei padauginsite laiko varske nebebus varske tongue.gif
sadmoon o kaip ta kompresa darot g.gif as nuolatos gyvenu su didesnem arba mazesnem votim doh.gif
pabandziau metinukui uzdeti varskes kompresa, per pietu miega, tai kai ziuri reklama imanoma kompresa uzdeti, reiks bandyti deti nakciai thumbup.gif
gal kuri netycia esat radusi nuorado, kai daryti vibracini masaza, kad vaikas issikosetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 03 18, 13:05)
taip tik neparasiau, kad vos keliom sekundem, kad varske pasidarytu siek tiek silta, jei padauginsite laiko varske nebebus varske tongue.gif

Nustebau todėl, kad žodis "mikrobangė" ir "ekologiškas gyvenimo būdas" yra nesuderinami. Tokio prietaiso namuose apskritai neturėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 18, 13:15)
Nustebau todėl, kad žodis "mikrobangė" ir "ekologiškas gyvenimo būdas" yra nesuderinami. Tokio prietaiso namuose apskritai neturėtų būti.

Ir aš vakar skaitydama toj vietoj stabtelėjau, bet patylėjau ax.gif Man tai irgi kategoriškai netinkantis buityje prietaisas...
Varškę šiek tiek pašildyti galima įvairiai mirksiukas.gif

Dėl rezorbano: jį savo vienuolikmetei galiu naudoti tik kartą. Jei tepalu bandyčiau trinti nugarą ar krūtinę antrąsyk, matyčiau ryte reakciją - smulkiais spuogeliais išbertą odą. Kojų padai kažkaip nereaguodavo taip jautriai.
Atsakyti