Gaja,spres viska ryt gydytojas.Nes jis tam lauke n metu,ir as juo pasitikiu.
Priklauso nuo graikiskos chlamidijos,ir jauciu nores paimti gleivines biopsija,kad paziuret kiek konkreciai ten kileriu,o ne kraujyje.Pagal jo plana as ir "soksiu".Zinau,kad brangiausio siandien negaliu leisti.Visa kita baika.Bet as jau dabar apie tris vaikus nebesvaigstu.Gana.Norisi gyventi,o ne ant blakstienu stoveti.Bus vienas,ir dar labai tikiuosi kitas ivaikintas.
Siandien pirkom kebabus,uzejau i salimais parduotuve budweiserio.Abiem kazkoka nevirskinimo diena,galvojom po stikline alaus pades.Ziuriu ir netikiu -ALITA Semi Dry Ir dar uz vos ne lietuviska kaina.Va gurksnoju
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 24, 22:23)
Gaja,spres viska ryt gydytojas.Nes jis tam lauke n metu,ir as juo pasitikiu.
Priklauso nuo graikiskos chlamidijos,ir jauciu nores paimti gleivines biopsija,kad paziuret kiek konkreciai ten kileriu,o ne kraujyje.Pagal jo plana as ir "soksiu".Zinau,kad brangiausio siandien negaliu leisti.Visa kita baika.Bet as jau dabar apie tris vaikus nebesvaigstu.Gana.Norisi gyventi,o ne ant blakstienu stoveti.Bus vienas,ir dar labai tikiuosi kitas ivaikintas.
Siandien pirkom kebabus,uzejau i salimais parduotuve budweiserio.Abiem kazkoka nevirskinimo diena,galvojom po stikline alaus pades.Ziuriu ir netikiu -ALITA Semi Dry Ir dar uz vos ne lietuviska kaina.Va gurksnoju
Aisku. Tai ryt laukiu ziniu O dabar palaiduokis
Papildyta:
QUOTE(Lars @ 2011 03 24, 21:39)
Jau Lynete pasigedo per AZ, tai pasirodau ir cia..Viskas ok, tik nesiraso. Skaitau viska...
July tai man atrodo Ispanoijoj ...
Nu,ziurek tu man,nes kai ilgam dingsti,tai norisi paieska skelbti Gal bent pas mamytes uzsuk dazniau apie mazius paplepeti
QUOTE(ievokslis @ 2011 03 24, 21:50)
noriu ir aš pasižvalgyti po jūsų albumuką ir pati prisistatyti ir pasirodyti ar įmanomas reikaliukas?
Atsiusk savo nuotraukeliu i musu pastuka zvaigzdinukas@gmail.com ir mes tau issiusim pasijungimo slaptazodzius
QUOTE(Lynete @ 2011 03 24, 14:42)
Hip ar darei vakar OT nes jis rodo PRIES o ne po O. Pagal mane jau turetu buti ivykusi, na taip graziai pakrito po to pakilo
O pagal OT dar tik ivyks per artimiasias 24val gi zinau kad pries ne po, tu ka mane visai nesusipratele laikai Ryt vaziuoju IUI
QUOTE(*Gaja* @ 2011 03 24, 14:50)
Hip,nu kokia tu man grazi,tokia ilgaplauke blondine ir tokia jaunute Ir namai jusu labai jaukus atrodo
Aciu uz pagyras
QUOTE(Hip @ 2011 03 25, 05:54)
O pagal OT dar tik ivyks per artimiasias 24val gi zinau kad pries ne po, tu ka mane visai nesusipratele laikai Ryt vaziuoju IUI
Tai jau rodo OT? Tai uz sekminga rytdiena
Gretusiu,jau Miglytei 7men.eina O grazute tokia pat,kaip nuo gimimo,tik paaugus Labai dailus bruozai,tikrai tavo (jusu) geriausias kurinelis O jau darbeliu kiek pridarei,tikrai ikvepimas taves neapleidzia O kaip nuotaikos? Ar atsitrauke tas gilus liudesys? O ta mociute su jumis gyvena? Kaip idomu ziureti kontrasta tarp jos ir Miglytes
QUOTE(Lynete @ 2011 03 24, 17:59)
priaugau 12-14 kg, paskutinem savaitem jau svoris nebeauga.
