Įkraunama...
Įkraunama...

Sukčiai ir apgavikai

Žmogus dėl BIS užklausė, gal neteisingai supratau, kad sutapatino su show winner.
Atsakyti
QUOTE(Nidoshius @ 2012 05 17, 09:36)
Žmogus dėl BIS užklausė, gal neteisingai supratau, kad sutapatino su show winner.


Tikrai taip. Nes kur as gyvenu Show Winner yra BIS
Atsakyti
Vėl perka visą vadą... net kontaktus bijo nurodyti!

http://www.*infected...a-13880164.html

frusty.gif
Atsakyti
http://www.*infected...i/13862005.html
Nu ir Čekoslovakų, ir vilkšunė - kaip iš akies lupta... Fui - pirštukus nukapot tokiems pardavėjams...
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2012 06 04, 16:17)
http://www.*infected...i/13862005.html
Nu ir Čekoslovakų, ir vilkšunė - kaip iš akies lupta... Fui - pirštukus nukapot tokiems pardavėjams...

reiks jemt - nerealiai gera veisline kale, naujas trendas spalvinis smile.gif))
Atsakyti
Jau užkniso tie aferistai doh.gif Vagia nuotraukas be jokio atsakomybės jausmo mad.gif gun_bandana.gif

Alia 'tikrų' prancūzų buldogų pardavėjai iš Kauno visur prisidėję skelbimų su ne savo nuotraukomis. Telefonas nurodomas visur tas pats: 867203480.

Ir mūsų nelaimei, iš nežinia kur (iš facebook'o tikrausiai) nuvogė mūsų nuotraukas ir naudoja kaip parduodamus šuniukus...
Štai šitame skelbime, antroji nuotrauka yra mano kalytė su savo mažyliais:

www. skelbiu . lt/skelbimai/prancuzu-buldogu-vada-grazuoliai-14333650.html (panaikinkite prieš ir po skelbiu žodžio tarpelius)

user posted image


Skambinau, prašiau, kad išimtų - gavau piktą atsakymą, jog ne mano reikalas ir 'ką norim tą dedam' mad.gif
Atsakyti
Prieš kurį laiką, iš neturėjimo ką veikti, Rusijos skelbimo lentose aptikau...parduodamus savo ir kitų Europos veislynų šunis. Supykau. Paskambinu. Tačiau damai kitame ragelio gale užteko neglumo aiškinti, kad čia yra "jos šuo", ji "turi fotoaparatą ir svetimų nuotraukų jai nereikia", gal "čia skelbimo portalo robotas kaip nors pats įdėjo nuotrauką" ir "aplamai, kaip aš Lietuvoje būdama matau jos skelbimus?". To pokalbio metu buvo išnaudota visa metinė "perlų" norma.

Ir ką tokiems padaryti? Parašiau skundą svetainės administracijai, kad vogta nuotrauka ir viskas...Skelbimą pašalino. Rusijos levrečių veisėjai specializuotame forume užvedė atskirą temą ir išreiškė nepasitenkinimą. Ir kas iš to?

...va, kaip jauną šuniuką pardavinėjo mano veteraną:

http://www.eolo-arfa.lt/our_ig.htm
Atsakyti
Sveiki,

Noriu pasidalinti informacija apie šuniukų pardavėją - aferistę.

Galimi kontaktai: 868577532 860501192 865329351 oziaragis1968@gmail.com fijona9@gmail.com tačiau jie nuolat keičiami.

Paskutiniu metu ltsunys.lt puslapyje keliami skelbimai 865329351 numeriu.

Kiek man žinoma pardavinėja Maltos bišonus, Džeko Raselo terjerus, Jorkšyro terjerus, Vakarų Škotijos baltuosius terjerus, toiterjerus. Žožių mažuosius, tačiau pavyko rasti, kad ieško ir didesnių veislių patelių kergimui.

Dažniausiai pardavėja rašosi esanti Kaune bei Marijampolėje, tačiau pasitaiko ir kituose miestuose.

860501192 numeriu prieš kelias dienas patalpino stacionaraus kompiuterio skelbimą - galimai siekia atsikratyti informacija ar, galima sakyti, slėpti IP vartotoją.

Visi skelbimai su komentarais iš karto trinami ir į jų vietą dedami kiti.

O viso šio viešinimo priežastis ir priešistorė tokia:
Prieš kelias savaites ši ponia, beje prisistačiusi Jurgita, Kaune Aleksote prie Maximos bazės mums pardavė šuniuką - Džeko Raselo terjerą. Žinoma be dokumentų ir už juokingą kainą. Žadėjo priimti namuose, nurodė neaiškų adresą ir pasiūlė pasitikti mus pati. Pasitiko. Atvežė šuniuką, sakė mamytė išvežta šiuo metu, o vyras namie išgėręs tai gerai, kad svečių neužsukom.
Esmė tokia, jog kišo mums skiepų pasą, aiškino kaip auginti, maitinti, auklėti. Iš susižavėjimo šuneliu jį iškart nusipirkom. Tuo metu supratom, kad pardavėja daugiau nei įtartina, bet kadangi pirkom pirmąjį savo šunelį, perdaug "kabliukų" neieškojom. Žinoma tai mūsų klaida.

