Įkraunama...
Įkraunama...

Gydomės ekologiškai arba

QUOTE(JusRuMa @ 2011 03 12, 18:21)
1.bet taip norisi, kad ta detoksikacija kuo greičiau praeitų...
2.naudoju ne eterinius aliejus (tą turbūt turėjote omeny), bet nerafinuotų aliejų mišinį iš KN - bent tempimą neparaudusiose vietose nuima thumbup.gif
3.pritriu 100% 4u.gif  Kuo tolyn, tuo labiau tikiu pozityvaus mąstymo galia.
4.Ir šį malonumą turiu doh.gif  Išbandžiau turbūt viską (net ryžausi mokėti už botulino injekcijas). Išvada viena - neprakaituoju tik esant stabiliai nuotaikai ir ramiems nervams. Tad reikia dirbti su savimi tongue.gif  Tiesa, faktiškai visai neprakaitavau nėštumų metu, turbūt hormonai padarė savo. Jei tinka, galit kaip patarimą priimti wub.gif

1.valykit organizmą iš vidaus dar, pvzd. Lepicol puikiai tiks, daug lastelėnos...
2.super, daugiau ir nereikia, pamažu pamažu ir praeis
3.čia pats svarbiausias dalykas
4. drinks_cheers.gif visos ligos nuo nervų
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 03 12, 15:17)
tą kvapą išskiria bakterijos, kvapą kiek panaikint  padeda natūralus mineralas, dar sumažina prakaitavimą šalavijų arbata, o ir prakaituojančias vietas galit pavalyt sudrėkintu skudurėliu
Bet pas gyd. visgi nueikit  4u.gif

Tai as ir valausi ir prausiuosi kai tik imanoma, siaip as i darba stengiuosi rengtis maikutem be rankoviu ir tada uzsideti svarkeli, tai kai jauciu kad vel ziauriai suprakaitavau, begu i tualeta apsivalyti/ apsiprausti, bet cia jokia ne iseitis, ziauriai nervuoja doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 12, 16:03)
Bet jei jau skydliaukė "reguliuoja" tą prakaitavimą, tai natūralus mineralas kvapo nepanaikina, o skudurėliu valyk nevalęs  irnesakyk.gif  Tą skudurėlį gali nors ir laikyti pažasty... Sakau iš patirties, nes mano pažastų prakaitavimas būtent su ta bėda ir susijęs...

Man tas pats, atrodo daryk ne dares, bet vistiek kaip uzeina tokiom bangom, kaip duoda toks nenormalus prakaitavimas, negaliu tada pakesti nei to kvapo nei tos savijautos schmoll.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(nataliuncik @ 2011 03 12, 16:29)
šalavijas nors kuriam laikui sustabdo, bet su jų reikia labai atsargiai elgtis, čia t.p. vaistas
pas gyd. reikia eit, ypač jei mama turi problemų

O gal galit parasyti kaip ta salavija vartoti?
Papildyta:
QUOTE(JusRuMa @ 2011 03 12, 18:21)
bet taip norisi, kad ta detoksikacija kuo greičiau praeitų...
naudoju ne eterinius aliejus (tą turbūt turėjote omeny), bet nerafinuotų aliejų mišinį iš KN - bent tempimą neparaudusiose vietose nuima thumbup.gif
pritriu 100% 4u.gif  Kuo tolyn, tuo labiau tikiu pozityvaus mąstymo galia.
Ir šį malonumą turiu doh.gif  Išbandžiau turbūt viską (net ryžausi mokėti už botulino injekcijas). Išvada viena - neprakaituoju tik esant stabiliai nuotaikai ir ramiems nervams. Tad reikia dirbti su savimi tongue.gif  Tiesa, faktiškai visai neprakaitavau nėštumų metu, turbūt hormonai padarė savo. Jei tinka, galit kaip patarimą priimti wub.gif

Siaip labai noreciau tokiu budu nustoti prakaituoti, ta prasme tapti nescia ax.gif
Atsakyti
Papildyta:
Siaip labai noreciau tokiu budu nustoti prakaituoti, ta prasme tapti nescia ax.gif
[/quote]

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytej @ 2011 03 13, 01:46)
O gal galit parasyti kaip ta salavija vartoti?
Papildyta:
Siaip labai noreciau tokiu budu nustoti prakaituoti, ta prasme tapti nescia  ax.gif

3 g džiovintų šalavijų lapų užpilti karštu vandeniu, uždengti, po 10 min. perkošti, išmirkusias vaistažoles išspausti. Atvėsintą užpilą gerti 1 - 2 kartus per dieną.
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 03 13, 11:40)
3 g džiovintų šalavijų lapų užpilti karštu vandeniu, uždengti, po 10 min. perkošti, išmirkusias vaistažoles išspausti. Atvėsintą užpilą gerti 1 - 2 kartus per dieną.
thumbup.gif

Labai aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 03 13, 11:40)
thumbup.gif

Šita arbata tikriausiai visoms tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2011 03 13, 12:21)
Šita arbata tikriausiai visoms tinka  ax.gif

Kuo dar gerai si arbata yra?
Atsakyti
QUOTE(saulytej @ 2011 03 13, 12:33)
Kuo dar gerai si arbata yra?

