Labas rytas
Musyte, gali visko buti,,,visi vaistai turi salutini poveiki,,,
Kur Lynete
Pas mus biskiuka silciau jau, nu bet tas vejas jomajo,,,butu faina ir gyvent galima jei ne vejas,,,
Mes sveciuojames pas MB gimines,,,tai sian ryte blem, vyresnelis su savo muzika duse, o teta meldziasi telefonine konferencija,,,ir gieda ant viso namo baigesi musu miegai devinta ryte,,,o vakar dar uzmigti sunkiai sekesi, turi jie dvi kates, jauciu jos mane biski alergizuoja,,,
bet vakar stebejau kaip teta gamina ir mokiausi,,,nes MB tai nieko nezino, as pati savo nuojauta turiu atsirinkti ko jie ten deda, kol pagaliau po 4m isgirstu "Good baby"
QUOTE(Hip @ 2011 03 29, 16:36)
Kur Lynete
As cia, nieko nevyksta, tik siaip siandien siaip nekokios savijautos diena
O pas mus zinok vel pavasaris pristabde tempus, buvo salciai nakti.
Kazkaip noretusi balandzio menesi bent jau zalios zoles uzuomazgas pamatyti o ne tik pilka zeme apmetyta purvinu ledu
O ka ten tokio TB teta gamina?
Labas rytas,
Ir vėl tylu čia...
Mila, pažiūrėjau vakar vaizdelius Kokie laimingi tėveliai jūs esate
Lynete, vis dar 2 in 1?
Hip, TB nuskilo, kad nori ir mokaisi valgį gamint. Ką paskutinį kartą išmokai?
O man šiandien žiauriai ankstyvas rytas, nes nuėjom miegot apie 2h nakties, o prabudau 7, kai paprastai minimum 8h miegu ... Tai bus stebuklas, jei visą dieną ištempsiu... Paskutiniu metu niekaip anksčiau 2h nakties nenueinam miegot, vis tapetus iki vėlumos klijuojam.
Ir vėl tylu čia...
Mila, pažiūrėjau vakar vaizdelius Kokie laimingi tėveliai jūs esate
Lynete, vis dar 2 in 1?
Hip, TB nuskilo, kad nori ir mokaisi valgį gamint. Ką paskutinį kartą išmokai?
O man šiandien žiauriai ankstyvas rytas, nes nuėjom miegot apie 2h nakties, o prabudau 7, kai paprastai minimum 8h miegu ... Tai bus stebuklas, jei visą dieną ištempsiu... Paskutiniu metu niekaip anksčiau 2h nakties nenueinam miegot, vis tapetus iki vėlumos klijuojam.
QUOTE(tildushka @ 2011 03 30, 09:45)
Lynete, vis dar 2 in 1?
Jo vis dar
QUOTE(tildushka @ 2011 03 30, 09:45)
o kodel atsikelei 7h? kaip tau su darbeliu reikalai?
kokioj tu dabar stadijoj? lauki O, ar nelauki mmm?
QUOTE(Lynete @ 2011 03 30, 11:21)
*Jo vis dar
**o kodel atsikelei 7h? kaip tau su darbeliu reikalai?
**o kodel atsikelei 7h? kaip tau su darbeliu reikalai?
* Tai dar gali pasidžiaugti pilvūziuku
** Kažko nesimiega, nors prieš pora dienų pramiegojus iki 11 h jau 17h vakaro miriau iš nuovargio. Tai va keista kažkaip Dažniausiai tik išmiegojus visas 8 valandas tesugebu akis praplėšt...
Su darbelio paieškom tai viskas taip pat. Sėdžiu namie su ilgalaikio bedarbio statusu ir be patirties. Nervina ir tiek, bet dar neišprotėjau, veiklos susirandu ir man pagaliau pradeda atrodyt, kad pagal spec. niekada nedirbsiu Virtuvę dabar su ALNO dėliojuosi
O ta stadija tai nežinau kokia. Pagal visus skaičiavimus ryt mm, bet O ir PMS ženklų nė kvapo. Nieko neskauda ir niekas nepasikeitę... Kažkokie X-failai ne kitaip
QUOTE(tildushka @ 2011 03 30, 12:25)
* Tai dar gali pasidžiaugti pilvūziuku
Jo dar pasidziaugiu ir ilsiuosi, nes kazkoks tinginys uzpuole, kad siaubas
Vaziuosiu i joga, gal energijos bent kiek padauges ir keli ikirus specefektai praeis bent kuriam laikui...
