QUOTE(Lynete @ 2011 03 24, 11:52)
Kaip faina, o kaip sviesinsi sruogelem gal? Siaip sruogelem maziausiai kenksminga (del maitinimo) nes i saknis nepatenka tu dazu
Aha,zadu sruogelem,bet ne tiek del maitinimo,o kiek bijau sviesinti visus plaukus,nes bus baisus kontrastas,kai ataugines juodos "saknys"
O as tikrai neprisiruosiu daznai ju dazyti
Apziurejau tavo pilvuko foto,tai tikrai kaip graziai uzsiauginai,toks tobulas kamuoliukas
Beje,tai leliukas kaip supratau labai gerai svorio priaugo,ne per daug,ane? Sikart gal nesibare M?
Kaip faina,kad dar turi maziausiai savaite pasimegauti ramybe ir pilveliu
QUOTE(*Mila* @ 2011 03 24, 12:21)
Gaja, kada dazysi?
as siaip laukiau kol nebemaitinsiu pilnu tempu, nes bijojau del chemijos, kad braske negautu
irgi, beje, daziau, ir sviesinsiu dar
As jau menuo kaip planuoju,tai ziurek nepraeis ne puse metu ir padazysiu
Is tiesu,tai galvoju va koki balandi ir padazyti sruogelem,nes jei net per nestuma kitos dazo,tai maitinant man atrodo dar maziau rizikos
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 24, 12:37)
Labas,prisiduodu
Na,bent truputi yra prie ko prisikabinti,vis sis tas. Bet kainos tai pribaigia... O tai sikart vaziuoji kovo 31 ir pas Treijs'a ir pas Bykova? Tarsies preliminariai del strategijos ir starto datos? O tai kas tau pasakys ko reikia - ar LIT,ar intralipidu,ar IVIG?
QUOTE(Hip @ 2011 03 24, 19:40)
jauciu pas mane super veikiantis atminties apsaugos mechanizmas - neprisimenu nieko, kas man nebutina, ka galiu per google susirasti
Pas mane irgi tas pats mechanizmas
Uztat neperkaista "kompiuteris"