Lynete, nugi visiems pasitaiko Sveikatytes is ryto TB, bus pragaras jam,,,
QUOTE(Hip @ 2011 03 28, 04:21)
Lynete, nugi visiems pasitaiko Sveikatytes is ryto TB, bus pragaras jam,,,
Aha, tik as nemiegu Ziaurus atvejis, kaip jam bloga (nors dabar jau miega)... galvoju laukti iki 8 ryto, tada vaziuosiu pirkti mineralinio
Kokia tu gera zmona zinai as dabar pagalvojau kaip butu baisu jei TB luzes o tau gimdymas prasideda
QUOTE(Hip @ 2011 03 28, 00:09)
Kaip mano pilvas isiputes,,,timpkes tokias siandien pirkau, po suknele megzta tokia lengva apsiauti, tai blem isirezia per viduri pilvo ne 2 nei 1
Hip,laikom visa ka,kad tik pavyktu ir tu is tiesu butum ne 1,o 2in1,tai ta megzta suknele bus labai i tema
QUOTE(Lynete @ 2011 03 28, 00:28)
o mes siandien sioki toki incidenta apturejom, buvom MB draugo gimtadienyje, ir jis nepaisant mano prasymu primaise gerimu geriau nepasakosiu kaip as ji pristatinejau namo
Pritariu Hip,kad TB laukia sunkus rytas visom prasmem O tu tikrai kantrybes isikunijimas
Maniskis vakar ryte irgi paipaliojosi, nes 6dieni buvo draugo gimtadieny.. Siaip jis alu gere, bet zinot kaip buna - draugai dar ir brendziuko ipildavo.. Va tas pamaisymas matyt ir atsiliepe Uz tai kaip man gerai, sulciu prisigerus
Kaip leva buvo sian keltis, kai lauke vel tamsu dar.. Pamaniau, kad zadintuvas durniuoja
Kaip leva buvo sian keltis, kai lauke vel tamsu dar.. Pamaniau, kad zadintuvas durniuoja
QUOTE(Hip @ 2011 03 28, 06:38)
Kokia tu gera zmona zinai as dabar pagalvojau kaip butu baisu jei TB luzes o tau gimdymas prasideda
QUOTE(*Gaja* @ 2011 03 28, 07:49)
Hip,laikom visa ka,kad tik pavyktu ir tu is tiesu butum ne 1,o 2in1,tai ta megzta suknele bus labai i tema
Pritariu Hip,kad TB laukia sunkus rytas visom prasmem O tu tikrai kantrybes isikunijimas
Aha as irgi buvau jau apgalvojusi toki scenariju - jei galeciau meginciau pati vairuoti, arba kviesciau greitaja O "kantrybes isikunijimas" jau parveze mineralinio, ir su vakareliu herojumi sneketi nesiruosia dar ilgai
...iki termino liko lygiai savaite...
labukas
QUOTE(musyte @ 2011 03 28, 09:20)
labukas
sveikute, kaip laikaisi?
ar nepersigalvojai del albumuko?
QUOTE(Lynete @ 2011 03 28, 09:11)
Aha as irgi buvau jau apgalvojusi toki scenariju - jei galeciau meginciau pati vairuoti, arba kviesciau greitaja O "kantrybes isikunijimas" jau parveze mineralinio, ir su vakareliu herojumi sneketi nesiruosia dar ilgai
Ir kaip jauciasi "vakareliu herojus"? Labiau kankina sveikatos problemos, ar sazines grauzatis?
o temino pabaigos pozymiu pas tave vis dar jokiu?? Kada pas gine?
QUOTE(MildukasK @ 2011 03 28, 09:30)
Ir kaip jauciasi "vakareliu herojus"? Labiau kankina sveikatos problemos, ar sazines grauzatis?
miega/guli mineralini apsikabines kaip supratau atsimena toli grazu ne visas detalas... tai reiks veliau ji apsviesti
o pozymiu tai jokiu, lelius labai aktyvus, malasi nerealiai, siandien iki 6 nemiegojau, 8-ta atsikeliau pas gine TA dabar bus ketvirtadieni
QUOTE(Lynete @ 2011 03 28, 08:28)
Labukas, gerai laikaus po savaitgalio, vel pilna svajoniu Pagalvosiu dar del albumiuko, nes kai visi mane matys, tai kazkaip biski sunkiau bus atsiskleisti
QUOTE(Lynete @ 2011 03 28, 09:34)
miega/guli mineralini apsikabines kaip supratau atsimena toli grazu ne visas detalas... tai reiks veliau ji apsviesti
o pozymiu tai jokiu, lelius labai aktyvus, malasi nerealiai, siandien iki 6 nemiegojau, 8-ta atsikeliau pas gine TA dabar bus ketvirtadieni
xaxa Aisku, kur tu nepriminsi
O tu gal diena dar numingi? ar taip ir gyveni su miegu trukumu, pratiniesi jau prie naujo rezimo? As kai sirgau dabar, tai man pirmom dienom nerealiai nugara skaudejo.. viena nakti vis varciausi vietos nerasdama, atsisesdavau lovoj, bet taip kazkaip ir nesiryzau islipti ir jos, nueiti pasivaikscioti iki virtuves.. Man kazkaip atrodo naktis, tai metas buti lovoje O ka tu veikei iki 6, kai nemiegojai??
Beje, kada tavo maziukas apsiverte jau zemyn galva? Nes drauge sake jos jau apsivertes, o gimdyt tik po 2.5 men Negi jis taip ir bus visa laika zemyn galva?? Ar dar vartysis pirmyn atgal??