Įkraunama...
Įkraunama...

POLICISTINĖS KIAUŠIDĖS - linksmesniam gyvenimui...

QUOTE(Hip @ 2011 02 25, 20:14)

*Pas mus baisi liutis ir vejas,,nubudau 7 val, sunkiai uzmigau,,,tada vel
**O sitam dalykui NIEKADA nepasirasyk, nes nenulips nuo sprando!!Nubusi nuo kiausinienes kvapo nes anyta sugalvos pusryciais judu nustebint,,,

*Tai jau nestukine nemiga prasideda bigsmile.gif
** drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

QUOTE(rota @ 2011 02 26, 13:40)
*Visi didieji langai nulaizyti-man darbo "maziau" bus lotuliukas.gif
**O as pati laukiu mmm (ir nelaukiu blush2.gif ), paskutines mmm buvo 01.25d
***Gaja, Tu kaip visada visur speji!Saunuole! wub.gif

*Padejejas thumbup.gif lotuliukas.gif
**O tai gal NT darei? rolleyes.gif
***Nebeviska speju,bet aj irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 26 vasario 2011 - 15:25
Kaip tylu cia g.gif

Man rodos man vakar- siandien implantacija; vakar iskyros buvo rusvos ir siandien BT pakritus,,,tik nespejau ryte irasyt,,,

QUOTE(*Gaja* @ 2011 02 26, 09:23)
*Tai jau nestukine nemiga prasideda bigsmile.gif

As galvojau kad nestukes kaip tik kovoja su miegu ax.gif

Vakar MB klause, ar jauciu kokius nors pozymius,,,sakau nieko, o tu? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2011 02 26, 18:56)
*Man rodos man vakar-  siandien implantacija; vakar iskyros buvo rusvos ir siandien BT pakritus,,,tik nespejau ryte irasyt,,,
**As galvojau kad nestukes kaip tik kovoja su miegu ax.gif
***Vakar MB klause, ar jauciu kokius nors pozymius,,,sakau nieko, o tu? g.gif  rolleyes.gif

* wub.gif
**Diena norisi,o nakti ne biggrin.gif
*** lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rota @ 2011 02 26, 13:40)
Sveikutes! mirksiukas.gif
Kadangi as kiekviena diena su jumis, tai neradusi musu temukes 1 psl, keliu ja i virsu! biggrin.gif
*Mes gyvenam gerai, Augustas siaubia namus, namai pilni barikadu, bet ilgiau paplusejus ir jos iveikiamos lotuliukas.gif Visi didieji langai nulaizyti-man darbo "maziau" bus lotuliukas.gif
**O as pati laukiu mmm (ir nelaukiu blush2.gif ), paskutines mmm buvo 01.25d

***July, smagu, kad jusu tetis jau LT!Apsidirbs savo darbus ir bus dazniu su jumis! thumbup.gif
As irgi 10m nevairavau, bet persikelem gyvent i uzmiesti-priverte gyvenimas sest prie vairo! 4u.gif

* As irgi turiu nuolat valyti veidrodzius, nes Liepa bendrauja su savo draugu - leliuku. O koks gi bendravimas nepalietus! Tai visi namu veidrodziai nuolat "nudraugauti" wub.gif
** Oho bigsmile.gif Tai gal ir nesulauksi... wub.gif

*** Tai va, mane irgi vercia tai, kad gyvenu toli nuo centro, Sauletekio gale. Gyvenciau arciau centro, tai jauciu niekaip neprisiruosciau ismokt vairuot. Nors siaip man ir darbe vairavimas butu nepamaises, vis ivairiu sunkumu turejau, kad nevairuoju...

QUOTE(Hip @ 2011 02 26, 18:56)
*Man rodos man vakar-  siandien implantacija; vakar iskyros buvo rusvos ir siandien BT pakritus,,,tik nespejau ryte irasyt,,,
As galvojau kad nestukes kaip tik kovoja su miegu ax.gif