Vaistinių šalavijų preparatai vartojami kaip baktericidinė, uždegimą slopinanti, sutraukianti priemonė kvėpavimo takų ligoms gydyti, gerklei skalauti užkimus, pavilgams, aplikacijoms ant burnos gleivinės, sunkiai gyjančių žaizdų; gydant reumatą, gausų prakaitavimą, nervų ligas(veikia raminamai, ypač vonios), menopauzės metu ir vėliau. Vaistinių šalavijų lapai naudojami kaip priedas viduriavimą stabdančių, kosulį lengvinančių, nuskausminamųjų(stomatologijoje), dezinfekuojamųjų vaistažolių mišinių sudėtyje.
Vaistiniai šalavijai yra stipraus aromato ir aštraus skonio- tinka ankštinių daržovių patiekalams paskaninti. Žali ar džiovinti jų lapai dedami į svogūnų salotas. Lapai vartojami aštrių marinatų, konservų, sūrio ir vyno gamyboje.
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 03 12, 20:09)
1.valykit organizmą iš vidaus dar, pvzd. Lepicol puikiai tiks, daug lastelėnos...

g.gif
Lepicol`io tikrai nepriskirčiau prie organizmo valymo priemonių schmoll.gif
be to, kam tas Lepikolis (pirktinis dalykas), jeigu organizmą prasivalyti galima paprastomis seniausiai, vos ne nuo Biblinių laikų naudojamomis priemonėmis mirksiukas.gif
Esu išbandžiusi Lepicol`į, bet jis man nedavė tokios naudos, kaip paprasta klizmutė, iškrovos diena, sėlenos, maistas su grūdais ir pan. mirksiukas.gif
Papildyta:
Perkeliu dar vieną savo patarimą wink.gif gal kam naudos duos 4u.gif
QUOTE(Rožė Marija @ 2011 03 11, 10:46)
Kažkokioje senoje knygoje apie aliejus, vaistažoles perskaičiau, kad aliejumi galima valyti dantis ax.gif
Principas paprastas- tiesiog gurkšteli gurkšnį aliejaus (aš renkuosi aukšto spaudimo alyvuogių) ir tiesiog gargaliuoji, dar liežuviu pavalai dantukus viduje, taip kokias 5 min, išspjaunu ir aliejus baltas baltas būna cool.gif tada dar perskalauju paprastu vandenuku 4u.gif
Tiesą pasakius pastebėjau, kad po tokio valymo (kartoju po 2 kartus) tikrai pojūtis burnoje malonesnis. Buvo etapas kai taip dariau ištisus 4 mėnesius- tikrai buvo malonus jausmas burnoj, dantukai švaresni, kvapas geresnis (nors bėdų dėl to ir neturiu) 4u.gif dabar vėl taip darau...

p.s be abejonės, valymo dantų pasta neatsisakiau...čia tik pagalbinė priemonė tas aliejus 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rožė Marija: 13 kovo 2011 - 14:55
QUOTE(Rožė Marija @ 2011 03 13, 14:56)
g.gif
Lepicol`io tikrai nepriskirčiau prie organizmo valymo priemonių schmoll.gif

Lepicol puikiai tinka tinginiams. Ypač tas, kur kapsulėse mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 13, 17:07)
Lepicol puikiai tinka tinginiams. Ypač tas, kur kapsulėse  mirksiukas.gif

Aš tikrai prie tokių tinginių doh.gif
Nors dietos, iškrovos dienų sunkiai man sekasi laikytis, bet kažkada buvau nusistačius būtent antradieniais "išsikrauti". Ir ką gi - ne tik dingo nereikalingi kg, bet ir savijauta, ypač pilve, buvo puiki, negurguliavo, nepoškėjo... Manau, kad reiktų prie to grįžti. Apskritai, iškrovos dienos ar dieta proto ribose yra liuks dalykai drinks_cheers.gif Tik kur tos valios geležinės rast? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2011 03 13, 18:46)
Aš tikrai prie tokių tinginių doh.gif
Nors dietos, iškrovos dienų sunkiai man sekasi laikytis, bet kažkada buvau nusistačius būtent antradieniais "išsikrauti". Ir ką gi - ne tik dingo nereikalingi kg, bet ir savijauta, ypač pilve, buvo puiki, negurguliavo, nepoškėjo... Manau, kad reiktų prie to grįžti. Apskritai, iškrovos dienos ar dieta proto ribose yra liuks dalykai drinks_cheers.gif Tik kur tos valios geležinės rast? g.gif

Aš darau paprastą dalyką...Kai pajuntu, kad pilve ne viskas tvarkoje (na, pūsti pradeda ir pan.), kitą dieną nevalgau iki 14 valandos, o stengiuosi išgerti kuo daugiau vandens, iki 2 l. Ir tik tada valgau.
Atsakyti