leliukas sveria mazdaug 3600, TA buvo kaip tik siandien, tai sake
kad visiskai nieko nevyksta, dar savaite tikrai negimdau
(MB surauke fizionomija )
(MB surauke fizionomija )
man TA skamba kaip - Technine Apziuta
O vyras jau laukia, nekantrauja, tikiu Tu tai prisibuni su kudikeliu ir taip, jau va 9 men, o jam greiciau gyva paciupineti
QUOTE(Lynete @ 2011 03 24, 21:42)
As irgi galvojau sruogelem veliau persidazyt, irgi nenoriu daznai atsinaujint, na paziuresim dar pagal nuotaika.
Is to kamuoliuko vis islenda tai uzpakaliukas, tai koks keliukas ar kojyte
Jau lelius verziasi i laisve po trupuciuka
Is to kamuoliuko vis islenda tai uzpakaliukas, tai koks keliukas ar kojyte
Jau lelius verziasi i laisve po trupuciuka
as jau kelinta karta sruogelem dazausi Ansciau tai visa galva, tai saknis.. Bet labai is tikro matosi, kai ataugineja.. O sruogelem taip biski margiau viskas ir ne taip i akis krenta Be to maziau plauku gadinasi, tik puse gal
o kaip faina, kai va taip kuno dalys pasimato Nedarei foto, kai kokia pedute ar rankyte islindus?
O as sian pasiemiau savo "didesniuosius" dzinsus, bet mano nuostabai vos ilindau! Per siules braska, sagas vos susegiau... Per pora sav. taip pilvukas islindo
Beje, vakar vyras paeme ta HCG rezultata - 32 su kazkiek... Gerai as tada girdejau - 24 Man uzteko, kad pasake "teigiamas", o jau daugiau atsijungiau
QUOTE(*Gaja* @ 2011 03 25, 08:55)
Gretusiu,jau Miglytei 7men.eina O grazute tokia pat,kaip nuo gimimo,tik paaugus Labai dailus bruozai,tikrai tavo (jusu) geriausias kurinelis O jau darbeliu kiek pridarei,tikrai ikvepimas taves neapleidzia O kaip nuotaikos? Ar atsitrauke tas gilus liudesys? O ta mociute su jumis gyvena? Kaip idomu ziureti kontrasta tarp jos ir Miglytes
Aciu, brangioji, uz grazius zodzius... Vaikas auksinis, dazniau sypsosi nei verkia (ir laaabai daznai sika ). Todel galiu dirbti kai tik ikvepimas pagauna O ir MV, neslepkim, visa vakara ir savaitgalius nepaleidzia migles is ranku - zaidzia, nesioja, migdo, maudo... Nakti keliasi, prie papo padeda, dabar jau tyrelem jis maitina - kaip sakiau, prasau FB apziureti filmukus, as Greta Domaniniene
O del mociutes... Jai 86 metai, ji turi 3 seseris Vilniuje....Vyriausiai jau virs 90, "jauniausiai" - 80. Moteriskes OHOHO!!! Kai atlekia i Kauna, tai MV tik saldainius perka.. gerinasi... Griciutes Kaip tankai - ju mama, mano prosenele, 104 metu mire (Augustinas Gricius, onkologe Laimute Griciute, operatorius Gricius... musiskiai...)
labas dienaz
braske miega, Mb issiustas i parde, laukiam sveciu, vis dar svenciam braskes gimtadieni
*tai labai net gi gerai, sakyciau! issivaizduoju, kaip TB nekantrauja gi SUNUS o jei rimtai man kazkaip atrodo, kad dar tikrai palaukt reikes, mazu viena diena su manim bus gimtadienis tavo meskiuko tiesa, kaip su vardu reikalai?
