Labuka,
YUB, užjaučiu, kad sergate. Roto virusas bjauri liga, ypač mažiukams. Aš du kartus lengva forma sirgau ir tai net nupurto pagalvojus... Sveikit
Hip, kol nepramušė mm, jokių pesimistinių minčių
Keberiokst, pasipasakok daugiau kaip kas vyksta. Mums irgi įdomu, kaip tau sekasi
MildukasK, policistinės kiaušidės tai tik daug folikulų kiaušidėse, bet kita normalu, o PKS - ne tik daug folikulų, bet ir nevykstanti O, hormonai netvarkoj.
Sveikos
Siandiena visas mergaites vaisinam
Siandiena visas mergaites vaisinam
QUOTE(heav__ @ 2011 03 02, 17:37)
Oi,koks svarbus jubiliejus Sveikinimai didziausi,silciausi
Kokia proga!!! Sveikinimai Medutei
O kaip svesit? Ka dovanu Medute gavo? Prasom pasipasakot placiau
QUOTE(heav__ @ 2011 03 02, 11:37)
Sveikinu jubiliate ir mamyte
QUOTE(tildushka @ 2011 03 02, 12:44)
MildukasK, policistinės kiaušidės tai tik daug folikulų kiaušidėse, bet kita normalu, o PKS - ne tik daug folikulų, bet ir nevykstanti O, hormonai netvarkoj.
aha... Vadinasi pasidarysiu likusius tyrimus ir tada bus aiskiau..
O gali taip buti, kad po A hormonai laikinai tik sutrike (ir del to O nevyksta) ir po kurio laiko savaime atsistatys??
MEDUTE, sveikinimai didziausi ir graziausi sulaukus PIRMOJO gimtadienio
Auk didute, buk sveikute - mamytes ir tevelio akiu sviesa
Auk didute, buk sveikute - mamytes ir tevelio akiu sviesa
labas
jau metukai sveikinimai ir panelei sukaktuvininkei ir jos mamytei
jau metukai sveikinimai ir panelei sukaktuvininkei ir jos mamytei
QUOTE(MildukasK @ 2011 03 02, 20:51)
aha... Vadinasi pasidarysiu likusius tyrimus ir tada bus aiskiau..
O gali taip buti, kad po A hormonai laikinai tik sutrike (ir del to O nevyksta) ir po kurio laiko savaime atsistatys??
Na taip. O kaip gali būti Jūsų atveju, aš nežinau, nors jei prieš tai pavyko natūraliai pastot, tai yra didelė tikimybė, kad pasiseks ir vėl.
Šiaip mano hormonai kažkiek atsistatė, nes kai atėjau čia, tai nei ciklo normalaus neturėjau ir vilties pastoti taip pat. Po metų nuo KT metimo ciklas atsirado ir dabar jau daugiau nei pusmetį be jokio duphastono turiu gana ilgokus, tačiau normalius ciklus (32-41 dienos). Tiesa, man ir prieš KT tokie ciklai būdavo, tai man normalu. O hormonų tirtis taip ir nepabaigiau, tai ketinu atnaujinti vizitus pas medikus
heav_ jau metukai
Didziausi sveikinimai Medutei su pirmuoju Gimtadieniu!
Mila koki faina paveiksiuka susirada , o kaip tavo mamyte susitiko su dukra ir anuke, laukiam pasakojimo
Hip tavo BT atsigavo
Didziausi sveikinimai Medutei su pirmuoju Gimtadieniu!
Mila koki faina paveiksiuka susirada , o kaip tavo mamyte susitiko su dukra ir anuke, laukiam pasakojimo
Hip tavo BT atsigavo
Sveikutes
Heav_ sveikinu Medute su pirmaja Gimimo diena!!!
**Amerikej tai kiek pamenu Colorado kalnai man ispudi paliko (man tada 19 metu buvo, tai jau taip seniai, jog nelabai pamenu, ar sniego buvo ir ar labai auksti )
Heav_ sveikinu Medute su pirmaja Gimimo diena!!!
QUOTE(*Gaja* @ 2011 03 01, 17:33)
Taip graziai pasakoji,kad as jau isivaizduoju Labai norisi paziureti
QUOTE(Hip @ 2011 03 01, 17:40)
Yub4 uzjauciu del ligos pas mus gripas su vemimu eina,,,,Laukiu reportazo as labai noriu kalnus aplankyt kur nors, pas mus cia tokie dar debesu nesiekia,,,,
*Kraunu kraunu video, jau trecia karta. Vis niekaip. Na tikekimes, kad si karta pavyks. **Amerikej tai kiek pamenu Colorado kalnai man ispudi paliko (man tada 19 metu buvo, tai jau taip seniai, jog nelabai pamenu, ar sniego buvo ir ar labai auksti )
QUOTE(*July* @ 2011 03 02, 09:59)
Zariana ir Nina Nekrasovos "Liaukites vaikus aukleti - padekite jiems augti"
Acius, bandysiu ieskoti. QUOTE(tildushka @ 2011 03 02, 10:44)
YUB, užjaučiu, kad sergate. Roto virusas bjauri liga, ypač mažiukams. Aš du kartus lengva forma sirgau ir tai net nupurto pagalvojus... Sveikit
Aciukas. Tikrai bjauru. O jos veidelis toooks skausmingas buvo kiekviena karta, kaip apsivemdavo, kad man net verkit norejosi. Tikrai jei buciau galejusi, buciau pasiemusi visus jos negerumus sau.