dar iš laikraščio - Inesis (suaugęs, pavardė labai lietuviška)
Šią savaitę vardadienius šventė Gedimtas, Galvirdas
QUOTE(muminukas @ 2011 03 16, 15:47)
Otas yra germaniškas vardas, gal tas vaikas vokiečių kraujo turi ar pan.
Bet man kaip zvejo dukrai vis tiek pirma mintis apie pleksnes giminaiti, o ne Ota fon Bismarka Cia kaip ir su vardu Delfina - reiksme "sesuo", bet dauguma lietuviu is pradziu apie gyvuna delfina pagalvoja
Viename "Mazylio" zurnale radau Neivute, tai jauciu arba Neiva, arba Neive. Nemaloniai skamba.
QUOTE(muminukas @ 2011 03 16, 14:46)
dar iš laikraščio - Inesis (suaugęs, pavardė labai lietuviška)
man asmeniškai visai įdomus vardas, nors savo vaikui ir neduočiau
pas mus registruota Hela- kažkodėl man su angliškuoju hell asociacija....
bijau suklysti, bet per kažkokio naujo tv projekto reklamą ar ne vardą Fulgenta mačiau
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 03 16, 15:50)
Viename "Mazylio" zurnale radau Neivute, tai jauciu arba Neiva, arba Neive. Nemaloniai skamba.
tos Neivos mamytė rašė čia SM - lyg vardas sudėtas iš tėvų vardų....
čia 162 postas
QUOTE(Arvena @ 2011 03 22, 15:45)
Oi, kokia pikciurna ta Neivos mamyte Reikia tiketis, kad kitas vaikas bus sunus, nes sudejus tevu vardus bent egzistuojantis vardas - Nedas - iseis
Vėtrūnė...
Tokiais vardais žmonių nesutikau, bet čia iš kalendoriaus kur vardadieniai surašyti.
Teofanas ir Irmgarda, pastarojo nežinau net kaip ištarti.
Teofanas ir Irmgarda, pastarojo nežinau net kaip ištarti.
QUOTE(Ende @ 2011 03 23, 18:38)
Vėtrūnė...
Man visai patinka Yra tema apie varda Vetra, tai ten atsimenu rasiau, kad man vetra - neigiamos reiksmes zodis, del to toks vardas nepatinka. Bet va Vetrune tai kaip tikras vardas skamba
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 03 23, 21:21)
Man visai patinka Yra tema apie varda Vetra, tai ten atsimenu rasiau, kad man vetra - neigiamos reiksmes zodis, del to toks vardas nepatinka. Bet va Vetrune tai kaip tikras vardas skamba
Tai matyt, kažkas perskaitė ir patiko Aš čia facebooke kažkokiam konkurse užmačiau mažytę Vėtrunytę