Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai arba

As cia dar del to prakaito noriu kai pasakyti, nezinau ar as teisi, bet manau, kad maistas, o ypac saldumynai, veikia mano prakaitavima, sekmadieni turejom bbq, tai ir vyno geriau, mesos valgiau, o ant virsaus, ir sokolado dar pavalgiau, tai pirmadieni tiek gausiai prakaitavau, kad nezinojau kur detis, vakar panasiai, ziuresiu kaip bus siandien, bandau dabar nevalgyti saldumynu, gal siandien bus geriau, gal kuri parasys ar as cia nusisneku ir tai visai nesusije, o gal atvirksciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(spalvota @ 2011 03 15, 19:46)
Sveikos,
ka patartumete daryti mano vaikui 2metai6 men, ir dabar atsirado didele sloga,bet ji nebega,bet laikosi viduje nosies ir labai sunkiai pucia. jau ir koset pradejo. Dabar valau nosi su juros vandeniu, cesnako pripjausciau prie lovos kur miega, ant kaklo uzdejau cesnaka,dar pries einant gult patepu Dr.taiso tepaliuku eukalipto,bet ta nosis vistiek stovi....nezinau gal kazka netaip darau. kaip patartumete gydyti? schmoll.gif

plaukit juros vandeniu 4u.gif buna humer, buna sterimar berods firmu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 15, 06:23)
Mamą prieš keliokika metų buvo ištikęs anafilaksinis šokas, tad puikiai žinau, kas būna, kai laiku nepašalini alergeno, kai bandai nepaisyti jo, nors organizmo reakcija daro priešingai. Alergeną reikia pašalinti iš aplinkos, nebejautrinti juo organizmo, o ne žaisti alergenais tikintis, jog pavyks pergudrauti save. Nebent tai nėra alergija...
Aš jį patyriau prieš 3 metus ax.gif nedaug betrūko ax.gif
aš pati esu alergiška medui, gyvenime nesugalvočiau gydytis nuo medaus valgydama medų schmoll.gif nepykit, bet skamba absurdiškai... suprantu, jeigu tik beria, tačiau berti galine tik paviršių, bet ir vidaus organus, gali pradėti dusinti, gali ištikti įvairios alerginės dusimo formos....aš vaikystėje mėgau apelsinus, su liūdesiu žiūrėdavau kaip per Kalėdas jas visi valgo, o man nebuvo galima....kartą pasislėpusi suvalgiau 5-6 apelsinus, pasekos baisios- ištino gerklė, užspaudė trachėja- reanimacija rolleyes.gif vat prašau- ir gydykis tuo, nuo ko susirgai...suprantu, kad visi mes individualūs, tačiau būtent dėl to ir nežinome, kas kaip sureaguos...
QUOTE(indrusep @ 2011 03 15, 07:48)
5. Geriau Ozku pasukas (yra pirkti didziuosiuose prekybcentriuose prie ozkos prieno toks pilkas buteliukas). Jo gerti reikia ant tuscio skrandzio kiekviena diena nors buteliuka (yra atveju kai ozkos pasukos isgyde zarnyno vezius).
vat šitas sudomino mane 4u.gif o kuo konkrečiai gerai yra ožkų pasukos? koks skonis? bigsmile.gif
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 15, 11:33)
Siūlau pasidomėti fluoro naudojimo pasekmėmis. Medikai apie tai dažnai nežino  schmoll.gif  Mano šeima net dantų pastą naudoja be fluoro.
šiaip man draugė odontologė sakė, kad vaikams geriau pasta be fluoro ir šiaip jo mažiesiems nereikia g.gif
QUOTE(spalvota @ 2011 03 15, 18:46)
Sveikos,
ka patartumete daryti mano vaikui 2metai6 men, ir dabar atsirado didele sloga,bet ji nebega,bet laikosi viduje nosies ir labai sunkiai pucia. jau ir koset pradejo. Dabar valau nosi su juros vandeniu, cesnako pripjausciau prie lovos kur miega, ant kaklo uzdejau cesnaka,dar pries einant gult patepu Dr.taiso tepaliuku eukalipto,bet ta nosis vistiek stovi....nezinau gal kazka netaip darau. kaip patartumete gydyti? schmoll.gif

