Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

dar iš laikraščio - Inesis (suaugęs, pavardė labai lietuviška) doh.gif
Atsakyti
Šią savaitę vardadienius šventė Gedimtas, Galvirdas g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 16, 15:47)
Otas yra germaniškas vardas, gal tas vaikas vokiečių kraujo turi ar pan.

Bet man kaip zvejo dukrai vis tiek pirma mintis apie pleksnes giminaiti, o ne Ota fon Bismarka biggrin.gif Cia kaip ir su vardu Delfina - reiksme "sesuo", bet dauguma lietuviu is pradziu apie gyvuna delfina pagalvoja smile.gif

Viename "Mazylio" zurnale radau Neivute, tai jauciu arba Neiva, arba Neive. Nemaloniai skamba.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 03 16, 14:46)
dar iš laikraščio - Inesis (suaugęs, pavardė labai lietuviška)  doh.gif

man asmeniškai visai įdomus vardas, nors savo vaikui ir neduočiau smile.gif
Atsakyti
pas mus registruota Hela- kažkodėl man su angliškuoju hell asociacija....
Atsakyti
bijau suklysti, bet per kažkokio naujo tv projekto reklamą ar ne vardą Fulgenta mačiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 03 16, 15:50)
Viename "Mazylio" zurnale radau Neivute, tai jauciu arba Neiva, arba Neive. Nemaloniai skamba.

tos Neivos mamytė rašė čia SM - lyg vardas sudėtas iš tėvų vardų.... blush2.gif

čia 162 postas

ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvena: 22 kovo 2011 - 13:17
QUOTE(Arvena @ 2011 03 22, 15:45)
tos Neivos mamytė rašė čia SM - lyg vardas sudėtas iš tėvų vardų....  blush2.gif 
čia 162 postas

ax.gif

Oi, kokia pikciurna ta Neivos mamyte biggrin.gif Reikia tiketis, kad kitas vaikas bus sunus, nes sudejus tevu vardus bent egzistuojantis vardas - Nedas - iseis biggrin.gif
Atsakyti
Vėtrūnė...
Atsakyti
Tokiais vardais žmonių nesutikau, bet čia iš kalendoriaus kur vardadieniai surašyti.
Teofanas ir Irmgarda, pastarojo nežinau net kaip ištarti.
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2011 03 23, 18:38)
Vėtrūnė...

Man visai patinka smile.gif Yra tema apie varda Vetra, tai ten atsimenu rasiau, kad man vetra - neigiamos reiksmes zodis, del to toks vardas nepatinka. Bet va Vetrune tai kaip tikras vardas skamba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 03 23, 21:21)
Man visai patinka smile.gif Yra tema apie varda Vetra, tai ten atsimenu rasiau, kad man vetra - neigiamos reiksmes zodis, del to toks vardas nepatinka. Bet va Vetrune tai kaip tikras vardas skamba smile.gif

Tai matyt, kažkas perskaitė ir patiko smile.gif Aš čia facebooke kažkokiam konkurse užmačiau mažytę Vėtrunytę ax.gif
Atsakyti