Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

QUOTE(* Pati Ta* @ 2011 03 28, 14:26)
As broli turiu Laimuti rolleyes.gif  vadinam Laimiu

neklausėt tėvų, kodėl vadino mažybine forma?
Atsakyti
Tarp dokumentų radau vardą Iktijandras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2011 03 28, 17:42)
Tarp dokumentų radau vardą Iktijandras unsure.gif

patiuninguotas Ichtiandras doh.gif jau ir tas variantas, o čia dar tarmiškai ohmy.gifj
Atsakyti
QUOTE(* Pati Ta* @ 2011 03 28, 15:26)
As broli turiu Laimuti rolleyes.gif  vadinam Laimiu

Na mano pažystamą Laimuti taip ir vadindavome. Beto jis toks mažiukas tai kaip ir tiko tas vardas. Kaip žiūriu nėra jau toks retas šis vardas jei bent kiekvienas savo rate žino bent vieną žmogų tokiu vardu.
Iš tos pačios operos ir čia aptartų tai pažystu Geruti (kaleime sėdėjo, reikškias vardas nepasiteisino biggrin.gif ) Drasutis mokėsi mano mokykloje ( ne Drąsius kaip Kedys o Drasutis), taip pat kaime kuriame augau vis dar gyvena Narcizas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzenete: 30 kovo 2011 - 21:40
QUOTE(Dzenete @ 2011 03 31, 00:37)
taip pat kaime kuriame augau vis dar gyvena Narcizas.

Kaip man nepatinka neigiamu mitu heroju vardai! Yra cia tema apie Medeja, va dabar Narcizas doh.gif Negaleciau taip vaiko pavadinti butent del reiksmes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 03 31, 10:39)
Kaip man nepatinka neigiamu mitu heroju vardai! Yra cia tema apie Medeja, va dabar Narcizas doh.gif Negaleciau taip vaiko pavadinti butent del reiksmes doh.gif

yra cia forume ir abadona, ir lilita. lyg tai dar hadas g.gif
man tai irgi keista, kad neziuri i neigiama reiksme.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 02, 10:47)
Kauno dienoj mačiau Irenijus ir Lemūras mega_shok.gif

Kaimynas tokiu vardu pavadintas.

QUOTE(Dzenete @ 2011 03 06, 17:37)
Snieguolę tai teko sutikti jau tokia apie 50 metų vieną> iš pradžių galvodavau kad tai pravardė žmogaus.

Snieguolė ir Rožė mokykloje mokytojomis dirbo biggrin.gif

QUOTE(muminukas @ 2011 03 12, 11:15)
Prienų krašte į savivaldybę kandidatavo Toliama  blink.gif iš gimusių įdomiausias mergaitės - vardas: Ignė. dar minima Kastulė.

Kažkada per TV Oaieškų tarnyboje kalbėjo Kastutė ir Virgaudas.

QUOTE(Dono @ 2011 03 16, 10:38)
Peržvelgus mokinių sąrašą, įstrigo šie vardai: Raigeda, Rustenis, Salis, Otas  g.gif

Teko sutikti Otto doh.gif
Atsakyti
O kaip jum Eridana? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sonexe @ 2011 03 31, 12:02)
O kaip jum Eridana? smile.gif

pazistu 1 tokia. man tal lb keistas schmoll.gif
Atsakyti
Laumingis g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurslan @ 2011 03 31, 15:59)
Laumingis  g.gif

Idomus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2011 03 30, 22:37)
Na mano pažystamą Laimuti taip ir vadindavome. Beto jis toks mažiukas tai kaip ir tiko tas vardas.  Kaip žiūriu nėra jau toks retas šis vardas jei bent kiekvienas savo rate žino bent vieną žmogų tokiu vardu.
Iš tos pačios operos ir čia aptartų tai pažystu Geruti (kaleime sėdėjo, reiškias vardas nepasiteisino  biggrin.gif ) Drasutis mokėsi mano mokykloje ( ne Drąsius kaip Kedys o Drasutis), taip pat kaime kuriame augau vis dar gyvena Narcizas.

Laimutis buvo klasiokės brolis. Kadangi buvo flegmatiškas, tai kaip ir tiko tas vardas.
Narcizą pažįstu tik vieną, jam dabar turėtų būti apie 65-70 metų. Baikeris veteranas mirksiukas.gif
Atsakyti