**Vakar MB klause, ar jauciu kokius nors pozymius,,,sakau nieko, o tu? g.gif  rolleyes.gif

* Ech... kaip as sergu uz tave 4u.gif Atsimenu kaip as 9-10 DPO laukiau to implantacinio kraujo, bet jo nebuvo.
Man pirmas nestumo pozymis buvo tai, kad kai pastojau tomis dienomis labai skaudejo galva, ko iprastai nebuna. Net darbe negalejau issedet, vaziavau namo. Atsimenu dar Theia parase, kad tai labai geras pozymis, nes del kazkokio pakilusio hormono, gali skaudeti galva. Dar vakare kai praejo galva, isejau i spektakli, isgeriau karsto vyno, o tada jau zirniukas kuitesi wub.gif

** biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *July*: 26 vasario 2011 - 19:49
Gaja,noriu paklausti del dantu balinimo ax.gif
Jei turiu nejautria skylute (gerai skamba hihihi.gif ) ar galiu dantis balinti ZOOM?Arba kapomis?Ta prasme,is vis galiu balinti ar reikia pries tai susitvarkyti dantis kapitaliai?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 02 26, 20:24)
Gaja,noriu paklausti del dantu balinimo  ax.gif
Jei turiu nejautria skylute (gerai skamba hihihi.gif ) ar galiu dantis balinti ZOOM?Arba kapomis?Ta prasme,is vis galiu balinti ar reikia pries tai susitvarkyti dantis kapitaliai?

Ziurint kurioj vietoj ta skylute ir kokio gilumo. Jei toje vietoje,kur desi balinanti geli,tai reiketu pries tai susitvarkyti,nes jei ta skylute siekia dentina (na,siaip danti gaubia emalio sluoksnis,o po juo giliau yra dentinas),tai pabalinus gali pasidaryti laaabai jautru. Jei skylute kazkur kruminiame dantyje,kur balinanciom medz.netepsi,tai nieko tokio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 02 26, 19:45)
Ziurint kurioj vietoj ta skylute ir kokio gilumo. Jei toje vietoje,kur desi balinanti geli,tai reiketu pries tai susitvarkyti,nes jei ta skylute siekia dentina (na,siaip danti gaubia emalio sluoksnis,o po juo giliau yra dentinas),tai pabalinus gali pasidaryti laaabai jautru. Jei skylute kazkur kruminiame dantyje,kur balinanciom medz.netepsi,tai nieko tokio 4u.gif

Cia paskutiniame kruminiame,lyg skylute,lyg plomba isgriuvus.Nei skauda nei ka.Tik bandau susideliot imanomas versijas.Londone kainos trigubai uzvarytos,mastau apie laisva popiete Rygoj.Pasidaryciau ten,bet baisu ,kad issius atgal del tos skylutes,tai nei tvarkytis dantis nei balintis neiseis.Turiu Kaune liuksusine dantiste,bet iki to man dar tris menesius laukt,tai galeciau susitvarkyt ir issibalinti.Tai cia tolimiausias variantas.Tik ar gerai bus ta daryt kai as stimuliuosiuos ivf'ui ar cia jokio skirtumo?
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 02 26, 20:51)
Cia paskutiniame kruminiame,lyg skylute,lyg plomba isgriuvus.Nei skauda nei ka.Tik bandau susideliot imanomas versijas.Londone kainos trigubai uzvarytos,mastau apie laisva popiete Rygoj.Pasidaryciau ten,bet baisu ,kad issius atgal del tos skylutes,tai nei tvarkytis dantis nei balintis neiseis.Turiu Kaune liuksusine dantiste,bet iki to man dar tris menesius laukt,tai galeciau susitvarkyt ir issibalinti.Tai cia tolimiausias variantas.Tik ar gerai bus ta daryt kai as stimuliuosiuos ivf'ui ar cia jokio skirtumo?

