Labas
Mila, aciu, kad teiraujies Bet neturiu jokiu naujienu, tai irgi tyliu, bet viska paskaitau Pas O.K. einu kita savaite, nes pas ja eiles, tai reikejo gerokai palaukt.
Tavo Braskyte saunuole, jau vaiksto
Keberiokst, tikiuos, kad radus priezasti, pasieksit taip trokstama tiksla
Dar labai laukiu Lynetes naujienu
Hip, laikau uz taves kumscius Jau turi pagaliau pasisekti
labas rytas
valerie, nius, jau laukiu tuomet ziniu po vizito pas O.K. tiesa, o ji sestadieniais dirba?
keberiokst
lekiam pas diedukus kaiman, tai siandien jau gal nebeprisijungsiu, nebent is ju trumpam, tiesa, imeciau i musu gmail si bei ta kvieciu pasisvalgyti
valerie, nius, jau laukiu tuomet ziniu po vizito pas O.K. tiesa, o ji sestadieniais dirba?
keberiokst
lekiam pas diedukus kaiman, tai siandien jau gal nebeprisijungsiu, nebent is ju trumpam, tiesa, imeciau i musu gmail si bei ta kvieciu pasisvalgyti
QUOTE(*Mila* @ 2011 03 26, 11:55)
Neisivaizduoju
Grazaus sestadienio
QUOTE(*Mila* @ 2011 03 26, 10:55)
Paziurejau pagaliau abu filmukus,nes nebuvau macius ir kur Amelyte piesia Tokia rimta, susikaupus,taip stengiasi papiesti O maudosi,kaip smagiai Ir tu man tokia ideali mamyte,tokia kantri,rami,tokia silta
Ir dar pamaciau Ievokslio prisistatyma Labai smagu susipazinti O per koki stebukla Vytauta pasigavot? Nu,bet tu ir aktyviste Ar gavai pasijungimus?
Valerie,pranesk po O.K. kas ir kaip
aš dar trumpam užsukau į mūsų albumėlį, pamačiau labai gražių naujų nuotraukyčių pakomentavau po nuotraukomis
bėgu, iki
bėgu, iki
[quote=*Gaja*,2011 03 26, 12:15]
Ir dar pamaciau Ievokslio prisistatyma Labai smagu susipazinti O per koki stebukla Vytauta pasigavot? Nu,bet tu ir aktyviste Ar gavai pasijungimus?
Ačiū, prisijungimus gavau, bandysiu dabar pasižvalgyti kol mažoji panelė miega
Vytautė mūsų tikras stebuklas, nes man mmm būdavo vos du kartus metuose, O nevykdavo (kaip ir dabar) ir tiesiog ji kažkokiu keistu būdu užkibo, nes pagal mmm turėjau gimdyti rugsėjo pradžioje, o ji gimė tik lapkričio pabaigoje Kaip K pasakė "būna neįmanomi dalykai tampa įmanomais ir stebuklų pasirodo irgi būna"
Aš tai šian važiavau į universitetą laikyti egzo (mokausi antrą aukštąjį) bet jaučiu ne kas ten man ir gausiu persilaikyti rudenį. Kuo senyn tuo labiau nesinori mokytis
Ačiū, prisijungimus gavau, bandysiu dabar pasižvalgyti kol mažoji panelė miega
Vytautė mūsų tikras stebuklas, nes man mmm būdavo vos du kartus metuose, O nevykdavo (kaip ir dabar) ir tiesiog ji kažkokiu keistu būdu užkibo, nes pagal mmm turėjau gimdyti rugsėjo pradžioje, o ji gimė tik lapkričio pabaigoje Kaip K pasakė "būna neįmanomi dalykai tampa įmanomais ir stebuklų pasirodo irgi būna"
Aš tai šian važiavau į universitetą laikyti egzo (mokausi antrą aukštąjį) bet jaučiu ne kas ten man ir gausiu persilaikyti rudenį. Kuo senyn tuo labiau nesinori mokytis
Ievoksli malonu buvo susipazinti, tu tikra aktivyste
Kaip fainai gavosi del pirmojo stebuklelio, tikiuosi ir antra greituoju laiku pagausit
Ar pavyko tau musu albumeli perziureti?