**aha, nemaza jau, is vis vaiksco viena pirsciuka atkisus ir sako "di di", tipo as jau didele
***a va sitaip gera kirpeja, nudaze taip, kad nieko nesimato, bet visi klausia, ka pasidarei, kad pasviezejai taip daze vos keliais tonais sviesesnem, tokiom kaip sviesaus gintaro, bet as dar sviesiau noriu, siek tiek veliau dar pasviesinsiu
tai planuok planuok, iki vasaros, mazu ir nusidazysi, ir as taip paciai - kol prisiuoruosiau
dekui! tu visada randi ka gero apie zmogu ir zmogui pasakyt saules spinduleli tu musu!
o kai as rasiau, kad pasiilgau taves, tai nei mur mur nu, bet gerai, kad is vis apsireiskei
matyt labai tyliai pasakiau, kad pasigedau taves, kad tik i MILZINISKOM raidem parasyta Gajos sauksma atsakei
Laukiam ziniu
vajei, kaip greit, man kaskart tavo parasymas, "ryt IUI" soka kelia
nezinau, kazkaip laikas ziauriai greit bega
laikau kumscius
braske miega, Mb issiustas i parde, laukiam sveciu, vis dar svenciam braskes gimtadieni
QUOTE(Lynete @ 2011 03 24, 17:59)
*priaugau 12-14 kg, paskutinem savaitem jau svoris nebeauga.
(MB surauke fizionomija)
**Pasiziurejau foto, kokia jau didele Braskyte, ir tokia grai pasipuosusi ir laiminga ***O kur tavo sruogeles, nes foto nepamaciau?
(MB surauke fizionomija)
**Pasiziurejau foto, kokia jau didele Braskyte, ir tokia grai pasipuosusi ir laiminga ***O kur tavo sruogeles, nes foto nepamaciau?
*tai labai net gi gerai, sakyciau! issivaizduoju, kaip TB nekantrauja gi SUNUS o jei rimtai man kazkaip atrodo, kad dar tikrai palaukt reikes, mazu viena diena su manim bus gimtadienis tavo meskiuko tiesa, kaip su vardu reikalai?
**aha, nemaza jau, is vis vaiksco viena pirsciuka atkisus ir sako "di di", tipo as jau didele
***a va sitaip gera kirpeja, nudaze taip, kad nieko nesimato, bet visi klausia, ka pasidarei, kad pasviezejai taip daze vos keliais tonais sviesesnem, tokiom kaip sviesaus gintaro, bet as dar sviesiau noriu, siek tiek veliau dar pasviesinsiu
QUOTE(*Gaja* @ 2011 03 24, 21:16)
As jau menuo kaip planuoju,tai ziurek nepraeis ne puse metu ir padazysiu Is tiesu,tai galvoju va koki balandi ir padazyti sruogelem,nes jei net per nestuma kitos dazo,tai maitinant man atrodo dar maziau rizikos
tai planuok planuok, iki vasaros, mazu ir nusidazysi, ir as taip paciai - kol prisiuoruosiau
QUOTE(*Gaja* @ 2011 03 24, 21:50)
Milut,vis neatsigroziu jusu Amelyte,tokia linksmute (isskyrus ta epizoda,kai atemei baliona ),o jau kokia grazia suknute papuosei jubiliate
dekui! tu visada randi ka gero apie zmogu ir zmogui pasakyt saules spinduleli tu musu!
QUOTE(gretusiu @ 2011 03 24, 22:00)
OOO, manes pasigedot? Kaip smagu...
o kai as rasiau, kad pasiilgau taves, tai nei mur mur nu, bet gerai, kad is vis apsireiskei
QUOTE(Lars @ 2011 03 24, 22:39)
Jau Lynete pasigedo per AZ, tai pasirodau ir cia..Viskas ok, tik nesiraso. Skaitau viska...
matyt labai tyliai pasakiau, kad pasigedau taves, kad tik i MILZINISKOM raidem parasyta Gajos sauksma atsakei
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 24, 23:23)
Gaja,spres viska ryt gydytojas.
Laukiam ziniu
QUOTE(Hip @ 2011 03 25, 06:54)
Aciu uz pagyras
Aciu uz pagyras
vajei, kaip greit, man kaskart tavo parasymas, "ryt IUI" soka kelia
nezinau, kazkaip laikas ziauriai greit bega
laikau kumscius
QUOTE(*Gaja* @ 2011 03 24, 21:50)
gal net anksciau,tai rodysi Keberiokst pavyzdi ir lauksi jos prisijungiant
Nu anksčiau tai vargu ar išeis... Keikiu save, kad niekaip pas ginę neišsiruošiau, tai dabar lieka laukti mėnesio pabaigos ir bus matyt ateis mmm ar ne. O PMS kaip nėra, taip nėra... Nesuprantu kas darosi Vėl viskas kitaip nei visada
Hip, tai jau laikysiu kumštukus O kas tas FF?