Kaip jau minėjo- purškit jūros vandeniu- purškiu Humeriu (mėlynu, tačiau esam bandę ir raudoną Humerį thumbup.gif o tada traukiam ir traukiam 4u.gif Paleistuvės sultys tinka, tačiau jas skieskite vandeniu, nes gali nudeginti gleivinę 4u.gif šiaip paleistuvė veikia tik tiek, kad sukelia čiaudulį, tad pačiaudėjęs kelis kartsu smarkiau, vaikas ir iščiaudi snarglius biggrin.gif lašinau saviškei panelei ne kartą 4u.gif o vėliau gal patarčiau Nisitos tepaliuką patepliot, nes nuo purškimo jūros vandeniu išsausėja gleivinė blush2.gif tepaliuką mes naudojam hustagil arba eucabal ax.gif bet dr. Theiss gal irgi gerai- tepaliuko nesu naudojusi, bet turim gysločių sirupą 4u.gif sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytej @ 2011 03 16, 09:49)
As cia dar del to prakaito noriu kai pasakyti, nezinau ar as teisi, bet manau, kad maistas, o ypac saldumynai, veikia mano prakaitavima, sekmadieni turejom bbq, tai ir vyno geriau, mesos valgiau, o ant virsaus, ir sokolado dar pavalgiau, tai pirmadieni tiek gausiai prakaitavau, kad nezinojau kur detis, vakar panasiai, ziuresiu kaip bus siandien, bandau dabar nevalgyti saldumynu, gal siandien bus geriau, gal kuri parasys ar as cia nusisneku ir tai visai nesusije, o gal atvirksciai  g.gif

Nežinau kiek būtent patys saldumynai įtakoja prakaitavimą, bet kad aplamai maistas, tai faktas, aš tarkim po mėsos stresinėje situacijoje pajuntu savo nemalonų kvapą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 03 16, 20:37)
Nežinau kiek būtent patys saldumynai įtakoja prakaitavimą, bet kad aplamai maistas, tai faktas, aš tarkim po mėsos stresinėje situacijoje pajuntu savo nemalonų kvapą ax.gif

Matyt kiekvieno zmogaus organizmas reaguoja skirtingai, bet kad maistas itakoja prakaitavima as jau beveik isitikinusi, po triju dienu nevalgymo saldumynu ir siaip nepersivalgymo siandien as jau maziau prakaitavau, bet nu ir kaip dabar atsilaikyti nuo sokolado valgymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 14, 13:47)
alergija medui gydoma medumi

Bene pirma alergistų rekomendacija, kad neleist įsisiūbuot alergenui yra patarimas jo vengt. Bet ekologiškai turbūt viskas atvirkščiai. biggrin.gif

Ai jau visi seniai aptarė žiūriu. Dabar kitas klausimas - o tai cukrus su ekologija nesiderina? bigsmile.gif

QUOTE(Laisvė @ 2011 03 14, 19:56)
Tas tiesa - aplinkui ne vienas vis besigydantis alkoholikas šlitinėja  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(spalvota @ 2011 03 15, 18:46)
nezinau gal kazka netaip darau. kaip patartumete gydyti? schmoll.gif

Nesu bandžius, bet iš liaudiškų būdų esu skaičius, kad ūkišku muilu bando su sloga galynėtis. Tik va ar ūkiškas muilas prie ekologijos nelabai žinau. biggrin.gif

http://www.siluteszi...i...6&Itemid=51

nemanau, kad viską drąsiai kas ten parašyta bandyčiau, bet gal keli būdai ir verti dėmesio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dagilis: 16 kovo 2011 - 23:00
QUOTE(Rožė Marija @ 2011 03 16, 18:56)
vat šitas sudomino mane 4u.gif o kuo konkrečiai gerai yra ožkų pasukos? koks skonis? bigsmile.gif

