tai kad as negaliu zinoti, kada mano gine prie to echo dirbs... Ji pati uzraso kitam kartui, nes tai yra II lygio paslauga poliklinikoj, o as galiu registruotis tik i I lygi.. Bet nieko, bent jau siaip apsireiksiu, gal kokiu tyrimu reiks pasidaryti.. O echo vistiek tikiuosi per savaite gauti Tai tik dar didesnis zirniukas bus ir geriau matytis Sirdele jau turetu gal plakti..
QUOTE(gretusiu @ 2011 03 18, 00:24)
Taigi jau ne karta kvieciau kavos O lobiu pas mane nera - tik detales, darau jei kas papraso...
Tai daryk - cia mano kokie antri auskarai, isskyrus dekupazintus...
Tai daryk - cia mano kokie antri auskarai, isskyrus dekupazintus...
Reikės pasinaudoti tavo kvietimu, parašysiu į AŽ.
QUOTE(Hip @ 2011 03 18, 07:03)
*Gretusiu tu man rodos man mano ikvepima prisauksi, nes kol kas ner jokio jau kuri lauka, sedi mano darbo stalas apdulkejes,,,
**As dirbu tokiam a la internate, paaugliu tarpukele tarp kalejimo ir namu,,,dar pasitaiko tokiu, kur negali namuose gyventi ir priverstinai yra apgyvendinti kazkur kitur,,,patinka man sitas darbas, siaip visada planavau su suaugusiais dirbti, bet kol kas cia atvykus tai buvo geriausia ka galejau gauti,,,bet kaupiu patirti, po truputuka lipu karjeros laipteliais, kada nors magistra uzsibaigsiu
***As pirma karta Ohajo valstijoje gyvenau, Klivlenda aplankiau,,O esu buvus Orlando, Filadelfijoj, Washingtone, Baltimorej, Niujorke, Bostone, Niagros kriokliu paziuret,,,Dar Meino valstijoje...atrodo ir viskas,,,Dabar labai noriu kur nors i Florida prie ramiojo vandenyno nulekti
****OT vel neigiamas
**As dirbu tokiam a la internate, paaugliu tarpukele tarp kalejimo ir namu,,,dar pasitaiko tokiu, kur negali namuose gyventi ir priverstinai yra apgyvendinti kazkur kitur,,,patinka man sitas darbas, siaip visada planavau su suaugusiais dirbti, bet kol kas cia atvykus tai buvo geriausia ka galejau gauti,,,bet kaupiu patirti, po truputuka lipu karjeros laipteliais, kada nors magistra uzsibaigsiu
***As pirma karta Ohajo valstijoje gyvenau, Klivlenda aplankiau,,O esu buvus Orlando, Filadelfijoj, Washingtone, Baltimorej, Niujorke, Bostone, Niagros kriokliu paziuret,,,Dar Meino valstijoje...atrodo ir viskas,,,Dabar labai noriu kur nors i Florida prie ramiojo vandenyno nulekti
****OT vel neigiamas
*Tai valyk dulkes ir į darbą
**Įdomus darbas ir perspektyvos yra.
***Norėčiau pakeliaut po Ameriką. Ten tiek daug yra ką pamatyt, kiekviena valstija vis kitokia.
****Gaila aš irgi laukiu O
QUOTE(MildukasK @ 2011 03 18, 14:23)
tai kad as negaliu zinoti, kada mano gine prie to echo dirbs... Ji pati uzraso kitam kartui, nes tai yra II lygio paslauga poliklinikoj, o as galiu registruotis tik i I lygi.. Bet nieko, bent jau siaip apsireiksiu, gal kokiu tyrimu reiks pasidaryti.. O echo vistiek tikiuosi per savaite gauti Tai tik dar didesnis zirniukas bus ir geriau matytis Sirdele jau turetu gal plakti..
O kiek maždaug laiko tavo žirniukui turėtų būt? HCG gal kartojai?
tai kad kai susirgau, tai ir nekartojau HCG daugiau..
Na, zvelgiant i grafika, jei O ivyko ~34 CD, o dabar yra 56 CD (22 DPO=3 sav.), tai primetus mazdaug 2 sav pries O (kaip buna normaliuose cikluose), tai nestumas turetu buti apie 5 sav? O echo gausiu jau matyt 6 sav., kai plaka sirdele
Nu idomu, kaip ta mano nestuma ir vaisiaus dydi skaiciuos gine?
Na, zvelgiant i grafika, jei O ivyko ~34 CD, o dabar yra 56 CD (22 DPO=3 sav.), tai primetus mazdaug 2 sav pries O (kaip buna normaliuose cikluose), tai nestumas turetu buti apie 5 sav? O echo gausiu jau matyt 6 sav., kai plaka sirdele
Nu idomu, kaip ta mano nestuma ir vaisiaus dydi skaiciuos gine?
MildukasK, tai tada visai gerai išeina. O jei nėra normalaus ciklo, tai pagal echo turėtų apskaičiuoti ir pasakyti, kiek laiko. Kaip savijauta?