Jau vykstant namo radome pas šunelį blusų, Paskambinom - gražiai pašnekėjo, nusiraminom. Namuose nurodyto Royal Canin šuniukas nepažino.

Baisiausia, jog po savaitės šunelis pradėjo vemti ir viduriuoti. Veterinarai iš karto pasakė - šuniukas serga parvo virusiniu enteritu ir TIKRAI nebuvo skiepytas. Skiepų pasas padirbtas - be antspaudų.

Ilgom abipusėm kančiom šunelis pasveiko. Su pardavėja susiekti jokių šansų. Jos numerį įvedus į google pasipila skelbimai, su tuo pačiu tekstu kiekviename puslapyje ir kasdien atnaujinami. Šuniukų ji turi visad, tad jų kilmė visiškai neaiški.

Žinoma, yra daugybė pardavėjų, kurie iš tiesų skiepija, nukirminuoja šuniukus ar tiesiog atvirai pasako, jog šuniukas - NESKIEPYTAS. Bet šios pardavėjos elgesys visiškai nepateisinamas, kuomet slepiama gyvūno sveikos būklė. Jei būtume žinoję, tą pačią dieną būtume vykę pas veterinarą, o dabar taip lengvai pasitikėjome.

Suprantu, jog mūsų kaltės daug, tačiau tokie "veisėjai", aferistai negali taip paprastai ir toliau platinti sergančius, neskiepytus šunelius.

Internete radau panašių istorijų panašiomis aplinkybėmis, o ir pardavėjos aprašas atitinkantis, tik dauguma atvejų šuneliai nugaišo. Yra nukentėjusiųjų, kurie mėgina "suvesti sąskaitas" ir nustatyti pardavėjos tapatybę.

Pasidalinkite, kas galite šia informacija.
Atsakyti
Nelabai čia naujiena g.gif , žmonija turėtų mokytis iš svetimų klaidų, bet kažkodėl vis dar yra norinčių rizikuoti, ''pasiseks/nepasiseks'', gal nesusirgs, gal net bus panašus į tą veislę, kurios norėjau ir svarbiausia, sutaupysiu kelis šimtus litų (tai dienai daug), bet jie sumoje, ką išleisite per, tarkim, 10 šuns gyvenimo metų, nebus labai reikšmingi. Dabar pasverkite viską (nepamirškite įvertinti savo rūpesčio, jaučiu, kad toks buvo, pritriestų kampų valymo, gydymo ir skiepijimo išlaidų) ir neatsakykite man, bet gal kažkam kitam galėsite patarti ar nebuvo geriau nepirkti iš daugintojų, tuo remiant šlykštų jų verslą. Šuniukus veža ir iš artimojo užsienio, kur jie gyvena klaikiomis sąlygomis, yra pagimdyti nustekentų kalių, šeriami nepilnaverčiu maistu ir dar neaišku kokia jų sveikata bus ateity (čia ne apie virusines ligas) ir kiek dar reikės investuoti į jų sveikatą. Nenorėjau pasakyti, ka dokumentuotas šuo neturi teisės sirgti, čia ne buitinė techinka, garantijos nėra, bet vistik labiau tikėtina, kad kažkas stengėsi ir galvojo apie šuniukų sveiką gyvenimo startą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuse: 29 spalio 2012 - 13:47
As tai manau, kad cia labai ryski patarles "Skupus moka dukart" iliustracija.
Kuo daugiau bus tokiu "susilydziusiu" pamacius, tuo daugiau tu vargsu gyvuliuku bus. Aisku, gyvunas nekaltas del zmonijos godumo ir besirdiskumo, bet mastyti, kodel gyvunas UZ JUOKINGA KAINA pardavinejamas irgi reikia.
Atsakyti
Visiškai Jums pritariu ir, žinoma, dabar jau kuo puikiausiai suvokiu kam šuniukui reikalingi dokumentai ir rimtas pasiruošimas prieš jį įsigijant. Dabar, kai jau gavom pamoką, nei žodžiu negalėčiau Jums prieštarauti. Na džiugu tik, kad ištraukėme šunelį iš šios daugintojos nagų, išgydėm, rūpinamės ir kad ir kas jam benutiktų, visad būsim šalia. Bet kokiu atveju nesigailiu, jog jį įsigijome ir dovanojome jam savo meilę bei rūpestį.

Na mūsų istorijai ir kitoms panašioms geriausiai tinka neseniai girdėtas posakis: "Geriausias gyvenime mokytojas - patirtis. Ima brangiai, bet išaiškina gerai".
Atsakyti
user posted image
Atsakyti