QUOTE(indrusep @ 2011 03 10, 20:25)
Kadangi pati turejau 7 metus pienlige...ir 7 metus opini kolita...ir perejau virs 10 ginekologiu tai reziumuojant visas kancias galiu pasakyti, jog reikia:
1. susirasti visu pirma gera homeopata
2. Nenuilstamai ieskoti gero ginekologo, nekreipiant demesio i interneto platybese skelbiamus ginekologu reitingus( isbandziau daug "elitiniu" kurie nesugebejo nieko nustatyt apart pienlige, o pasirodo buvo problema jau toookia isisenejusi, kad galima butu traktata parasyti. Tiesiog mane gyde 7 metus nuo pienliges, o pasirodo buvo stafilokokas, bet jis buvo "isitaises" lasteliu viduje...
3. Atsisakyti kontraceptiku (jei tokius vartojat) ir bandyt NSP (cia subjektyvu ir prasau ant manes nepykti, tiesiog as asmeniskai, jei duotu pries 7 m. dabartini prota nuo to pradeciau).
4. Savo brangiojo paprasyti ishsitirti, arba paciai nunesti jo slapima istirti, kad ir i koki Sorpo del LPL. Nes vyrai, jei jus esate turejusi pienlige, gali ir vyrui persiduoti jam nezinant ir nejauciant... Stiprybes.
dėkui
Homeopatą mes savo mieste turim labai gerą
tik bėda, eilės didelės, priėmimo tvarka nekokia. Tai nustojau lankytis, nes nebelaiko nervai laukiant prie jo kabineto ištisas valandas
Dėl ginekologo- gal pas kokius 5-6 esu ėjusi, pakeitusi, nuo vienų prirašytų žvakučių (McMirror) man sustreikavo kepenys, išbėrė, prasidėjo anafilaksinis šokas
todėl vaginalinių žvakučių vengiu kiek įmanoma.... bet iš kitos pusės, man viskas kaip ir gerai, ta pienligė grynai nuo antibiotikų prasidėjo, kurių nebuvau gėrusi gal 5 metus...labai tikiuosi, kad daugiau nesirgsiu, nereikės antibiotikų ir pinligė nesikartos
KT nenaudoju, esu labai prieš jas. O kas yra NSP? (pirma maniau, kad nutr. lyt. aktas, bet nesišifruoja raidės
Dėl vyro žiūrėsim, bet neseniai jam buvo atlikti tyrimai- nieko lyg ir blogo
p.s beje, į temą, mano homeopatas patarė man irigatoriumi apsiplauti medetkų nuoviru. Man padeda, tiksliau padėjo šiaip kokį nemalonų pojūtį nuimti, bet pienligės, aišku neįveikia. Bet, pasak jo, tokie apsiplovimai būtini kiekvienai moteriai kas vakarą prieš einant miegoti. Medetkos gi veikia priešuždegimiškai, raminančiai