QUOTE(Smile26 @ 2011 03 19, 17:26)
Lynete, ikisau nosi i albumiuka, jau koks fainas tavo pilvelis
Atrodo grynai kamuoliuka po bliuskute isikisus
nu tikrai, jokiu kitu pakitimu tik pilvukas
QUOTE(*Gaja* @ 2011 03 20, 13:03)
Tikrai visai BT kazkur dugne valkiojasi
siandien vel ot neigiamas,,,ryt skambinsiu ultrasaundui registruotis,,,ziuriu tas pats kaip kad praita men su 50mg buvo
oj kaip nervas ima,,,
QUOTE(Lynete @ 2011 03 20, 16:57)
Hip na man zinok toks pakritimas kaip tik teigiamai atrodo, o kaip gleives?
Man dar idomu del amerikieciu kulturos, pvz. NNS seriale herojes parodytos tokios uzkietejusios stervos ir egoistes, kad plaukai siausiasi, meluoja, gali lengvai "prisykti" savo draugams ir panasiai (aisku suprantama kad cia daug scenaristu ismislo, bet vistiek kazkiek tiesos tame turbut yra). Tai idomu tavo nuomone isgirsti, kaip tau amerikieciu kultura, ar sunku tai prisitaikyti su LT issiauklejimu? Ar tiesa kad jie nuo mokyklos laiku mokosi kenkti konkurentams, bet kokia kaina siekti tikslo einant per lavonus etc.?
Gleives balksvos, nepanasu net i O,,,pries O visada suslampu
Aj nezinau zinok, man ju kultura nelimpa,tusti jie kazkokie,,,net nezinau ar rasciau zodzius apibudinti amerikieciams,,taip ir nesusibiciuliavau su niekuo, o jau 5m ,,,
bet siaip as manau ambicingi zmones ir per galva lipa ten kur dideli pinigai vaiksto,,koledzus baige tikrai protingesni,,,darbe - kol esi eilinis, niekam neidomu, bet jei biskiuka pakyli, jau kalbos prasideda.
man atrodo kad lietuviai nekitokie, kai asmeninis interesas iskyla, nesvarbus bus ar brolis ar draugas, sieks savo,,,pletku irgi visur yra,,,taip kad tuo atzvilgiu man atrodo cia ne kultura lemia,,,visi mes zmones.
O cia apie tai kad nuo mokyklos laiku mokosi kaip kenkti kazkokia nesamone
tiesiog vaikai yra skatinami siekti savo, turi daugiau pasirinkimu,
dar man atrodo jie maziau galvoja apie tai ka kiti pagalvos, laisvesni ir labiau atsipalaidave,,,,
As rasiau jau tada kad ja isveze seneliams
Kam idomu
cia foto su gamtos vaizdeliais