Skonis man panasus i skysta jogurto gerima, man asmeniskai jis laabai patina. Tik visu pirma patariu pradzioje gerti is butelio, jei pradzioje pirksite is prekybcentrio tai buteliukas pilkas nepermatomas viskas ok biggrin.gif nes spalvyte tokia bespalve, nu zodziu gali paveikti tolimesni gerima pasuku lotuliukas.gif
Kai gersite, gali pasitaikyti surio ozkos gabaleliu, tai begerdama neishsigaskite kad ir kartais kramtyt reikia lotuliukas.gif
Yra straipsnelis apie ozkos pasukas ir pan.: (straipsnelyje snekama apie ozkos piena, bet pasukos atlieka panasias funkcijas)
http://www.ipramogos...istas_jaunyste/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indrusep: 17 kovo 2011 - 08:01
QUOTE(spalvota @ 2011 03 15, 20:46)
Sveikos,
ka patartumete daryti mano vaikui 2metai6 men, ir dabar atsirado didele sloga,bet ji nebega,bet laikosi viduje nosies ir labai sunkiai pucia.

Kuomet mums taip atsitinka, labai padeda kvėpavimas garais. Kad ir užsidaryti vonios kambaryje, paleisti karštą vandenį ir taip pasėdėti tame karštyje. O jei žinote, kad nesat alergiški, įlašinkit į vandenį, pvz. eukalipto. Arba įpilkite kokios pušų druskos. Arba lengvai pašildyti prienosius. Galų gale, manau, tokio amžiaus vaikams jau galima gerti ir Sinupreto tabletes. Jos augalinės kilmės, o nosį atpalaiduoja puikiai. Bandykite viską, kad netekanti sloga nepereitų į sinusitą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JusRuMa: 17 kovo 2011 - 10:42
o kaip isgydyti metinukai kosuli doh.gif kvepuojama druska su inhaliatoriumi, tepu krutine rezorbanu, kojas pakaitinam, dar labai geras dalykas varskes kompresas, bet tokiam be sansu uzdeti nes spurda kaip padukes doh.gif gal kuri dar ka nors ant krutines dedat, pasidalinkit g.gif
dar klausimas ka daryti kad vaiku dantys butu sveiki, kaip su saldainiais, pieno produktais, su dickiu nuo 1,5 metu vargstu ir galo nematyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sindirela: 17 kovo 2011 - 11:23
QUOTE(sindirela @ 2011 03 17, 11:20)
o kaip isgydyti metinukai kosuli doh.gif kvepuojama druska su inhaliatoriumi, tepu krutine rezorbanu, kojas pakaitinam, dar labai geras dalykas varskes kompresas, bet tokiam be sansu uzdeti nes spurda kaip padukes doh.gif gal kuri dar ka nors ant krutines dedat, pasidalinkit g.gif
dar klausimas ka daryti kad vaiku dantys butu sveiki, kaip su saldainiais, pieno produktais, su dickiu nuo 1,5 metu vargstu ir galo nematyti doh.gif

Mano 2 metukų, bet uždėti varškę nemiegant be šansų. Dedu kai miega, prabunda, vėl užspaudžiu ir užmigdau.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2011 03 17, 13:36)
Mano 2 metukų, bet uždėti varškę nemiegant be šansų. Dedu kai miega, prabunda, vėl užspaudžiu ir užmigdau.

ane, bet kaip dedi miegant gi reik nureikti ji nuogai, maniskis turbut vel pabustu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2011 03 17, 13:20)
labai geras dalykas varskes kompresas

Galima smulkiau?
Atsakyti