QUOTE(Elitute @ 2011 03 14, 20:29)
Indrusep, gal galetumet pasidalinti smulkiau, kaip issigydet pienlige ir stafilokoka? nes pas mane rastas stafilokokas buvo, skiepijausi rusiskomis vakcinomis pries stafilokoka, bet pienlige dar liko. Sarminu organizma, geriu daug vandens, arbatu, jogurtai, bet vis ta pienlige. Ryt valysiu zarnyna su ricinos aliejumi (radau internete), galvoju, gl pades
Visu pirma reikia rasti priezasti del ko toji pienlige atsirado... Pienlige gali buti del ilgo stafilokoko bakteriju uzsibuvima makstyje, ir aibe priezasciu galbut nuo kontraceptinio ziedo, kuri bandete nesioti ir toji atsirado (man taip buvo) ir t.t. svarbiausia bandyti prisiminti kada ji prasidejo (jei ne vieneri metai tesiasi).
Zarnyno valymas su ricinomis problemos visiskai neishsprendzia, nes zarnynas PRIVALO tureti savaja flora, kuria mes sunaikiname kai bandome intevencijos, vaistu budu, valyti plauti ir pan...
Kas man asmeniskai padejo vienareiksmiskai pasakyti negaliu, nes buvo sisteminis gydymas jungiant viska, t.y.
1. pasidariau Kolonoskopija zarnyno
2. geriau antibiotikus del stafilokoko, taipogi tablete nuo pienliges, taipogi bifoval gerasias bakterijas be to papildus Refungin.
3. "Ijungiau" pasninkavima (apie savaite). Negeriau kavu arbatu, o tik vandeni
4. Naudojau gerasias bakterijas i maksti (ecovag ar pan.)
5. Geriau Ozku pasukas (yra pirkti didziuosiuose prekybcentriuose prie ozkos prieno toks pilkas buteliukas). Jo gerti reikia ant tuscio skrandzio kiekviena diena nors buteliuka (yra atveju kai ozkos pasukos isgyde zarnyno vezius).
6. Ir po truputi bandziau grizti i buvusias vezias, t.y. normalu maitinimasi taciau visas gerasias bakterijas dar 2 savaites geriau, naudojau ir pan.
Pienlige sirgti yra brangus malonumas, bet arba ji tave iveiks arba tu ja...