Sveikutes
QUOTE(ablydute @ 2011 03 11, 21:05)
Labai idomiai praleidot laika Malaizijoj. Beja pamelavau jums netycia.
MB gyveno Indonezijoj, Tailande ir Hong Kong'e, bet ne Malaizijoj. Tai jis apie Indonezija sake - idomu buvo, bet nenoreciau daugiau.
O jus daret bandomaji nardyma toj saloj, ar ne? Labai idomu man.
QUOTE(Lynete @ 2011 03 11, 21:31)
Jo nuojauta tikrai pasitvirtino
Dabar zinosiu kas ten tiek sveria
QUOTE(*Gaja* @ 2011 03 11, 21:44)
Kaip fainai apie tolimus krastus kalbat
As tik ausim karpau
Kaip seniai nekeliavau... Bet man tik pakeliaut faina,o kad gyvent kazkur kitur noreciau,tai dar neradau
Nors jeigu meile kitur butu,tai manau,tikrai tada jau nesvarbu kuriam pasaulio kraste,svarbu kartu
Caramelle,ar jau nutaret kur kraustysites?
*Mes irgi senokai nekeliavom. Paskutine didesne kelione buvo musu medaus menuo. Kai
buvau nenorejau niekur skristi, nes man skridimas daug streso sukelia. Bet dabar mazyle paugejus, tai jau pradesim planuoti keliones. Nebent Dievulis padovanos mums antra mazyli greitu laiku. Tada vel keliones uzsiris keliems metams.
**Ne, dar nenusprendem. MB pasieme 6men atostogas. As irgi darbe pasakiau, kad nebegrysiu. Pailsesim, pabaigsim begalinius remontus. Ir tada galvosim. Gal koks kitas, idomesnis pasiulymas atsiras per ta laika.
QUOTE(ablydute @ 2011 03 11, 21:52)
daugybe cia nusibos net ziureti
bet cia yra ir kur vienas MB buvo, ir kai jau as atvykau
Oho, kiek nuotrauku! Tik mazyte dali ju tepaziurejau. Labai grazu ten. Turetu buti super nardymas
(
taip taip, apie nieka kita negalvoju)
Papildyta:
QUOTE(Lynete @ 2011 03 11, 21:31)
Faina, kaip idomu ir neiprasta.
Ir ji viena isvaziavo dirbti i NY? Jei nepaslaptis kokia jos specialybe?
Joa, ji viena isvaziavo. Bet ji labai daug keliavo darbo reikalais pries tai, tai jai nebuvo didele naujiena isvaziuoti i NY.
As tau i AZ parasysiu jos specialybe - jei dar kas nori, galiu ir jums parasyti. Nenoriu cia per visa SM skelbti