Sveikutes, man dar "labas rytas"
QUOTE(valerie @ 2011 03 30, 20:54)
Lynete, ar nors kiek pailsi naktim?
Dabar tau reik nors biski pailset, pries didiji susitikima
Kaip tu atspejai, kaip tik paskutinem dienom uzpuole neapsakytas mieguistumas, nors pries tai labai maziai teismiegodavau, matyt organizmas pradejo jegas kaupti didziajam ivykiui
QUOTE(Hip @ 2011 03 31, 00:37)
Tu zinok paragautum ir pakartotum,,,as daug ka vien tik skonio receptoriais pasiklaiudama atradau
Na paragauti ir ta pati pagaminti ne tas pats, tikiu kad skanu, bet ingredientai man nevisai suprantami
QUOTE(MildukasK @ 2011 03 31, 08:46)
Ale gerai cia, 9 men dar i joga sugebi eiti! O gal ir baseinas padetu? Nuimtu svori.. Papluduriuotum sau laisvai
Daug nestukiu vaiksto i baseina, bet geriausia eiti i specialius, kur lanko nesciosios ir mamos su kudikiais ir kur chloro nenaudoja, na kad neprisigaudyti visokiu nesvarumu, per AK kursus netgi rekomendavo tampona isideti
Bet as nebuvau pati. I joga galima eiti iki pat gimdymo (aisku ten specialus pratimai, ne bet kokie), kaip tik labai gerai palaikyti fizine forma iki galo kad lengviau sektusi gimdyt
QUOTE(*July* @ 2011 03 31, 13:05)
Radom termometra-soske, bet ji man ji pradejo spjaudyt. Tai beliko vienas budas - matuot tempratura uzpakaliuke. Bet kai ipratau, tai visai lengva, tik geriau ten matuoti su elektriniu, greitai pamatuoja, plius nera pavojaus del gyvsidabrio. Tik reikia atmest 0,5-0,6 laipsnio.
Bet baika visa tai kai zinai del kokio dziaugsmo reikia pakentet, ane ka?
Man kazkaip nepatikimi atrodo tie elektriniai termometrai bet jei nera kito pasirinkimo tai ka daryt. Dar yra kazkokie naujoviski
infrarauduonuju spinduliu termometrai bet jie kainoja virs 100Lt.
QUOTE(tildushka @ 2011 03 31, 13:12)
Na jau paskutinė savaitė ir tuoj susitiksi su savo mažyliu
Ir visi tie spec. efektai greitai pasimirš. O tu dar į jogą sugebi nueit su tokiu pilvūziuku ir šiaip stebiuosi iš kur tiek energijos turi
Oi as energijos is tikruju turiu vis maziau ir maziau, vos prisiverciu vaiksciuot po namus ir ka nors padaryt. Va numezgiau viena kojinyte o kitos nesugebu pradet
Reikia kazkaip susiimti, nes kitaip pavirsiu i visiska meduza.
Siandien eisiu i TA, tai vakare parasysiu kokios naujienos