QUOTE(musyte @ 2011 03 28, 09:37)
Labukas, gerai laikaus po savaitgalio, vel pilna svajoniu Pagalvosiu dar del albumiuko, nes kai visi mane matys, tai kazkaip biski sunkiau bus atsiskleisti
man atrodo kad lengviau, nes pamatysi kad mes tikrai ne baisios
o tau O jau buvo?
QUOTE(MildukasK @ 2011 03 28, 09:41)
xaxa Aisku, kur tu nepriminsi
O tu gal diena dar numingi? ar taip ir gyveni su miegu trukumu, pratiniesi jau prie naujo rezimo? As kai sirgau dabar, tai man pirmom dienom nerealiai nugara skaudejo.. viena nakti vis varciausi vietos nerasdama, atsisesdavau lovoj, bet taip kazkaip ir nesiryzau islipti ir jos, nueiti pasivaikscioti iki virtuves.. Man kazkaip atrodo naktis, tai metas buti lovoje O ka tu veikei iki 6, kai nemiegojai??
Beje, kada tavo maziukas apsiverte jau zemyn galva? Nes drauge sake jos jau apsivertes, o gimdyt tik po 2.5 men Negi jis taip ir bus visa laika zemyn galva?? Ar dar vartysis pirmyn atgal??
O tu gal diena dar numingi? ar taip ir gyveni su miegu trukumu, pratiniesi jau prie naujo rezimo? As kai sirgau dabar, tai man pirmom dienom nerealiai nugara skaudejo.. viena nakti vis varciausi vietos nerasdama, atsisesdavau lovoj, bet taip kazkaip ir nesiryzau islipti ir jos, nueiti pasivaikscioti iki virtuves.. Man kazkaip atrodo naktis, tai metas buti lovoje O ka tu veikei iki 6, kai nemiegojai??
Beje, kada tavo maziukas apsiverte jau zemyn galva? Nes drauge sake jos jau apsivertes, o gimdyt tik po 2.5 men Negi jis taip ir bus visa laika zemyn galva?? Ar dar vartysis pirmyn atgal??
as diena miegu toli grazu nevisada, nebent trumpai, tai bendroj sumoj as ismiegu ne tiek jau daug valandu, matyt kad organizmas pratinasi prie bemiegio rezimo. Ka darau... sedzio prie kompo, ziuriu NNS dar skaitau, kartais mezgu/siuvineju... buna pavalgau jei nemiegu del skrandzio skausmu (kas buna dazniausia priezastis siaip).
pas mane irgi apsiverte anksti, panasiai kaip tavo draugei ir taip ir pratupejo visa ta laika zemyn galva , bet cia gerai, sako kad lygtai lengviau nesioti taip