Nu zinokit jau man turbut su galva negerai, ieskau ieskau tu video ir niekaip nerandu
gal galit man blondinei paaiskint tiksliai kur jie yra?
QUOTE(Hip @ 2011 03 30, 18:53)
July sveikatytes
as vakar kaip tik galvojau, o kaip leliukam temperatura matuoja? Pas mus maciau yra termometru pirkti kur tik pridedi prie kaktytes ir parodo
Dekui
Siaip jau sveika mano pana, tik dabar daug miega - stengiasi vaikutis atgaut prarastas jegas
O as irgi nesiskundziu, nes pagaliau ir as issimiegu
Ir pas mus buna tu termometru, kur ant kaktytes matuoja, bet as neradau pirkt kai reikejo. Radom termometra-soske, bet ji man ji pradejo spjaudyt. Tai beliko vienas budas - matuot tempratura uzpakaliuke. Bet kai ipratau, tai visai lengva, tik geriau ten matuoti su elektriniu, greitai pamatuoja, plius nera pavojaus del gyvsidabrio. Tik reikia atmest 0,5-0,6 laipsnio.
Papildyta:
QUOTE(Lynete @ 2011 03 30, 21:39)
tie "spec efektai" tai neigalumo pojutis vaikstant, sedint, gulint, miegant ir t.t. ivairus tinimai, uzspaudimai, tempimai ir kt skausmeliai - lengviau isvardinti ko neskauda (nes tokiu vietu praktiskai nera
). Nors va po jogos man vel lengviau kazkaip, eisim dabar i lauka grynu oru pakvepuoti
Laikykis, nebe daug beliko
Turbut labai reta tokiu
, kurioms bent jau paskutinem savaitem nieko neskaudetu
As jau maniau, kad mano nestumas lengvas, bet ir tai pirmais menesiais su cista ir padidejusiu tonusu pravaiksciojau, o nuo 5-o menesio kazkur nuolat skaudejo dubens kaulus, kojos buvo trigubo storio nuo istinimo. O paskutiniais nestumo menesiais liepa ir rugpjuti buvo juk nerealus karsciai, tai nuo ju buvo is viso "smagu"
Bet baika visa tai kai zinai del kokio dziaugsmo reikia pakentet, ane ka?