O tu cia Rygoj kapas nori pasidaryti? Cia aisku,dar nuo gyd.priklauso, gali "uzsirustinti",kad nesitaisai danties ir nedaryti kapu (visokiu gi buna "zachodu" biggrin.gif ),bet as tai jei didele skyle kruminiam danty,tai uzdedu laikina plomba,kad kapoms atspauda normaliai nuimti ir tiek,o ta danti aisku,reikia tvarkyti. Tai su laikina plomba gal ir Kauno sulauktum. Per stimuliacija tikrai gali ir balinti ir gydyti. Gal tik po pacio isodinimo, tai bent pora menesiuku palaukciau (nors as pamenu,dar nebuvau dariusi HCG,bet baisiai reikejo tvarkytis dantuka,tai tik ispejau gyd.kad g.b.nestumas,tai nedarem jokiu rentgenu,o nuskausminantys vaistai,tai yra kur galima nestukems).
Beje,apie balinima kabinete lyg ir rasiau,kad geriau isvis nereikia schmoll.gif
Atsakyti
Matai,as galvojau apie ta ZOOM balinima,kai per valanda kabinete isbalina.Nepamenu,ka anskciau del kabineto sakei,rimtai jau "sudie" atminciai pasakius.Pamenu,kad apie kapas snekejom.Jei daryciau per valanda,tai ir pagalvojau,kad rygoj kaip tik laisva popiete turesiu.Cia tik siaip,maksimaliaii isnaudoti laika smile.gif O siaip,jei nekenkia stimuliacijom,tai laukciau Kauno.Beda tik ta,kad jei ispuls birzelis,maniske gydytoja gali atostogauti.Na bet ka nors sugalvociau tada.Reikia baisiai,siandien nuejau oas kirpeja,aisku ten tos lempos skleidziancios baisia sviesa,bet issisiepiau ir baisu pasidare doh.gif Aisku,normalioj dienos sviesoj ne taip kosmariska,bet labai jau ant ribos.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 02 26, 22:33)
Matai,as galvojau apie ta ZOOM balinima,kai per valanda kabinete isbalina.Nepamenu,ka anskciau del kabineto sakei,rimtai jau "sudie" atminciai pasakius.Pamenu,kad apie kapas snekejom.Jei daryciau per valanda,tai ir pagalvojau,kad rygoj kaip tik laisva popiete turesiu.Cia tik siaip,maksimaliaii isnaudoti laika smile.gif O siaip,jei nekenkia stimuliacijom,tai laukciau Kauno.Beda tik ta,kad jei ispuls birzelis,maniske gydytoja gali atostogauti.Na bet ka nors sugalvociau tada.Reikia baisiai,siandien nuejau oas kirpeja,aisku ten tos lempos skleidziancios baisia sviesa,bet issisiepiau ir baisu pasidare  doh.gif Aisku,normalioj dienos sviesoj ne taip kosmariska,bet labai jau ant ribos.

Tai geriau per ta valanda ta skylute susitvarkyk ax.gif O balinti gali ir su standartinem kapom,buna tokie spec.paketeliai pirkti,kur uzsidedi tokia vienkartine "pasaga" (jau kartu su balinimo geliu buna paruosta) ant dantu ir paskui ismeti. Nezinau ar pas jus UK yra ax.gif Tas agresyvus balinimas kabinete yra su stipriom balinimo medziagom,kurios panaikina tam tikra matini sluoksni dantuke ir jis darosi vis skaidresnis,tuo paciu labiau persisviecia dentinas,o dentinas yra gelsvas,tai paskui jau balink nebalines,kuo dantukai skaidresni,tuo maziau efekto...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 26 vasario 2011 - 22:41
supratau,dekui Gaja.Jauciu,palauksiu Kauno ir pasidarysiu kapas su visu skyluciu uztaisymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 02 26, 16:33)
Matai,as galvojau apie ta ZOOM balinima,kai per valanda kabinete isbalina.Nepamenu,ka anskciau del kabineto sakei,rimtai jau "sudie" atminciai pasakius.Pamenu,kad apie kapas snekejom.Jei daryciau per valanda,tai ir pagalvojau,kad rygoj kaip tik laisva popiete turesiu.Cia tik siaip,maksimaliaii isnaudoti laika smile.gif O siaip,jei nekenkia stimuliacijom,tai laukciau Kauno.Beda tik ta,kad jei ispuls birzelis,maniske gydytoja gali atostogauti.Na bet ka nors sugalvociau tada.Reikia baisiai,siandien nuejau oas kirpeja,aisku ten tos lempos skleidziancios baisia sviesa,bet issisiepiau ir baisu pasidare  doh.gif Aisku,normalioj dienos sviesoj ne taip kosmariska,bet labai jau ant ribos.

Kaip jau sakiau, MB dare su kapom,,,bet per viena diena ju ten nepadare g.gif jis antspauda padare, o tada po savaites ejo pasimti kapu ir medziagos,,,bet kuriuo atveju, pinigai i bala doh.gif geriau Rembrant dantu pasta.
Atsakyti