Sveikutes
QUOTE(Hip @ 2011 03 10, 19:44)
Cia kaip ir mano nikas,,,bandziau grazius ir reiksmingus, bet buvo uzimti,,,supykus pasirinkau bile ka
QUOTE(*Gaja* @ 2011 03 10, 20:22)
Tikras sitas man labai labai
Aciukas
Man dabar paciai dar reikia priprasti prie jo.
QUOTE(Lynete @ 2011 03 10, 21:46)
*Labai grazus vardukas
**Beje ir as pakeiciau ...
Aciukas
Grazus tavo naujasis vardas. Ir prie tavo dabar reiks priprasti.
O kas tas NNS? Cia filmas koks nors?
Beja labai smagiai leidi laika. Paskaiciau, tai tiek smagu uz tave, kad nenuobodziauji. Pamenu, paskutines savaites man labai prailgo. Kazkaip tas laukimas uzgrauze. Nepasidziaugiau paskutinem ramybes dienom.
QUOTE(Lynete @ 2011 03 10, 22:21)
Caramelle* o ka tavo sesuo veikia Brazilijoje, kodel pasirinko tokia tolima sali? Jei ne paslaptis butu ziauriai smalsu suzinoti jos istorija
QUOTE(ablydute @ 2011 03 10, 22:54)
man irgi labai įdomu
Nepaslaptis.
Ji dirbo New York'e vienoje organicazijoje. O jos vyras - brazilas (tada dar nepazystamas) atvaziavo i ta pacia organizacija igyvendinti kazkokio IT projekto. Jo kontraktas buvo metams laiko. Na jie susipazino ir paruko viskas kaip is pypkes.
Isimylejo abu ir kaip buna, nutare, kad nebegali vienas be kito. Po kurio laiko sesuo nesulauke mmm ir abu labai apsidziauge suzinoje, kad tures vaikiuka.
Kai tai suzinojo, nutare, kad nenori vaiku auginti New York'e. O ir jo kontraktas ejo i pabaiga. Tai jie ir nutare vaziuot gyvent i Brazilija. Sesuo pasirase kontrakta su tos pacios organizacijos Brazilijos ofisu. Dabar jau gyvena ten 4.5 metu, apsivede, turi du vaikus - berniuka ir mergyte. Yra laiminga ir patenkinta. Gyvenimas ten kitoks. Niekas ten niekur neskuba. Niekas niekam netrukdo gyventi. Ir muilo operu kas diena prisiziuri. Va pries pora savaiciu jos vaiku aukle tokia muilo opera su vyru istaise, kad net juokiausi. Tai va, tokia istorija.
Vienas didelis minusas - tolokai ji. Mes esam artimos su sese. Bet va tas atstumas... Jau senokai viena kitos nematem. Bet Skype pagalba snekam labai daznai. Ir vaikiukus viena kitai rodom. Butu sudetinga, jei nebutu Skype.