Siaip visai gerai jauciuosi Kol kas jokiu pykinimo zenklu, nuovargio nesijaucia, nuotaika irgi ok aaa.. tik i WC pradejo varineti! Nakti jau bent 1-2 k keliuosi...
Svarbu issikapsciau is persalimo Cia matyt ne netycia taip supuole man.. Turbut bus susijes su imuniteto susilpnejimu..
Svarbu issikapsciau is persalimo Cia matyt ne netycia taip supuole man.. Turbut bus susijes su imuniteto susilpnejimu..
ne i tema, bet , gavau ciotka emeila, persiunciau i musu pastuka, daug receptu... :
Sveikutes
**Mes su sese nemazai automobiliu pavazinejom po USA kai ji ten gyveno. Dabar noreciau aplankyti kai kurias is tu vietu, kurias matem, ypac Grand Canyon. Ir dar noreciau Niagaros krioklius pamatyti - niekad nemaciau.
QUOTE(Hip @ 2011 03 18, 05:03)
*As dirbu tokiam a la internate, paaugliu tarpukele tarp kalejimo ir namu,,,dar pasitaiko tokiu, kur negali namuose gyventi ir priverstinai yra apgyvendinti kazkur kitur,,,patinka man sitas darbas, siaip visada planavau su suaugusiais dirbti, bet kol kas cia atvykus tai buvo geriausia ka galejau gauti,,,bet kaupiu patirti, po truputuka lipu karjeros laipteliais, kada nors magistra uzsibaigsiu
**As pirma karta Ohajo valstijoje gyvenau, Klivlenda aplankiau,,O esu buvus Orlando, Filadelfijoj, Washingtone, Baltimorej, Niujorke, Bostone, Niagros kriokliu paziuret,,,Dar Meino valstijoje...atrodo ir viskas,,,Dabar labai noriu kur nors i Florida prie ramiojo vandenyno nulekti
*Idomus darbas. Tik norejau paklausti, o nepavargsti kiekviena diena bendraudama su tokiu jaunimeliu?**As pirma karta Ohajo valstijoje gyvenau, Klivlenda aplankiau,,O esu buvus Orlando, Filadelfijoj, Washingtone, Baltimorej, Niujorke, Bostone, Niagros kriokliu paziuret,,,Dar Meino valstijoje...atrodo ir viskas,,,Dabar labai noriu kur nors i Florida prie ramiojo vandenyno nulekti
**Mes su sese nemazai automobiliu pavazinejom po USA kai ji ten gyveno. Dabar noreciau aplankyti kai kurias is tu vietu, kurias matem, ypac Grand Canyon. Ir dar noreciau Niagaros krioklius pamatyti - niekad nemaciau.
Labas rytas
Siandien BT dar pakrito dalele, ziuresim ka OT rodys vakare,,,
Tildushka o tu kazkokiais budais bandai O nuspeti, ar nieko nematuoji,,,as anksciau seiles matavau, bet paskui meciau, nesamone,,,reik bandyt parduot ta aparaciuka
Caramelle as kanjono nemacius, drauge sake laaabai ispudinga,,
Pavargstu su tais vaikais, aisku pavargstu,,,jie gi visi su problemomis, bet sunkiausia buna tada kai dirbu su zmonem, kuriems nelabai rupi,,,labai nedaug kas sugeba pastoveti pries juos, daug kas ir bijosi, kiti siaip ateina diena praleisti ir pinigus pasiimti O ten gi bernai, pagarbos kitiems pas juos nelabai ir yra,,,
Lynette kaip tu jautiesi?
Gaja o kaip TB planai del namo nepasikeite, vis dar nori pirkti?...
As namo vien del lauko noriu, darzeli pasiset, supynes pasistatyt,,,bandysiu pirmd suseti pomidorus, agurkus ziuresim kas gausis...
Siandien BT dar pakrito dalele, ziuresim ka OT rodys vakare,,,
Tildushka o tu kazkokiais budais bandai O nuspeti, ar nieko nematuoji,,,as anksciau seiles matavau, bet paskui meciau, nesamone,,,reik bandyt parduot ta aparaciuka
Caramelle as kanjono nemacius, drauge sake laaabai ispudinga,,
Pavargstu su tais vaikais, aisku pavargstu,,,jie gi visi su problemomis, bet sunkiausia buna tada kai dirbu su zmonem, kuriems nelabai rupi,,,labai nedaug kas sugeba pastoveti pries juos, daug kas ir bijosi, kiti siaip ateina diena praleisti ir pinigus pasiimti O ten gi bernai, pagarbos kitiems pas juos nelabai ir yra,,,
Gaja o kaip TB planai del namo nepasikeite, vis dar nori pirkti?...
As namo vien del lauko noriu, darzeli pasiset, supynes pasistatyt,,,bandysiu pirmd suseti pomidorus, agurkus ziuresim kas gausis...