Keberiokst,
Niekaip neprisiruošiu padaryti reportažo apie savo namučius. Esu pradėjus rašyti, bet vėl nepatinka, ką parašiau
QUOTE(MildukasK @ 2011 03 25, 09:54)
*man TA skamba kaip - Technine Apziuta
**Beje, vakar vyras paeme ta HCG rezultata - 32 su kazkiek... Gerai as tada girdejau - 24 Man uzteko, kad pasake "teigiamas", o jau daugiau atsijungiau
**Beje, vakar vyras paeme ta HCG rezultata - 32 su kazkiek... Gerai as tada girdejau - 24 Man uzteko, kad pasake "teigiamas", o jau daugiau atsijungiau
*Tai ta ir reiksia,nes leliuka ismatuoja,apziuri,viska patikrina
**Svarbu,kad teigiama teisingai isgirdai
QUOTE(gretusiu @ 2011 03 25, 10:53)
O del mociutes... Jai 86 metai, ji turi 3 seseris Vilniuje....Vyriausiai jau virs 90, "jauniausiai" - 80. Moteriskes OHOHO!!! Kai atlekia i Kauna, tai MV tik saldainius perka.. gerinasi... Griciutes Kaip tankai - ju mama, mano prosenele, 104 metu mire (Augustinas Gricius, onkologe Laimute Griciute, operatorius Gricius... musiskiai...)
Ohoooo,kokia ilgaamziu gimine Tai ir tau ilgi gyvenimo metai nusimato
QUOTE(tildushka @ 2011 03 25, 12:49)
*O PMS kaip nėra, taip nėra... Nesuprantu kas darosi Vėl viskas kitaip nei visada
**Niekaip neprisiruošiu padaryti reportažo apie savo namučius. Esu pradėjus rašyti, bet vėl nepatinka, ką parašiau
**Niekaip neprisiruošiu padaryti reportažo apie savo namučius. Esu pradėjus rašyti, bet vėl nepatinka, ką parašiau
*Svarbu,kad kitaip negu visada
**Laukiam laukiam
Milut,ka Braskyte dovanu gavo?
Gretusiu o jus jau sedit? beje ar valgot mesyte jau ir darzoviene? gal isduosi paslapty kur perkat?
QUOTE(*Mila* @ 2011 03 24, 12:21)
paiilgau valerie ir Lars, Keberiokst ir July, gretusiu - panos, dinozaures, gryztam, auuu, pasisakom, kaip kuo gyvenam, nors po pora meiliu zodeliu
QUOTE(*Gaja* @ 2011 03 24, 20:50)
Lars ir July,tai visai prapuolusios
Sveikutes,
Kaip smagu, kad ir manes pasigendant
Man ir paciai labai nesinori, kad senosios skyrelio nares issilakstytu, sorry, mergaites, kad truputi jus apleidau
Nelabai turejau ka parasyti, o veliau visai laiko maza pasidare... Auga vaikas, kaip ir lengviau viskas, smagiau, bet kai miega maziau, tai ir laiko maziau lieka...
Bet siaip gyvenam gerai Laikausi savo plano: jau pramokau vairuoti, bet kol ismoksiu vaziuoti taip, kad galeciau viena su Liepa vazinet, tai dar man mokytis ir mokytis O blogiausia tai, kad praktikuotis nelabai iseina, nes nera kam palikti Liepos, MB grizta is darbo velai vakare. Na bet bandau, jei tik atvaziuoja kas nors, kas gali pabuti su mazaja, lekiu nors valandele pavazinet
I Ispanija vaziuosim maziau nei uz poros savaiciu
Ikelsiu naujesniu nuotraukeliu, parodysiu koks jau didelis mano vaiks ir kai turesiu laiko eisiu perziuret jusu nuotraukyciu
*Mila*, sveikinu Amelyte su 1 metuku Jau vaiksto
Lynete, pradzioj pagalvojau, kad cia nauja mergaite
Jau tuoj tuoj mus pradziuginsi nuostabiausiom naujienom ech.... koks fainas laikas tau dabar - tas didysis laukimas
Keberiokst, kaip gerai, kad jau aiski problemos priezastis, dabar jau bus galima ja nugaleti