QUOTE(tildushka @ 2011 03 30, 12:25)
Su darbelio paieškom tai viskas taip pat. Sėdžiu namie su ilgalaikio bedarbio statusu ir be patirties. Nervina ir tiek, bet dar neišprotėjau, veiklos susirandu ir man pagaliau pradeda atrodyt, kad pagal spec. niekada nedirbsiu Virtuvę dabar su ALNO dėliojuosi
O ta stadija tai nežinau kokia. Pagal visus skaičiavimus ryt mm, bet O ir PMS ženklų nė kvapo. Nieko neskauda ir niekas nepasikeitę... Kažkokie X-failai ne kitaip
O kokia specialybe tavo? Ir kas tas ALNO?
Kaip idomu, sakai neaisku ar O buvo?
Lynete, o kas tie spec efektai??
Sveikutes,
Mano maze susirgus buvo, karsciavo, 39 temperatura Bet siandien jau nebera temperaturos, panasu, kad ta tridiene karstine jai buvo, nes va ir kunelis, kakyte paberta. Pirma karta ji man susirgo, taip gaila buvo vaikiuko, taip jai negerai buvo, verke, buvo tik ant ranku. O siandien vel zaidzia, sypsosi, pasiilgus jau buvau tokio vaikucio
****Tikrai kokia diiiiiidele Jau kaip graziai sedi Nu,ir ispuosta mamytes kaip visada Beje,ten kur taip prisimerkus sypsosi nuotr.2135 tai man taip i tave panasi o akytes gudrios gudrios Daug zbitku prikrecia?
Dekui Nors visi sako, kad ji grynas tetis, bet is soniuko ir is akyciu, tikrai mano vaikas
Valerie, labai tikiuosi, kad O.K. tau pades, ji super
O kur tuos filmukus rast?
Lynete, MB kokia savaite pries Liepos gimima irgi taip uzdalyvavo, kad grizo ryte. Nors jis toks ne baliauninkas. Bet tada taip pykau, galvojau va dabar kas butu jeigu pagimdyciau, o jo nebutu salia
Mano maze susirgus buvo, karsciavo, 39 temperatura Bet siandien jau nebera temperaturos, panasu, kad ta tridiene karstine jai buvo, nes va ir kunelis, kakyte paberta. Pirma karta ji man susirgo, taip gaila buvo vaikiuko, taip jai negerai buvo, verke, buvo tik ant ranku. O siandien vel zaidzia, sypsosi, pasiilgus jau buvau tokio vaikucio
QUOTE(*Gaja* @ 2011 03 25, 18:07)
****Tikrai kokia diiiiiidele Jau kaip graziai sedi Nu,ir ispuosta mamytes kaip visada Beje,ten kur taip prisimerkus sypsosi nuotr.2135 tai man taip i tave panasi o akytes gudrios gudrios Daug zbitku prikrecia?
Dekui Nors visi sako, kad ji grynas tetis, bet is soniuko ir is akyciu, tikrai mano vaikas
Valerie, labai tikiuosi, kad O.K. tau pades, ji super
QUOTE(*Gaja* @ 2011 03 26, 11:15)
Paziurejau pagaliau abu filmukus,nes nebuvau macius ir kur Amelyte piesia Tokia rimta, susikaupus,taip stengiasi papiesti O maudosi,kaip smagiai Ir tu man tokia ideali mamyte,tokia kantri,rami,tokia silta
Lynete, MB kokia savaite pries Liepos gimima irgi taip uzdalyvavo, kad grizo ryte. Nors jis toks ne baliauninkas. Bet tada taip pykau, galvojau va dabar kas butu jeigu pagimdyciau, o jo nebutu salia
QUOTE(Lynete @ 2011 03 30, 12:49)
*Jo dar pasidziaugiu ir ilsiuosi, nes kazkoks tinginys uzpuole, kad siaubas
Vaziuosiu i joga, gal energijos bent kiek padauges ir keli ikirus specefektai praeis bent kuriam laikui...
**O kokia specialybe tavo? Ir kas tas ALNO?
**O kokia specialybe tavo? Ir kas tas ALNO?
*Tai patinginiauk, kol dar gali
**Specialybė tai normali, viena geresnių skaitosi, tik va aš labai savim nepasitikiu, visada per darbo pokalbius susimaunu, tai iš diplomo jokios naudos Reikėjo į dizainą stoti, kur visada norėjau .
ALNO kitchen planner - virtuvę planuojuosi Laikas grįžti į civilizaciją , tai jau ieškomės baldų, bet kainos kosminės
Tai va labai įdomiai... Laukiu kas dabar bus
QUOTE(*July* @ 2011 03 30, 14:01)
Liūdna, kai vaikučiai serga. Bet gerai, kad jau pagerėjo
Man Liepuke irgi truputį į tave panaši Gi retai būna taip, kad viskas 100 proc. mamos ar tėčio.