QUOTE(MildukasK @ 2011 03 18, 16:24)
Gali buti. As per nestuma dukart taip sirgau,kaip nepamenu dar kada taip buciau sirgus,atrode organizmas visai nekovoja Teko antibus gerti Todel saugokis,dabar labai lengva persalt,kai saulute sviecia,taip ir norisi ploniau apsirengti..
QUOTE(Hip @ 2011 03 18, 19:37)
*Siandien BT dar pakrito dalele, ziuresim ka OT rodys vakare,,,
**O ten gi bernai, pagarbos kitiems pas juos nelabai ir yra,,,
***Gaja o kaip TB planai del namo nepasikeite, vis dar nori pirkti?...
**O ten gi bernai, pagarbos kitiems pas juos nelabai ir yra,,,
***Gaja o kaip TB planai del namo nepasikeite, vis dar nori pirkti?...
*Tai cia gal pries O pakritimas
**O merginu nera,vieni bernai? Jauciu nelengva,nes ir taip jaunimas siais laikais toks izulesnis,o cia dar is ju atrinkti problemiski O priziuretoju kolektyvas daugiau vyriskas ar moteriskas?
***Namas musu sena svajone ir dar vis svajone,tik labai gasdina,kad vakus kasdien reiks veziot toli i mokyklas,burelius Nes gi arti miesto,tai namai neiperkami...
QUOTE(*Gaja* @ 2011 03 18, 21:53)
Gali buti. As per nestuma dukart taip sirgau,kaip nepamenu dar kada taip buciau sirgus,atrode organizmas visai nekovoja Teko antibus gerti Todel saugokis,dabar labai lengva persalt,kai saulute sviecia,taip ir norisi ploniau apsirengti..
tai jau stengsiuos labai nepersalti daugiau Pavasariu dziaugsiuos atsargiai
Labas vakarelis!
Visom laukianciom O linkiu kuo greiciau jos sulaukti
Kazin kaip ten paskutiniai Keberiokst tyrimai, atrodo siandien turejo ateiti
gretusiu kokio amziaus daryti Miglytes antspaudai (ar teisingai pavadinau?)
Ten data jos gimimo, bet daryti greiciausiai veliau? fainai atrodo su visu apipavidalinimu
Hip o jusu regione tornado ar kitokiu gamtos stihiju nebuna?
Nu zinokit mes jau kaip ir pasiruose gimdyt Gine patvirtino kad pilvelis nusileides, galvyte isistaciusi, o kaklelis jau ruosiasi nes suminkstejes ir sutrumpejes nors dar lieka uzdaras. Kadangi mano liniuotes data nera visiskai tiksli tai numato kad tikras terminas balandzio 1-4 d. bet gimdymas siaip gali prasideti jau bet kada. Nors as nei paruosiamuju jauciu (tik kartais lengvas pamaudenimas kaip pries mmm bet pilvukas nekieteja) nei kamstis iseidineja. Zodziu viskas normaliai pakolkas MB jau labai nekantrauja ir vos ne ragina visiap mane lukstentis As sakau kur tu skubi, yra dar laiko Jei kam idomu tai idejau i albumeli paskutines nuotraukas pilvuko
Beje uzmaciau Ingutevi idejo nuotraukyciu Kaip tau tinka motinyste ir graziai atrodai su zaliu zippy, o ir kiti seimos nariai svieciasi is laimes
July kaip matau eksperimentuoja su mazyles sukuosenomis bei stiliumi
Visom laukianciom O linkiu kuo greiciau jos sulaukti
Kazin kaip ten paskutiniai Keberiokst tyrimai, atrodo siandien turejo ateiti
gretusiu kokio amziaus daryti Miglytes antspaudai (ar teisingai pavadinau?)
Ten data jos gimimo, bet daryti greiciausiai veliau? fainai atrodo su visu apipavidalinimu
Hip o jusu regione tornado ar kitokiu gamtos stihiju nebuna?
QUOTE(Hip @ 2011 03 18, 20:37)
Nu zinokit mes jau kaip ir pasiruose gimdyt Gine patvirtino kad pilvelis nusileides, galvyte isistaciusi, o kaklelis jau ruosiasi nes suminkstejes ir sutrumpejes nors dar lieka uzdaras. Kadangi mano liniuotes data nera visiskai tiksli tai numato kad tikras terminas balandzio 1-4 d. bet gimdymas siaip gali prasideti jau bet kada. Nors as nei paruosiamuju jauciu (tik kartais lengvas pamaudenimas kaip pries mmm bet pilvukas nekieteja) nei kamstis iseidineja. Zodziu viskas normaliai pakolkas MB jau labai nekantrauja ir vos ne ragina visiap mane lukstentis As sakau kur tu skubi, yra dar laiko Jei kam idomu tai idejau i albumeli paskutines nuotraukas pilvuko
Beje uzmaciau Ingutevi idejo nuotraukyciu Kaip tau tinka motinyste ir graziai atrodai su zaliu zippy, o ir kiti seimos nariai svieciasi is laimes
July kaip matau eksperimentuoja su mazyles sukuosenomis bei stiliumi