Įkraunama...
Įkraunama...

Reti, keisti, įdomūs, negirdėti vardai

QUOTE(Minerva @ 2011 03 12, 00:31)
Senas slaviškas vardas, beje, kirčiuojamas ne FAina, o FaIna. Nieko keisto smile.gif

Na, kai man nera teke girdeti, kad yra toks slaviskas vardas, tai atrodo net labai keistai g.gif
Atsakyti
Vienas man is keisciausiu lietuviu vardu yra KUNIGUNDA. Kazkoks nesamoningas raidziu kratinys
Atsakyti
QUOTE(Black Queen @ 2011 03 14, 00:37)
Vienas man is keisciausiu lietuviu vardu yra KUNIGUNDA. Kazkoks nesamoningas raidziu kratinys

Tai ne lietuviškas, o germaniškas vardas, ir buvo tokia šventoji, Kunigunda Liuksemburgietė
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2011 03 12, 10:58)
Mūsuose užregistruotas Jokūbas Aušrutis

QUOTE(muminukas @ 2011 03 12, 11:15)
vardas toks?  bigsmile.gif  doh.gif

Aha- čia toks vardas, įtariu savivaldybių rinkimų atgarsiai- buvo vienas kandidatas Aušrutis ar Aušrelis biggrin.gif
Atsakyti
kandidatavo aušrys kriščiūnas (tynta).
Atsakyti
Tynta ne mūsų kraštietis- Aušrys jau įprastas ausiai vardas smile.gif. Mūsų kandidatas buvo Aušrutis (pagooglinau smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rožė Marija @ 2011 03 07, 17:26)

Šiaip teisingai mąstote, tik pagal viską tokio trumpinio Vardininkas turėtų būti- ne Zanas, o Zanis smile.gif g.gif
mano tėtis yra Zenonas, jo tėvas, mano senelis taip pat, prosenelis taip pat- sutrumpintai žemaitiškai- Zanis cool.gif

Mūsų giminėj Zenoną trumpina į Zanas ar Zenius
Atsakyti
Pas mus kaime yra senukas Pavasaris. Visada galvojau, kad žmogų pavarde ar pravarde vadina visi, pasirodo tai jo vardas...
Atsakyti
Peržvelgus mokinių sąrašą, įstrigo šie vardai: Raigeda, Rustenis, Salis, Otas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dono @ 2011 03 16, 13:38)
Peržvelgus mokinių sąrašą, įstrigo šie vardai: Raigeda, Rustenis, Salis, Otas  g.gif

Taigi Maximoje oto file pardavineja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2011 03 15, 23:29)
Pas mus kaime yra senukas Pavasaris. Visada galvojau, kad žmogų pavarde ar pravarde vadina visi, pasirodo tai jo vardas...

kaip romantiška smile.gif

Otas yra germaniškas vardas, gal tas vaikas vokiečių kraujo turi ar pan.

o aš laikraštyje mačiau kažkokį konsultantą Žiuljeną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 03 16, 13:09)
Taigi Maximoje oto file pardavineja blink.gif

smile.gif
Girdėjau juokaujant, kad brolis turbūt Nemo vardu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dono: 16 kovo 2011 - 12:49