QUOTE(rota @ 2011 02 26, 13:40)
Sveikutes!
Kadangi as kiekviena diena su jumis, tai neradusi musu temukes 1 psl, keliu ja i virsu!
*Mes gyvenam gerai, Augustas siaubia namus, namai pilni barikadu, bet ilgiau paplusejus ir jos iveikiamos
Visi didieji langai nulaizyti-man darbo "maziau" bus
**O as pati laukiu mmm
(ir nelaukiu ), paskutines mmm buvo 01.25d
July, smagu, kad jusu tetis jau LT!Apsidirbs savo darbus ir bus dazniu su jumis!
As irgi 10m nevairavau, bet persikelem gyvent i uzmiesti-priverte gyvenimas sest prie vairo!
* As irgi turiu nuolat valyti veidrodzius, nes Liepa bendrauja su savo draugu - leliuku. O koks gi bendravimas nepalietus! Tai visi namu veidrodziai nuolat "nudraugauti"
** Oho
Tai gal ir nesulauksi...
*** Tai va, mane irgi vercia tai, kad gyvenu toli nuo centro,
Sauletekio gale. Gyvenciau arciau centro, tai jauciu niekaip neprisiruosciau ismokt vairuot. Nors siaip man ir darbe vairavimas butu nepamaises, vis ivairiu sunkumu turejau, kad nevairuoju...
QUOTE(Hip @ 2011 02 26, 18:56)
*Man rodos man vakar- siandien implantacija; vakar iskyros buvo rusvos ir siandien BT pakritus,,,tik nespejau ryte irasyt,,,
As galvojau kad nestukes kaip tik kovoja su miegu
**Vakar MB klause, ar jauciu kokius nors pozymius,,,sakau nieko, o tu?
* Ech... kaip as sergu uz tave
Atsimenu kaip as 9-10 DPO laukiau to implantacinio kraujo, bet jo nebuvo.
Man pirmas nestumo pozymis buvo tai, kad kai pastojau tomis dienomis labai skaudejo galva, ko iprastai nebuna. Net darbe negalejau issedet, vaziavau namo. Atsimenu dar Theia parase, kad tai labai geras pozymis, nes del kazkokio pakilusio hormono, gali skaudeti galva. Dar vakare kai praejo galva, isejau i spektakli, isgeriau karsto vyno, o tada jau zirniukas kuitesi
**