Įkraunama...
Įkraunama...

POLICISTINĖS KIAUŠIDĖS - linksmesniam gyvenimui...

QUOTE(ablydute @ 2011 03 19, 22:44)
va taip ir norėčiau, kad Herkus padėtų. Gražu ane? iš džiaugsmo kaskar turi virpėt širdutė. Miela  wub.gif

Pati netikiu,kad pries tris metus be situ dvieju princesiu gyvenau ir asaras liejau,kad vaiku neturesiu... Myliu jas be proto wub.gif
Atsakyti
Didziausi sveikinimai Braskytei ir jos teveliams !!!!!
user posted image
Ir daug daug sveikateles Jums visiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Pirmiausia sveikinu Amelija su pirmuoju gimtadieniu ir linkiu greiciau pasveikti 4u.gif

Lynete, ikisau nosi i albumiuka, jau koks fainas tavo pilvelis bigsmile.gif Atrodo grynai kamuoliuka po bliuskute isikisus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 03 19, 14:02)
Gerai,kad neprapuoli,reikia mums cia tavo silumos wub.gif O vilties ugnele juk vs tiek turi,ane? wub.gif
*Net truputi uzpavydejau... pasivaiksciot prie vandenyno wub.gif Isivaizduoju saule sviecia,bangos ritasi,o smelis po kojos taip graziai byra,dar kokia zuvedra klykia... ech,jau pasiilgau vasaros,vaziuosim bent i Nida...
Daznai nuvaziuoji pasivaiksciot?
**Galima kiek nori maitinti,nors ir iki 5 metu,bet vaikuciui MP reikalingiausias iki 1metuku,paskui tik kaip priedas,nes jau zmogutis daug ka valgo. Na,ir aisku nusiraminimo saltinis wub.gif As ne eksperte,bet gal kuo toliau,tuo sunkiau atpratinti g.gif O be to,Mila braskiuko nori,tai maitinant gali buti sunkiau pastoti.. O be to,tai man biski juokinga,kai koks triju metu vyrukas pribega kavinej prie mamos ir plesia rubus,traukia (.),mama visaip ginasi doh.gif

Vandenynas mano meile,,,kai tik prastai jauciuosi tai ir vaziuoju,,,ir siaip vaziuoju, 10min nuo namu gi,,,na va tik jei siltesnis klimatas butu is vis butu nuostabu,,,

Kazkur maciau per tv kaip mama 5m maitino doh.gif tikrai nesamone

QUOTE(Lynete @ 2011 03 19, 14:13)

Taip ir neatsakei ar jusu regione nebuna kokiu tornado kur filmuose rodo?  g.gif

Buna vetru dideliu cia, medzius vercia, stogus nesa (nors juos gal nesa del to kad namai netvirti visai),,,uraganas pernai kai ejo, tai galvojo kad lies, bet nuejo vandenynu,,,Na bet tokiu kad baisiai labai tai nebuvo, bent jau kol as cia,,,Nors vejas didelis galiu pasakyti daznai buna, atrodo silta kieme, o iseini ir vejas didziausias...

Nu man rodos kad man O neateis g.gif
Atsakyti
Mila, sveikinu Braskyte su 1-uoju gimtadieniu!!! wub.gif bigsmile.gif 4u.gif
Sveikatytes jums visiems trims! 4u.gif
Atsakyti
[quote=Hip,2011 03 19, 20:32]
Braskytei ir jos mamytei didziausi sveikinimai 1 metuku proga!!!

Milut tikiuosi isikapstysit is ligos, sustipresit ir galesit dziaugtis pavasariu! 4u.gif
console.gif 4u.gif nepasiduodam, gerai?

kad ir kaip sunku bet butinai nepasiduosiu thumbup.gif

[quote=*Gaja*,2011 03 19, 21:02]
Gerai,kad neprapuoli,reikia mums cia tavo silumos wub.gif O vilties ugnele juk vs tiek turi,ane? wub.gif

Gajut wub.gif vilties ugnele visada rusena ,juk matom kokie stebuklai vyksta wub.gif

oi mergytes paziurejau kokie jau leliai paauge visu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2011 03 20, 05:41)
Nu man rodos kad man O neateis g.gif