Filmukų nuoroda paštuke
QUOTE(tildushka @ 2011 03 30, 08:45)
Tai juk gali pamiegoti pietu miego O tu nei BT nematuoji,nei OT nedarai? Nu laukiam O arba nelaukiam mmm (gerai cia skamba )
QUOTE(Lynete @ 2011 03 30, 11:49)
Jo dar pasidziaugiu ir ilsiuosi, nes kazkoks tinginys uzpuole, kad siaubas
Gerai,kad ateini atsizymeti O kas per spec.efektai? "Lynete pyka a tetukas?" - cia mano Gabriele taip paklaustu
QUOTE(*July* @ 2011 03 30, 13:01)
*Mano maze susirgus buvo, karsciavo, 39 temperatura Bet siandien jau nebera temperaturos, panasu, kad ta tridiene karstine jai buvo, nes va ir kunelis, kakyte paberta. Pirma karta ji man susirgo, taip gaila buvo vaikiuko, taip jai negerai buvo, verke, buvo tik ant ranku. O siandien vel zaidzia, sypsosi, pasiilgus jau buvau tokio vaikucio
**O kur tuos filmukus rast?
**O kur tuos filmukus rast?
*Panasu,kad tridiene turejot,bet smagu,kad jau pasveikot
**Musu pastuke
Hip,o ka mokeisi gamint? Kokie ju tradiciniai, seimyniniai patiekalai? Ko specifinio ideda?
Laba diena
Nukisau termometra bekeliaudama
July sveikatytes as vakar kaip tik galvojau, o kaip leliukam temperatura matuoja? Pas mus maciau yra termometru pirkti kur tik pridedi prie kaktytes ir parodo
Gaja kaip tavo maziukes? Kaip Ingutes ir Gretusiu mazyles?
Na jie astriai viska gamina,,,dar verda ilgai,,,
Tas darzoviu troskinukas man senai labai patinka, ypac su krabais,,,
Jam reik kopusto, va sito, dar baklazano galima, zaliu pupeliu ir skyscio kur mesa buvo troskinta,,,,druskytes biskiuka,,,KOpusto labais iskloji dugna, tada supjaustyta likusi kopusta ir kitus ingridientus, uzpili tuo skysciu ir troskini,,,ji dar ant virsaus kelis mesos gabaliukus su kaulais imete,,,,kai viskas suverda, sutrini kaip bulviu kose ir likusia mesa sudedi,,,
Visiems patiekalams jie naudoja spec marinata is cesnako, svoguneliu su laiskais, paprikos, silantro, laimo sulciu, prieskoniu misinio (kaip vegeta tokio) - viska i blenderi,,,,tada bet ka gaminsi, jo sauksta gera imeti,,,net ryzius taip verdam,,,tai kai dare paukstiena, i bliuda sumaise ta mase, vistienos buliono, ciobrelio, druskos ir nuvirta paukstiena apvoliojo ir tusino,,,as panasiai darau, bet as visus prieskonius aliejuj puode pakepinu ir tada mesos gabaliukus dedu,,,jiems svarbiausia, kad viskas butu su laimu nuvalyta ir tada virta ilgai,,,
Nukisau termometra bekeliaudama
July sveikatytes as vakar kaip tik galvojau, o kaip leliukam temperatura matuoja? Pas mus maciau yra termometru pirkti kur tik pridedi prie kaktytes ir parodo
Gaja kaip tavo maziukes? Kaip Ingutes ir Gretusiu mazyles?
Na jie astriai viska gamina,,,dar verda ilgai,,,
Tas darzoviu troskinukas man senai labai patinka, ypac su krabais,,,
Jam reik kopusto, va sito, dar baklazano galima, zaliu pupeliu ir skyscio kur mesa buvo troskinta,,,,druskytes biskiuka,,,KOpusto labais iskloji dugna, tada supjaustyta likusi kopusta ir kitus ingridientus, uzpili tuo skysciu ir troskini,,,ji dar ant virsaus kelis mesos gabaliukus su kaulais imete,,,,kai viskas suverda, sutrini kaip bulviu kose ir likusia mesa sudedi,,,
Visiems patiekalams jie naudoja spec marinata is cesnako, svoguneliu su laiskais, paprikos, silantro, laimo sulciu, prieskoniu misinio (kaip vegeta tokio) - viska i blenderi,,,,tada bet ka gaminsi, jo sauksta gera imeti,,,net ryzius taip verdam,,,tai kai dare paukstiena, i bliuda sumaise ta mase, vistienos buliono, ciobrelio, druskos ir nuvirta paukstiena apvoliojo ir tusino,,,as panasiai darau, bet as visus prieskonius aliejuj puode pakepinu ir tada mesos gabaliukus dedu,,,jiems svarbiausia, kad viskas butu su laimu nuvalyta ir tada virta ilgai,,,