As irgi si bei ta pakomentavau prie nauju nuotrauku
Prisiminiau kad neatsakiau i kai kuriuos klausimus
tildushka nufotkinti butu sunku nes reiktu pagauti momenta, ir pilvas tiesiog atrodo ne apvalus o kampuotas, buna net trikampinis
Mila su vardukais kolkas nelabai kaip, nes MB labai patinka prancuziski vardai, o man nors ir grazus jie, bet mes gyvenam ne meksikieciu seriale, o vaikui su tokiu vardu gyventi reikes, todel neapsisprendem dar
Kaip fainai gavosi del pirmojo stebuklelio, tikiuosi ir antra greituoju laiku pagausit
Ar pavyko tau musu albumeli perziureti?
As irgi si bei ta pakomentavau prie nauju nuotrauku
Prisiminiau kad neatsakiau i kai kuriuos klausimus
tildushka nufotkinti butu sunku nes reiktu pagauti momenta, ir pilvas tiesiog atrodo ne apvalus o kampuotas, buna net trikampinis
Mila su vardukais kolkas nelabai kaip, nes MB labai patinka prancuziski vardai, o man nors ir grazus jie, bet mes gyvenam ne meksikieciu seriale, o vaikui su tokiu vardu gyventi reikes, todel neapsisprendem dar
QUOTE(Lynete @ 2011 03 27, 00:08)
O prancuziski tai cia kokie mazdaug? Zanas,zakas ir Erkiulis,daugiau nesugalvoju staigiai O tau lietuviski ar tarptautiniai labiau patinka,ar dar kokie?
Labas rytas
Neiskenciau as, siandien jau i darba eisiu,,,sedejimas namie be jokio tolko ne man nors siandien pilva skaudena kazko ir teplioja nuo nakties truputuka,,,tikekimes nieko blogo,,,tiesa sakant, kai istrauke ta svirksta po visko, maciau kad galiukas kruvinas buvo, matyt kazka uzkabino
Grazaus jums sekmadienio!
Neiskenciau as, siandien jau i darba eisiu,,,sedejimas namie be jokio tolko ne man nors siandien pilva skaudena kazko ir teplioja nuo nakties truputuka,,,tikekimes nieko blogo,,,tiesa sakant, kai istrauke ta svirksta po visko, maciau kad galiukas kruvinas buvo, matyt kazka uzkabino
QUOTE(Hip @ 2011 03 27, 12:09)
gerai, kad nesėdi, taip ilgiau slinktų laikas. O sekmadienis visai gražus ir buvo. Dėkui tik tas laiko pasukimas, niekaip neina šios dienos tempo pagaut
Mes tai kovo 13 pasukom, buvo iseigines tai kazkaip lengvai praejo,,,tik keistoka buvo kad kokios 7, o dar sviesu,,,
Kaip mano pilvas isiputes,,,timpkes tokias siandien pirkau, po suknele megzta tokia lengva apsiauti, tai blem isirezia per viduri pilvo ne 2 nei 1
Kaip mano pilvas isiputes,,,timpkes tokias siandien pirkau, po suknele megzta tokia lengva apsiauti, tai blem isirezia per viduri pilvo ne 2 nei 1
Hip laikom kumscius uz tave, kad ispustas pilvas cia gerai
o mes siandien sioki toki incidenta apturejom, buvom MB draugo gimtadienyje, ir jis nepaisant mano prasymu primaise gerimu geriau nepasakosiu kaip as ji pristatinejau namo
o mes siandien sioki toki incidenta apturejom, buvom MB draugo gimtadienyje, ir jis nepaisant mano prasymu primaise gerimu geriau nepasakosiu kaip as ji pristatinejau namo