Tikrai visai BT kazkur dugne valkiojasi g.gif Tai ka darysi? g.gif

Papildyta:
QUOTE(ana-marija @ 2011 03 20, 16:39)
Gajut wub.gif vilties ugnele visada rusena ,juk matom kokie stebuklai vyksta wub.gif

wub.gif friends.gif wub.gif
Atsakyti
Hip na man zinok toks pakritimas kaip tik teigiamai atrodo, o kaip gleives? g.gif

Man dar idomu del amerikieciu kulturos, pvz. NNS seriale herojes parodytos tokios uzkietejusios stervos ir egoistes, kad plaukai siausiasi, meluoja, gali lengvai "prisykti" savo draugams ir panasiai (aisku suprantama kad cia daug scenaristu ismislo, bet vistiek kazkiek tiesos tame turbut yra). Tai idomu tavo nuomone isgirsti, kaip tau amerikieciu kultura, ar sunku tai prisitaikyti su LT issiauklejimu? Ar tiesa kad jie nuo mokyklos laiku mokosi kenkti konkurentams, bet kokia kaina siekti tikslo einant per lavonus etc.?
Atsakyti
QUOTE(Lynete @ 2011 03 20, 22:57)
Man dar idomu del amerikieciu kulturos, pvz. NNS seriale herojes parodytos tokios uzkietejusios stervos ir egoistes, kad plaukai siausiasi, meluoja, gali lengvai "prisykti" savo draugams ir panasiai (aisku suprantama kad cia daug scenaristu ismislo, bet vistiek kazkiek tiesos tame turbut yra). Tai idomu tavo nuomone isgirsti, kaip tau amerikieciu kultura, ar sunku tai prisitaikyti su LT issiauklejimu? Ar tiesa kad jie nuo mokyklos laiku mokosi kenkti konkurentams, bet kokia kaina siekti tikslo einant per lavonus etc.?

Aha,man irgi labai idomu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas vakarelis,

dekui visoms mergytems uz teminius (!) biggrin.gif sveikinimus mano Braskytei wub.gif

mes vakar atsventem visai linksmai gimtadieni, Amelija buvo gausiai apdovanota demesiu ir dovanomis, linksmai ir ne visai (daugiau apie tai parasiau mamyciu skyrelyje, cia gal nesikartosiu) pasibuvom, o paskui, kai jau man nebeislaike nervai ir atsisakiau griezto MP mazinimo plano, daviau jai skaniai prigerti, tai parpe mano mazyle 2.5 val su pacepsejimais, ir vakar buvo kupinas sypsenos ir jos klegesio wub.gif

Ilindau i albumeli, Lynete, kokia tu grazi bigsmile.gif wub.gif ir pilvukas toks dailutis, kaip kamuoliuka prarijus atrodai wub.gif
Ingute, nuotraukos kupinos laimes wub.gif Labai grazute Agnyte auga!
Gajut, paziurejau ir tavasias, ale tikrai, Gabryte jau tikra panele, o jau Amelyte kokia miela, ramybes isikunijimas wub.gif
Neturejau dar laiko, bet reiks ikelt ir musu naujesniu foto, prie progos pasistengsiu ax.gif

Tiesa, Hip, klausei, kodel nutraukineju MP, siaip pirmiausiai ir labiausiai todel, kad brolio jau norim blush2.gif biggrin.gif kitas dalykas, Amelija tiek susizavejo MP, kad nelabai nori kita maista pripazint, kazkaip anksciau labai noriai lapnojo tai ka duodu, o va paskutinem savaitem daugsiausiai MP liurlino, tai todel ir norejau pamazint, kad ji ir kt maisto gautu..tik nereikejo man klausyt patarimu is salies ir imtis tokio drastisko mazinimo, db, aisku, darysiu viska kitaip - nenoriu tokio streso nei vaikui nei sau...blin, nei priesui nepalinkesi... doh.gif

