QUOTE(*Gaja* @ 2011 02 28, 13:29)
Tavo BT
O del reklamu,tai ''juodai'' nervuoja
Ypac,kai visa puslapi uzstabdo
Aha pakilo
bet as vis dar cykiai pabusiu iki penktadienio,,,,reik tik man jiems pasiskambint ir paklaust ar man taip tiesiai atvaziuot penkt ar pasiskambint
Ner tepliojimo kuris visada budavo kai ta cikla ovuliuodavau,,cia ko gero progesteronas veikia,,,
QUOTE(Kirstute @ 2011 02 28, 14:46)
Na pas mus siektiek mazesnis miestas
panevezys tai tokiu specu truksta, o gal rimtu ir nera... Seip dar tik vasara bus metai kaip mes planuojame, tai gal del to daktarai rimtai neziuri i viska, bet man baisu, kad man paciai nepakenktu tas pks, ar nebus kokiu paveluotu komplikaciju, ar nereiktu kazkokiu vaistu vartoti esant tokiai ligai... ?
Daugelis vazineja i kitus miestus,,,as gyvenu JAV ir tai vazineju, nes specai bazuojasi didziuosiuose miestuose,,,ner kazkokiu koplikaciju del PKS, tik svori reik priziuret, atsikratyt zalingu yprociu, sportuot,,,Vientilis vaistas skiriamas PKS yra metforminas, kuris palengvina visus procesus,,,ir galu gale, kaip jau sakiau anksciau, man irgi diagnozavo plicistines kiausides nes buvo daug cistukiu aplink kiausides,,,dabar nieko su manim blogo nera, kiausides mano kaip bet kurios kitos sveikos mano amziaus moters.