Sorry, kad vel tiek issipleciau, kazkaip placiai man siandien gaunasi biggrin.gif
Atsakyti
P.S. Kadangi keli zmones klause del Keilos, tai tai kaip tik daejau iki tos vietos (4 sezonas 16 serija). Keila nekente Lynette ir turejo asmenybes sutrikima: liepe jos dvyniams sudeginti restorana ir jie tai padare; sake jiems sokti su skieciu nuo stogo ir del to vienas is ju tai padare is susilauze ranka, jie iskviete seimos psishiatra, Lynette pagal jo rekomendacijas stengesi praleisti daugiau laiko su ja, kurti gerus santykius, bet Keila ja manipuliavo, liepe jai nupirkti parduotuveje brangia suknele, arba pasake kad padarys jos mazylei dukrai kazka dar baisesnio nei dvyniams. Lynette neistvere ir dave jai antausi, tada Keila pasiskunde kad Lynette ja labai daznai musa ir irodymas buvo antausis kuris buvo nufilmuotas parduotuves kameromis. Atejo soc. tarnybos del smurto. Toliau Keila plauku zniplemis pati nusidegino ranka ir paskambino bei pasiskunde kad tai padare Lynette. Atvaziavo mentai ir ja supakavo, ateme teises bendrauti su vaikais. Tomas iki tol nieko nedare, bet kai situacija daejo iki kritinio tasko - nuejo pas Keila su ijungtu telefonu (kad girdetu seimos psichiatras kuriam Keila skundesi) ir Keila prisipazino kad melavo ir kad nekencia Lynette, ji tikejosi kad tokiu budu atsikratys Lynette o ji liks gyventi su Tomu. Bet kadangi Tomas ja demaskavo tokiu budu, Lynette buvo islaisvinta, o Keila buvo nuspresta atiduoti jos seneliams, nes jie nebegaledavo gyventi su Lynete toliau viename name.

Sorry uz offtopika blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smile26 @ 2011 03 19, 17:26)
Lynete, ikisau nosi i albumiuka, jau koks fainas tavo pilvelis bigsmile.gif  Atrodo grynai kamuoliuka po bliuskute isikisus thumbup.gif

drinks_cheers.gif nu tikrai, jokiu kitu pakitimu tik pilvukas

QUOTE(*Gaja* @ 2011 03 20, 13:03)
Tikrai visai BT kazkur dugne valkiojasi

siandien vel ot neigiamas,,,ryt skambinsiu ultrasaundui registruotis,,,ziuriu tas pats kaip kad praita men su 50mg buvo doh.gif oj kaip nervas ima,,,

QUOTE(Lynete @ 2011 03 20, 16:57)
Hip na man zinok toks pakritimas kaip tik teigiamai atrodo, o kaip gleives?  g.gif

Gleives balksvos, nepanasu net i O,,,pries O visada suslampu

Aj nezinau zinok, man ju kultura nelimpa,tusti jie kazkokie,,,net nezinau ar rasciau zodzius apibudinti amerikieciams,,taip ir nesusibiciuliavau su niekuo, o jau 5m ,,,
bet siaip as manau ambicingi zmones ir per galva lipa ten kur dideli pinigai vaiksto,,koledzus baige tikrai protingesni,,,darbe - kol esi eilinis, niekam neidomu, bet jei biskiuka pakyli, jau kalbos prasideda.
man atrodo kad lietuviai nekitokie, kai asmeninis interesas iskyla, nesvarbus bus ar brolis ar draugas, sieks savo,,,pletku irgi visur yra,,,taip kad tuo atzvilgiu man atrodo cia ne kultura lemia,,,visi mes zmones.

O cia apie tai kad nuo mokyklos laiku mokosi kaip kenkti kazkokia nesamone schmoll.gif tiesiog vaikai yra skatinami siekti savo, turi daugiau pasirinkimu, g.gif dar man atrodo jie maziau galvoja apie tai ka kiti pagalvos, laisvesni ir labiau atsipalaidave,,,,
As rasiau jau tada kad ja isveze seneliams tongue.gif

Kam idomu cia foto su gamtos vaizdeliais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hip: 21 kovo 2011 - 05:23